Glam by Kikeris

Τι είναι τα Sulfate free Προϊόντα και πότε είναι καλό να τα χρησιμοποιούμε;

Τι είναι τα Sulfate free Προϊόντα και πότε είναι καλό να τα χρησιμοποιούμε;_

Τι είναι τα sulfate free προϊόντα;

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε ολοένα και περισσότερα σαμπουάν και γενικότερα προϊόντα μαλλιών με την ετικέτα «sulfate free». Το «sulfate free» σημαίνει πως τα προϊόντα αυτά δεν περιέχουν στη φόρμουλά τους θειικά άλατα, για αυτό και είναι πιο ασφαλή και καλά για τα μαλλιά. Τα sulfate free προϊόντα μπορούν να εφαρμοστούν μετά από θεραπεία κερατίνης, γιατί βοηθούν να διατηρηθεί το αποτέλεσμα πολύ περισσότερο, και στα σγουρά ή σπαστά μαλλιά που φριζάρουν, γιατί κλειδώνουν την υγρασία. Επίσης, χρησιμεύουν στο ευαίσθητο τριχωτό της κεφαλής, καθώς τα προϊόντα αυτά κάνουν ήπιο καθαρισμό και δεν αφυδατώνουν ούτε προκαλούν ξηροδερμία στο δέρμα. Τέλος μια ακόμη ιδιότητα αυτών των προϊόντων, είναι πως διατηρούν έντονο και λαμπερό το χρώμα στα βαμμένα μαλλιά χάρη στην ενυδάτωση και τη φυσική υγρασία που κλειδώνουν πάνω στην τρίχα.

Τα οφέλη λοιπόν που προσφέρουν στα μαλλιά είναι:

  • καθαρίζουν σε βάθος το τριχωτό της κεφαλής απομακρύνοντας τους ρύπους
  • προστατεύουν ακόμα περισσότερο τη δομή της τρίχας χάρη στην ελαφριά και φιλική προς το ευαίσθητο τριχωτό της κεφαλής, σύνθεσή τους
  • ενυδατώνουν σε βάθος και διατηρούν τη φυσική υγρασία των μαλλιών χωρίς να απομακρύνουν τα φυσικά έλαια

Τα καλύτερα sulfate free προϊόντα μαλλιών

  1. K18 Leave-in μοριακή μάσκα αναδόμησης 50ml

Η Κ18 μάσκα, που είναι ένα από τα πιο hot hair products, αποτελεί μία σημαντική καινοτομία στον χώρο περιποίησης των μαλλιών, καθώς εισχωρεί στο εσωτερικό της τρίχας, αντιμετωπίζοντας και επανορθώνοντας τη φθορά που προκαλείται στην τρίχα από τη βαφή, αλλά και από όλες τις χημικές εργασίες που πραγματοποιούνται στο κομμωτήριο. Ενδυναμώνει σε βάθος την τρίχα και επαναφέρει την ελαστικότητα και τη λάμψη του χρώματός που διαρκούν για μεγάλο χρονικό διάστημα.

  1. sarynaKEY Pure Africa Shea Damage Repair Shampoo 300ml

Το σαμπουάν αυτό της sarynaKEY είναι κατάλληλο για τα ξηρά και φθαρμένα με ψαλίδα μαλλιά. Καθαρίζει σε βάθος το τριχωτό της κεφαλής, ενώ χάρη στο βαμβάκι, τις πρωτεΐνες μεταξιού και την προβιταμίνη Β5 που περιέχει η φόρμουλά του, μαλακώνει και λειαίνει τα μαλλιά αναζωογονώντας και βελτιώνοντας αισθητά την υφή τους. Προσφέρει στα ξηρά μαλλιά τη λάμψη, την ενυδάτωση και τη θρέψη που έχουν ανάγκη για να είναι ξανά υγιή και δυνατά.

