Glam by Kikeris

Curl Expression σειρά περιποίησης για ανάλαφρες μπούκλες

Loreal-professionnel-paris-curl-expression

Η L’Oréal Professionnel Paris λανσάρει τη Curl Expression, την εξειδικευμένη σειρά για την περιποίηση των σγουρών μαλλιών. Πιστεύουμε ότι τα σγουρά μαλλιά είναι μοναδικά. Ο στόχος μας είναι να εκφράσουμε κάθε τύπο μπούκλας με τον καλύτερο τρόπο. Τα προϊόντα της σειράς ενυδατώνουν και αναζωογονούν τα σγουρά μαλλιά κάθε τύπο μπούκλας, από τους πιο χαλαρούς κυματισμούς έως και την πιο σφιχτή και afro μπούκλα. Η πλειοψηφία της γενιάς Ζ, που έχει σγουρά μαλλιά, προτιμάει να αναδείξει τις φυσικές μπούκλες που σχηματίζουν τα μαλλιά τους. Η Curl Expression ήρθε για να ικανοποιήσει τις ανάγκες τους και να προβάλλει τη μοναδικότητά τους. Το άρωμα της σειράς είναι μοναδικό και αισθησιακό, και αναδεικνύει τη δυναμικότητα των σγουρών μαλλιών. Το γιασεμί και η θαλασσινή αύρα, χαρίζουν στις νότες κορυφής το αίσθημα φρεσκάδας, ενώ η γλύκα του κεχριμπαριού και τα πολύτιμα ξύλα χαρίζουν μία αισθησιακή νότα. Ανακάλυψε όλη τη σειρά παρακάτω:

Curl Expression προϊόντα για σγουρά μαλλιά

1. Curl Expression Σαμπουάν Βαθύ Kαθαρισμού για Σγουρά Μαλλιά

L’Oreal Professionnel Serie Expert Curl Expression Anti-Buildup Cleansing Jelly Shampoo 300ml

Το Anti-Buildup Cleansing Jelly Shampoo είναι σχεδιασμένο να προσφέρει επαγγελματικό καθαρισμό στα σγουρά και πολύ σγουρά μαλλιά. Απομακρύνει απαλά τους ρύπους από τα μαλλιά, καθώς και τα κατάλοιπα που συσσωρεύονται καθημερινά, ενώ ταυτόχρονα ενυδατώνει τα μαλλιά χωρίς να τα καταπονεί. Κάθε δεύτερη εβδομάδα, ξεκίνησε το πρόγραμμα περιποίησης των μαλλιών σου με έναν βαθύ καθαρισμό, που θα ενισχύσει τη διείσδυση της μάσκας και των προϊόντων leave-in στην τρίχα.

Αγορά

2. Curl Expression Σαμπουάν Ενυδάτωσης για Σγουρά Μαλλιά

L’Oreal Professionnel Serie Expert Curl Expression Intense Moisturizing Cleansing Cream Shampoo 300ml

Το Curl Expression Intense Moisturizing Cleansing Cream Shampoo είναι σχεδιασμένο να προσφέρει επαγγελματικό καθαρισμό σε όλους τους τύπους σγουρών μαλλιών. Θα χαρίσει στα μαλλιά σου απαλό καθαρισμό, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει εντατική ενυδάτωση, μακράς διάρκειας. Τα μαλλιά αποκτούν υγιή και λαμπερή όψη, γίνονται ευκολοχτένιστα και είναι έτοιμα για την εφαρμογή της μάσκας.

Αγορά

3. Curl Expression Μάσκα Ενυδάτωσης για Σγουρά Μαλλιά

L’Oreal Professionnel Serie Expert Curl Expression Intensive Moisturizer Rich Mask 250ml

Η μάσκα περιποίησης για πλούσια ενυδάτωση της σειράς Curl Expression είναι σχεδιασμένη να προσφέρει επαγγελματική περιποίηση στα σγουρά και πολύ σγουρά μαλλιά. Ενυδατώνει σε βάθος και ξεμπερδεύει τα μαλλιά, χαρίζοντας αέρινη κίνηση και φυσική αίσθηση. Μετά τη χρήση της θα δεις τα μαλλιά σου πιο λαμπερά, χωρίς να φριζάρουν. Μετά το λούσιμο, σκούπισε τα μαλλιά σου απαλά με πετσέτα, και εφάρμοσε τη μάσκα. Άφησέ να δράσει για 10 λεπτά και ξέβγαλε καλά.

Αγορά

4. Curl Expression Μάσκα Βαθιάς Ενυδάτωσης για Πολύ Σγουρά Μαλλιά
Curl Expression Μάσκα Βαθιάς Ενυδάτωσης για Πολύ Σγουρά Μαλλιά
Η Curl Expression δημιούργησε την μάσκα περιποίησης για βαθιά ενυδάτωση, ειδικά σχεδιασμένη για να προσφέρει επαγγελματική περιποίηση στα σγουρά και πολύ σγουρά μαλλιά. Θα ενυδατώσει σε βάθος και θα ξεμπερδεύσει τα μαλλιά σου, ενώ ταυτόχρονα θα τους χαρίσει πειθαρχία και πολυτελή αίσθηση. Θα δεις αμέσως τα φυσικά σγουρά μαλλιά σου πιο λαμπερά και πιο ενυδατωμένα! Μετά το λούσιμο, σκούπισε τα μαλλιά σου απαλά με πετσέτα, και εφάρμοσε τη μάσκα. Άφησέ να δράσει για 10 λεπτά και ξέβγαλε καλά.

