Glam by Kikeris

Υγιή και λαμπερά μαλλιά με προϊόντα L’Oreal Professionnel Paris!

loreal professional προιοντα μαλλιων

Όλες μας αγαπάμε τα υγιή και λαμπερά μαλλιά καθόλη τη διάρκεια του έτους, και αναζητάμε τα κατάλληλα προϊόντα για την περιποίησή τους. Οι ανάγκες των μαλλιών είναι πολλές, όπως και οι τύποι τους. Γι αυτό το λόγο η L’Oreal Professionnel δημιούργησε τη Serie Expert, που όπως λέει και το όνομά της, είναι ειδική για κάθε ανάγκη των μαλλιών. Ας ανακαλύψουμε τις σειρές της για να βρεις αυτή που ταιριάζει καλύτερα σε εσένα.

Serie Expert για κάθε ανάγκη μαλλιών

Metal Detox για άμεση αποτοξίνωση

loreal metal detox

Τα μαλλιά μετά τις υπηρεσίες βαφής, balayage και ξανοίγματος ταλαιπωρούνται, ενώ είναι επιρρεπή στο ξεθώριασμα του χρώματός τους και το σπάσιμο της τρίχας. Κατά το λούσιμο, τα μεταλλικά στοιχεία που βρίσκονται στο νερό, όπως είναι ο χαλκός, εισχωρούν στο εσωτερικό της τρίχας, κάνοντάς την έτσι να χάνει τη λάμψη και την υγιή της όψης. Η L’Oréal Professionnel Paris σχεδίασε τη σειρά Metal Detox κατά των μεταλλικών στοιχείων για να δώσει τέλος στο σπάσιμο της τρίχας και το ξεθώριασμα χρώματος που είμαστε σίγουροι πως σε έχει ταλαιπωρήσει κατά καιρούς. Το σαμπουάν και η μάσκα σε συνδυασμό με το έλαιο αποτοξινώνουν τα μαλλιά, τους χαρίζουν υγιή όψη και έντονο χρώμα. Τέλος, είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους των μαλλιών, για βαμμένα, ταλαιπωρημένα, αλλά και φυσικά.

Curl Expression για ανάλαφρες μπούκλες

CURL-EXPRESSION

Η Curl Expression της L’Oréal Professionnel Paris, αποτελεί εξειδικευμένη σειρά για την περιποίηση των σγουρών μαλλιών και σπαστών μαλλιών. Τα προϊόντα της σειράς ενυδατώνουν και αναζωογονούν τα σγουρά μαλλιά κάθε τύπο μπούκλας, από τους πιο χαλαρούς κυματισμούς έως και την πιο σφιχτή και afro μπούκλα. Η πλειοψηφία της γενιάς Ζ, που έχει σγουρά μαλλιά, προτιμάει να αναδείξει τις φυσικές μπούκλες που σχηματίζουν τα μαλλιά τους. Η Curl Expression ήρθε για να ικανοποιήσει τις ανάγκες της και να προβάλλει τη μοναδικότητα της κάθε προσωπικότητας. Το άρωμα της σειράς είναι μοναδικό και αισθησιακό, και αναδεικνύει τη δυναμικότητα των σγουρών μαλλιών, άρα και τη δική σου. Ποια προϊόντα σου ξεχωρίσαμε; To Curl Expression Intense Moisturizing Cleansing Cream Shampoo, που καθαρίζει απαλά τα σγουρά και άφρο μαλλιά, ενώ ταυτόχρονα τους προσφέρει εντατική ενυδάτωση για υγιή όψη και διευκόλυνση του ξεμπερδέματος. Επιπλέον, το Curl Expression Cream In Jelly​ Definition Activator αποτελεί ένα προϊόν styling που είμαστε σίγουροι πως θα λατρέψεις, καθώς σμιλεύει και τα κυματιστά μαλλιά και χαρίζει καλοσχηματισμένες μπούκλες.

Vitamino Color για διατήρηση χρώματος

loreal-professionnel-new-serie-expert-vitamino-color

Η Serie Expert Vitamino Color, αποτελεί μία σειρά προϊόντων η οποία έχει σχεδιαστεί ειδικά για εσένα που έχεις βαμμένα μαλλιά, τα οποία χρειάζονται θρέψη, ενυδάτωση, αλλά και προστασία για να διατηρήσουν την ένταση και τη ζωντάνιά τους. Συγκεκριμένα, η σειρά αυτή αποτελείται από το L’Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color Shampoo Για Βαμμένα Μαλλιά, ένα σαμπουάν που καθαρίζει απαλά το τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά σου, προστατεύοντας, ταυτόχρονα, το χρώμα από το ξεθώριασμα 6 φορές πιο αποτελεσματικά από τα απλά σαμπουάν, αλλά και διατηρώντας το έντονο και λαμπερό για έως και 8 εβδομάδες. Το σαμπουάν αυτό μπορεί να εφαρμοστεί από το πρώτο κιόλας λούσιμο μετά τη βαφή των μαλλιών σε συνδυασμό με το L’Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color Conditioner Για Βαμμένα Μαλλιά, μία μαλακτική κρέμα που ενυδατώνει βαθιά τις άκρες των μαλλιών, κάνοντας τα πιο λεία, απαλά και ευκολοχτένιστα κατά το φορμάρισμα και το styling τους.

Pro longer κατά της ψαλίδας για πιο μακριά μαλλιά

 

loreal-professionnel-serie-expert-pro-longer

Από την άλλη, εάν παρατηρείς τα μαλλιά σου να είναι λεπτά και αδύναμα άκρες και επιρρεπή στο σπάσιμο και την ψαλίδα, τότε σου προτείνουμε να δοκιμάσεις τα προϊόντα της σειράς Pro longer. To  Σαμπουάν Pro longer  θα ενδυναμώσει σε βάθος την τρίχα, χάρη στη βιοτίνη και βιταμίνη Β6 που περιέχει. Έτσι, με τα λουσίματα θα αποκτήσεις ανθεκτικά και δυνατά μαλλιά μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Για ακόμα καλύτερα και πιο διαρκή αποτελέσματα, συνδύασέ το με τη L’Oréal Professionnel Serie Expert Μάσκα Για Ενδυνάμωση, η οποία προσφέρει εντατική ενδυνάμωση και συγχρόνως προλαμβάνει το σπάσιμο της τρίχας και την εμφάνιση ψαλίδας. Μπορείς να την εφαρμόσεις 1-2 φορές την εβδομάδα για να τα δεις ξανά λαμπερά, δυνατά και απαλά, κάνοντας έτσι και τη διαδικασία του καθημερινού τους styling ακόμα πιο γρήγορη και εύκολη!

Ανάλογα, λοιπόν, με τις ανάγκες που έχουν τα μαλλιά σου, μπορείς να επιλέξεις τα κατάλληλα προϊόντα L’Oréal Professionnel Paris για να διατηρήσεις σου υγιή και λαμπερά. Όποιο τύπο μαλλιών και αν έχεις, η Serie Expert έχει τα προϊόντα που χρειάζεσαι για να αναδείξεις και να διατηρήσεις την ομορφιά των μαλλιών σου!

Αφήστε μια απάντηση