Κομμωτήρια Telis Kikeris Hair & Beauty

   ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟΥ TELIS KIKERIS

Στα κομμωτήρια Telis Kikeris θα απολαύσετε μοναδικές εμπειρίες περιποίησης μαλλιών, προσώπου και άκρων.

Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας θα αναλάβουν το κούρεμα των μαλλιών σας, με γνώμονα το σχήμα του προσώπου, αλλά και σύμφωνα με τις νέες τάσεις της μόδας και του προσωπικού σας στυλ. Παράλληλα, στα κομμωτήρια Telis Kikeris θα νιώσετε ξεχωριστή μέσα από τις υπηρεσίες χτενίσματος για περιποιημένη εμφάνιση όλες τις ώρες της ημέρας.

Στα κομμωτήριά μας, καταρτισμένοι haircolorists θα επιμεληθούν το χρώμα των μαλλιών σας, χρησιμοποιώντας διάφορες τεχνικές χρώματος, όπως το balayage και το contouring, για να φωτίσουν και να αναδείξουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας.

Στις υπηρεσίες των κομμωτηρίων Telis Kikeris συμπεριλαμβάνεται το νυφικό μακιγιάζ και χτένισμα, ώστε να ξεχωρίσετε ακόμα και στην πιο σημαντική ημέρα της ζωή σας. Οι έμπειροι make-up artists θα σας χαρίσουν φυσικό, αλλά και λαμπερό μακιγιάζ, ιδανικό για όλες τις ώρες της ημέρας και όλες τις περιστάσεις.

Τέλος, τα κομμωτήρια Telis Kikeris αποτελούν τον ιδανικό προορισμό για τη γυναικεία και ανδρική περιποίηση των άκρων, καθώς παρέχονται θεραπείες για τα άκρα, μανικιούρ, πεντικιούρ και υπηρεσίες ονυχοπλαστικής.