Από τα κουπόνια εξαιρούνται όλα τα ηλεκτρικά εργαλεία, οι δωροκάρτες & τα προϊόντα βαφής.

Δεν συνδυάζονται με κάποια άλλη προσφορά/ενέργεια (πχ. την ενέργεια Buy 2 Get 2nd Half Price)

*Ισχύει μόνο η χρήση ενός εκπτωτικού κουπονιού ανα παραγγελία.
**Από το κουπόνι chat εξαιρούνται οι αγορές προϊόντων βαφής, ηλεκτρικών εργαλείων & Giftcards.

Με την αγορά δύο προϊόντων που ανήκουν στην κατηγορία, παίρνετε έκπτωση 50% στο δεύτερο προϊόν. Η προσφορά ισχύει για κάθε ζευγάρι προϊόντων και η έκπτωση 50% εφαρμόζεται στα προϊόντα με τη χαμηλότερη/ίση τιμή. (π.χ. με επιλογή 2 προϊόντων, παίρνετε -50% έκπτωση σε αυτό με τη χαμηλότερη/ίση τιμή. Σε 3 προϊόντα, παίρνετε -50% έκπτωση σε αυτό με τη χαμηλότερη/ίση τιμή. Σε 4 προϊόντα, παίρνετε -50% έκπτωση στα 2 προϊόντα με τη χαμηλότερη τιμή. Στα 6 προϊόντα, παίρνετε – 50% έκπτωση στα 3 προϊόντα με τη χαμηλότερη τιμή, κ.ο.κ.)

Δεν είναι απαραίτητη η αγορά ίδιων κωδικών, αλλά με οποιαδήποτε συνδυασμό κωδικών που ανήκουν στην κατηγορία.

Από την προσφορά εξαιρούνται οι βαφές και τα ηλεκτρικά εργαλεία, βούρτσες, χτένες & αξεσουάρ βαφής.

Διευκρινίζεται ότι έκαστο φορολογικό παραστατικό (απόδειξη ή τιμολόγιο) θα πρέπει να περιλαμβάνει τουλάχιστον 2 προϊόντα που υπάγονται στην κατηγορία Buy 2 Get 2nd Half Price.

Η έκπτωση -50% θα εφαρμοστεί αυτόματα στο καλάθι, εφόσον έχουν προστεθεί τουλάχιστον 2 προϊόντα που υπάγονται στην κατηγορία Buy 2 Get 2nd Half Price.

Η ενέργεια δεν μπορεί να συνδυαστεί με καμία άλλη ενέργεια ή κουπόνια προσφορών.

Η ενέργεια δεν ισχύει στα κομμωτήρια Τέλης Κίκερης.

Στις προσφορές όπου δίνονται δώρα με αγορές συγκεκριμένων προϊόντων, ισχύει το 1 δώρο ανά είδος προσφοράς ανά παραγγελία.

Στις προσφορές με δώρα δεν συμπεριλαμβάνονται οι αγορές προϊόντων βαφής, εκτός αν πρόκειται για ειδική προσφορά. Τα Travel Size προϊόντα δεν συμμετέχουν στις προσφορές με δώρα.

Οι προσφορές, οι τιμές, τα κουπόνια και οι πόντοι από το πρόγραμμα μελών που αναγράφονται στο kikeris.gr, ισχύουν για αγορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Δεν ισχύουν στα κομμωτήρια Τέλης Κίκερης.

Ισχύει έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Τα προϊόντα Bazaar δεν έχουν τη δυνατότητα αλλαγής/επιστροφής.