Αγορά

5. Curl Expression Leave-in Κρέμα Πλούσιας Ενυδάτωσης για Σγουρά Μαλλιά

L’Oreal Professionnel Serie Expert Curl Expression Long Lasting Intensive Moisturizer 200ml

Η Curl Expression Leave-in κρέμα χαρίζει πλούσια ενυδάτωση διαρκείας, σχεδιασμένη για να προσφέρει επαγγελματικό αποτέλεσμα στο styling των σγουρών και πολύ σγουρών μαλλιών. Ακόμα και τα πιο αφυδατωμένα μαλλιά, θα χαρίσουν ενυδάτωση και μεταξένιο άγγιγμα. Παράλληλα, θα προστατεύσει τα μαλλιά σου από τη θερμότητα μέχρι και τους 230 °C. Τοποθέτησε μια μικρή ποσότητα στα δάχτυλά σου και άπλωσέ την ομοιόμορφα σε μήκη και άκρες.Αγορά

6. Curl Expression Σπρέι για πιο Γρήγορο Στέγνωμα για Σγουρά Μαλλιά

Το σπρέι αυτό, χαρίζει γρήγορο στέγνωμα στα σγουρά και πολύ σγουρά μαλλιά. Ταυτόχρονα, προσφέρει εκτυφλωτική λάμψη στα μαλλιά, και δρα ενάντια στο φριζάρισμα έως και 48 ώρες. Τέλος, θα προστατεύσει τα μαλλιά σου από τη θερμότητα των εργαλείων styling μέχρι και τους 230 °C.Αγορά

7. Curl Expression Κρεμώδες Τζελ Ενεργοποίησης Σχήματος για Σγουρά Μαλλιά

L’Oreal Professionnel Serie Expert Curl Expression Cream In Jelly​ Definition Activator​ 250mlΤο κρεμώδες τζελ ενεργοποίησης σχήματος, ενεργοποιεί την μπούκλα, χαρίζει σμίλευση, περισσότερη ενυδάτωση και λιγότερο φριζάρισμα. Χαρίζει καλοσχηματισμένες μπούκλες από τη ρίζα ως τις άκρες, ενώ παράλληλα προστατεύει τα μαλλιά από θερμότητα μέχρι και τους 230 °C. Πώς να τη χρησιμοποιήσεις; Τοποθέτησε μια μικρή ποσότητα στα δάχτυλά σου και εφάρμοσέ το τζελ στα μαλλιά, τυλίγοντας κάθε τούφα γύρω από το δάχτυλό σου για να της προσφέρεις σχήμα.

Αγορά

8. Curl Expression Σπρέι Αναζωογόνησης για Σγουρά Μαλλιά

L’Oreal Professionnel Serie Expert Curl Expression Curls Reviver 190mlΤο Curl Expression σπρέι είναι σχεδιασμένο για να προσφέρει αναζωογόνηση στα σγουρά και πολύ σγουρά μαλλιά. Αναζωογονεί τις μπούκλες και χαρίζει προστασία από το φριζάρισμα έως 48 ώρες. Εφάρμοσέ το στα σγουρά ή άφρο μαλλιά σου, κάθε πρωί, μετά τον ύπνο, που έχουν υποστεί τα μαλλιά σου τριβή από το μαξιλάρι.

Αγορά

9. Curl Expression 10-σε-1 Κρεμώδης Αφρός για Σγουρά Μαλλιά

L’Oreal Professionnel Serie Expert Curl Expression 10 In 1 Cream In Mousse​ 250ml

Αυτός ο αφρός αποτελεί ένα προϊόν με πολλαπλά οφέλη, ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει επαγγελματικό αποτέλεσμα στο styling των σγουρών και πολύ σγουρών μαλλιών. Χαρίζει στις μπούκλες τέλειο κράτημα και πλούσια περιποίηση. Τέλος, δεν αφήνει κατάλοιπα στα μαλλιά, ενώ παράλληλα χαρίζει πλούσια λάμψη.

Αγορά

10. Curl Expression Ορός Ενεργοποίησης της Πυκνότητας για Σγουρά Μαλλιά

L’Oreal Professionnel Serie Expert Curl Expression Density Stimulator 90ml

Ο ορός ενεργοποίησης της πυκνότητας είναι ειδικά σχεδιασμένος για τα σγουρά μαλλιά που βρίσκονται σε μεταβατικό στάδιο. Τονώνει τις ρίζες αυξάνοντας τον αριθμό των τριχών. Το αποτέλεσμα, πιο πυκνά μαλλιά σε μόνο 3 μήνες. Χώρισε τα μαλλιά σε τμήματα και εφάρμοσε το προϊόν σε κάθε χωρίστρα.Αγορά

Αφήστε μια απάντηση