Glam by Kikeris

6 Χρώματα μαλλιών για να σε βρει το 2023 πιο λαμπερή από ποτέ!

αποχρώσεις για το 2023

Τι καλύτερο από το να υποδεχτείς τη νέα χρονιά που μπήκε από το να επιλέξεις ένα νέο χρώμα μαλλιών; Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό, αλλά με ένα νέο χρώμα μαλλιών όχι μόνο θα ανανεώσεις το look των μαλλιών σου, αλλά ταυτόχρονα θα αλλάξει και η ψυχολογία και το mood σου. Τώρα που ο καιρός αρχίζει και χαλάει, η διάθεσή μας αρχίζει και «πέφτει». Για αυτό, ένα νέο χρώμα μαλλιών θα σου δώσει όλη εκείνη τη χαρά και το boost για να αντέξεις αυτές τις rainy days που έρχονται.

Αυτή τη σεζόν θα δεις να πρωταγωνιστούν διάφορες αποχρώσεις, από ανοιχτές ξανθιές μέχρι σκούρες καστανές αποχρώσεις για να επιλέξεις. Εμείς λοιπόν σου έχουμε συγκεντρώσει παρακάτω τα 6 πιο hot χρώματα μαλλιών για αυτόν τον χειμώνα για να πάρεις inspo και να τολμήσεις να κάνεις την αλλαγή.

Hot αποχρώσεις μαλλιών για το χειμώνα

  1. Platinum blonde απόχρωση

icy blonde sleek hair

Το 2022 η Kim Kardashian μας χάρισε πολλά iconic looks, κάτι που όπως φαίνεται πρόκειται να κάνει και αυτήν τη χρονιά που μπήκε. Μάλιστα, το χρώμα μαλλιών που επέλεξε σε μία από τις πρόσφατες δημόσιες εμφανίσεις της και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της ήταν το platinum blonde. Αυτή η απόχρωση ξανθού κάνει δυναμικό comeback αυτήν τη χρόνια σύμφωνα πάντοτε και με την Kim, με ένα όμως twist που θα την ξεχωρίσει από την κλασική all time classic platinum απόχρωση ξανθού που όλες γνωρίζουμε. Η νέα απόχρωση σύμφωνα με τους ειδικούς συνδυάζει ζεστούς τόνους ξανθού με platinum κι έτσι προσαρμόζεται ανάλογα στον τόνο της επιδερμίδας, αλλά και στο χρωματικό αποτέλεσμα που θέλουμε να έχουμε στα μαλλιά μας.

  1. Beige blonde απόχρωση

beige blonde

Αν είσαι φαν του ξανθού, αλλά διστάζεις να επιλέξεις μία τόσο ανοιχτή απόχρωση όσο είναι η platinum blonde, τότε δεν υπάρχει καλύτερο χρώμα για εσένα από το beige blonde. Πρόκειται για ένα ζεστό ξανθό χρώμα που θυμίζει λίγο από το χρώμα του μελιού, λίγο από αυτό της άμμου και λίγο από του σιταριού. Η Bella Hadid έχει πει «ναι» σε αυτήν τη μοναδική και natural απόχρωση, η οποία θα είναι σίγουρα ένα από τα πιο hot χρώματα της χρονιάς.

  1. Cinnamon copper απόχρωση

french bob

Οι χάλκινες αποχρώσεις έγιναν μεγάλο trend τα τελευταία 4 χρόνια και συνεχίζουν να είναι και φέτος ένα από τα χρώματα που θα επιλέξουν πολλές γυναίκες για να ανανεώσουν το look των μαλλιών τους. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές αποχρώσεις χάλκινου – κόκκινου χρώματος που είδαμε να πρωταγωνιστούν τις προηγούμενες σεζόν, τώρα όμως την τιμητική της έχει η cinnamon απόχρωση. Το χρώμα αυτό της κανέλας ταιριάζει άψογα σε όλες τις επιδερμίδες, καθώς συνδυάζει αρμονικά το θερμό καστανό με το ψυχρό κόκκινο χρώμα.

  1. Vampy red απόχρωση

κόκκινα μαλλιά

Μία ακόμα πιο έντονη και bold απόχρωση από τη cinnamon red είναι η vampy red απόχρωση. Την είχε υιοθετήσει σε εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί η Sophie Turner, γνωστή κι ως Sansa από το Game of Thrones, κάνοντας θραύση με αυτήν την πιο gothic απόχρωση κόκκινου. Αν σου αρέσει να τολμάς στο χρώμα των μαλλιών σου, δοκίμασε να υιοθετήσεις αυτήν την απόχρωση για να δώσεις έναν άλλο αέρα στα μαλλιά σου.

  1. Chocolate brown απόχρωση

balayage

Ένα από τα πιο αγαπημένα χρώματα κάθε χειμώνα είναι το σκούρο σοκολατί. Αυτή η dark απόχρωση καστανού είναι ιδανική για εσένα που θες να δημιουργήσεις το τέλειο contrast μεταξύ μαλλιών κι επιδερμίδας τονίζοντας έτσι ακόμα περισσότερο τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου. Είναι μία απόχρωση που δε χρειάζεται ιδιαίτερο styling για να φαίνονται τα μαλλιά λαμπερά και υγιή, μειώνοντας έτσι και τα ραντεβού σου στο κομμωτήριο για ανανέωση και touch-up της ρίζας.

  1. Winter gold brown απόχρωση

golden brown hair

Έχεις φυσικά καστανά μαλλιά και ψάχνεις μία απόχρωση που θα αναδείξει το φυσικό σου, χωρίς όμως να τους δίνει έναν σταχτί, σοκολατί ή κόκκινο τόνο; Τότε σου προτείνουμε να επιλέξεις το winter gold χρώμα που δίνει έναν χρυσαφένιο τόνο στα μαλλιά, δημιουργώντας έτσι έναν μοναδικό συνδυασμό καστανού και ξανθού χρώματος που γλυκαίνει και φωτίζει το πρόσωπο.

Αφού, λοιπόν, επιλέξεις την απόχρωση που θέλεις να δοκιμάσεις από τις παραπάνω, κλείσε το επόμενο ραντεβού σου σε ένα από τα κομμωτήρια Telis Kikeris και άφησε τους έμπειρους hair colorists μας να δημιουργήσουν στα μαλλιά σου την απόχρωση έτσι ακριβώς όπως την έχεις φανταστεί για να υποδεχτείς πιο λαμπερή από ποτέ τον υπόλοιπο χειμώνα του 2023.

Αφήστε μια απάντηση