  1. Kérastase Discipline Bain Fluidealiste Sulfates Free Σαμπουάν Χωρίς Θειϊκά Άλατα για Ατίθασα Μαλλιά 250ml

Το σαμπουάν Kérastase Discipline Bain Fluidealiste, είναι ιδανικό για χρήση μετά την θεραπεία κερατίνης ή για μαλλιά απείθαρχα, ξηρά, σγουρά ή φριζέ. Η σύνθεσή του είναι χωρίς θειικά άλατα, που προστατεύει το αποτέλεσμα που δίνει η θεραπεία κερατίνης. Προστατεύει παράλληλα το χρώμα και την ένταση στα βαμμένα μαλλιά, καθώς και τιθασεύει τον όγκο και το φριζάρισμα στα σγουρά ή φριζέ μαλλιά. Θα δεις ταυτόχρονα τα μαλλιά σου πιο λεία και μεταξένια.

  1. Aveda Blonde Revival™ Purple Toning Shampoo 200ml

Τα ξανθά μαλλιά, είτε είναι φυσικά είτε βαμμένα, χρειάζονται τα κατάλληλα προϊόντα περιποίησης για να καλυφθούν πλήρως οι ανάγκες τους. Το Blonde Revival™ Purple Toning Shampoo της Aveda, είναι ειδικά σχεδιασμένο για τη φροντίδα και τον βαθύ καθαρισμό των ξανθών μαλλιών συμβάλλοντας ταυτόχρονα και στην εξάλειψη και πρόληψη της εμφάνισης ανεπιθύμητων κίτρινων και πορτοκαλί υποτόνων στα μαλλιά. Χάρη στις πλούσιες μωβ χρωστικές που περιέχει στη σύνθεσή του, αναζωογονεί πλήρως τα ξανθά μαλλιά κάνοντάς τα λαμπερά και γεμάτα ζωντάνια στο χρώμα τους.

  1. Schwarzkopf Professional Bonacure Moisture Kick Spray Conditioner 200ml

Αυτό το leave-in conditioner είναι ειδικά σχεδιασμένο για τα ξηρά, εύθραυστα και σγουρά μαλλιά που χρειάζονται μία extra παραπάνω περιποίηση για να διατηρούνται σε καλή κατάσταση και ενυδατωμένα. Με αυτήν την vegan κρέμα, θα δώσεις στα μαλλιά σου όχι μόνο την ενυδάτωση που έχουν ανάγκη, αλλά και απαλότητα και μεταξένια αίσθηση, καθώς λειαίνει την επιφάνεια της τρίχας, αποτρέποντας έτσι την αφυδάτωση και το φριζάρισμα.

  1. Color Wow Money Masque 215 ml

Τα προϊόντα της Color Wow είναι γνωστά για τα πολλαπλά οφέλη που προσφέρουν στα μαλλιά και η μάσκα αυτή δεν αποτελεί διαφορά! Η μάσκα αυτή αποτελεί μία εντατική θεραπεία βαθιάς ενυδάτωσης που αναδομεί και θρέφει σε βάθος ακόμα και τα πιο ταλαιπωρημένα και αφυδατωμένα μαλλιά, ενισχύοντας ταυτόχρονα την ελαστικότητα και την αντοχή της τρίχας. Την ενδυναμώνει, και παράλληλα ρυθμίζει το φριζάρισμα και βοηθάει τα μαλλιά να μακρύνουν.

  1. weDo Moisture & Shine Σαμπουάν 100ml

Νιώθεις τα μαλλιά σου ξηρά και αφυδατωμένα, με τάσεις να σπάνε; Το σαμπουάν Moisture and Shine της weDo είναι το ιδανικό για εσένα, καθώς καθαρίζει απαλά τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής, χωρίς ωστόσο να τα βαραίνει, χάρη στην ελαφριά του σύνθεση που δεν περιέχει θειικά άλατα, σιλικόνες και τεχνητές χρωστικές. Κάνει τα μαλλιά απαλά, βαθιά ενυδατωμένα, γεμάτα ζωντάνια και λάμψη.

Αφήστε μια απάντηση