Glam by Kikeris

Γιορτή της Μητέρας 2024: Ιδέες για Ξεχωριστά Δώρα Ομορφιάς

Γιορτή της Μητέρας 2024 Ιδέες για Ξεχωριστά Δώρα Ομορφιάς

Μία από τις σημαντικότερες γιορτές του χρόνου είναι η γιορτή της μητέρας.

Η συγκεκριμένη γιορτή είναι μια ημέρα που γιορτάζεται σε πολλές χώρες σε διάφορες ημερομηνίες, ανάλογα με τον τρόπο που καθιερώθηκε. Η ημέρα αυτή είναι αφιερωμένη στη μητρότητα. Είναι μια ευκαιρία να δείξουμε την ευγνωμοσύνη μας και να εκφράσουμε την αγάπη και την εκτίμησή μας προς τις μητέρες μας. Σίγουρα λοιπόν μία μεγάλη αγκαλιά και ένα γλυκό φιλί στην μητέρα μας είναι το καλύτερο δώρο – αλλά αν θέλουμε να της κάνουμε μια έκπληξη μπορούμε να της προσφέρουμε και ένα όμορφο δώρο ομορφιάς και περιποίησης.

Πότε είναι όμως φέτος η γιορτή της μητέρας στην Ελλάδα;

Κάθε χρόνο τη γιορτάζουμε την δεύτερη Κυριακή του Μαΐου, συγκεκριμένα για το 2024 θα είναι στις 12/05. Οπότε, έχεις έναν μήνα περίπου να σκεφτείς τί δώρο μπορείς να κάνεις στη δική σου μητέρα για να της δείξεις και με έμπρακτο τρόπο την αγάπη. Ένα φιλί, ένα λουλούδι και μία καλή κουβέντα για όλη τη φροντίδα που σου προσφέρει καθημερινά είναι τα κλασικά δώρα. Φέτος όμως μπορείς να κάνεις τη διαφορά και να επιλέξεις ένα δώρο που θα της φανεί χρήσιμο και στην καθημερινότητά της. Παρακάτω σου προτείνουμε μερικές ιδέες δώρων κατάλληλες για αυτήν την περίσταση:

  1. Kérastase Chroma Absolu – Limited Edition Σετ Περιποίησης για Βαμμένα Μαλλιά

Το limited-edition ανοιξιάτικο σετ της Kérastase, είναι το κατάλληλο δώρο εάν η μαμά σου έχει βαμμένα μαλλιά. Αποτελείται από σαμπουάν & μάσκα από τη σειρά Chroma Absolu και είναι σχεδιασμένο να προσφέρει ανανέωση και θρέψη σε όλους τους τύπους βαμμένων μαλλιών. Το σαμπουάν προστατεύει το χρώμα και η μάσκα βαθιάς πλήρωσης είναι εμπλουτισμένη με αμινοξύ και Centella Asiatica για να αποτρέψει το ξεθώριασμα του χρώματος και το φριζάρισμα, ενώ παράλληλα παρέχει στα μαλλιά επανόρθωση & θρέψη. Αποτελεί το κατάλληλο δώρο, με ένα ιδιαίτερο ανοιξιάτικο κουτί το οποίο είναι από 100% ανακυκλωμένο χαρτί, και χωρίς προσθήκη πλαστικού.

  1. Schwarzkopf Professional BC Bonacure Sun Protect Pink Set

Το ιδανικό καλοκαιρινό σετ για τις ηλιόλουστες μέρες που θα ακολουθήσουν, για να διατηρηθεί η καλοκαιρινή λάμψη των μαλλιών 24/7! Το σετ περιλαμβάνει το Schwarzkopf Professional Bonacure Sun Protect 3-in-1 Scalp, Hair & Body Cleanse 100ml, ένα 3 σε 1 προϊόν καθαρισμού που απομακρύνει τα κατάλοιπα από αντηλιακά προϊόντα σε μαλλιά και σώμα, το Schwarzkopf Professional Bonacure Sun Protect 2-in-1 Treatment 75ml, που αποτελεί μία θεραπεία μαλλιών που θρέφει σε βάθος, αναπληρώνει και αφήνει μια αίσθηση ενυδάτωσης στα μαλλιά, και τέλος, το Schwarzkopf Professional Bonacure Sun Protect 10-in-1 Summer Fluid 100ml, το οποίο αποτελεί μία ανάλαφρη κρέμα 10 σε 1, με cold-pressed έλαιο καρύδας για τα ταλαιπωρημένα από τον ήλιο μαλλιά. Διατίθεται σε ένα υπέροχο τσαντάκι που θα συνοδέψει τα αγαπημένα σου πρόσωπα όλο το καλοκαίρι!

  1. Alfaparf Milano Semi di Lino Capri Smooth Beauty Routine Set

Το Alfaparf Milano Semi di Lino Capri Smooth Beauty Routine Set αποτελεί ένα σετ λείανσης κατάλληλο για ατίθασα μαλλιά, που περιλαμβάνει σαμπουάν, μάσκα και λαδάκι. Διασφαλίζει την ενυδάτωση της τρίχας και την προστατεύει από την υγρασία και τη ζέστη, προσφέροντας πειθαρχία στα ατίθασα μαλλιά. Ελέγχει το φριζάρισμα, και προσδίδει απίστευτη λάμψη στα μαλλιά.

  1. Upgrade UG96 Twist Styler 2 in 1

Το εργαλείο Twist Styler 2 in 1 της Upgrade συνδυάζει αρμονικά τη λειτουργία ενός σίδερου ισιώματος και ενός κωνικού εργαλείου για μπούκλες δημιουργώντας έτσι πολλά και διαφορετικά χτενίσματα στα μαλλιά, για να έχεις από ίσια, μέχρι κυματιστά και με μπούκλες μαλλιά. Mάλιστα, χρειάζεται πολύ λίγο χρόνο για να ζεσταθεί, λειτουργία που επιτρέπει τη γρήγορη και εύκολη δημιουργία όποιου χτενίσματος θέλεις.

  1. Beauty Jar Aloha Hawaii Αναζωογονητικό Scrub Προσώπου Και Σώματος 200gr

Το scrub της Beauty Jar είναι ιδανικό ακόμα και για τις πιο ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες απολεπίζοντας το πρόσωπο και αφήνοντας το απαλό και χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς και κοκκινίλες. Είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες, ακόμα και για τις γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας, καθώς προσφέρει φυσικό lifting και λειαίνει τις ρυτίδες.

  1. Revlon Uniq One All in One Hair Treatment 150 ml

Πρόκειται για μία leave-in θεραπεία μαλλιών που όχι μόνο αντιμετωπίζει το φριζάρισμα, αλλά συγχρόνως προστατεύει την τρίχα από τη θερμότητα, τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου και το σπάσιμο. Επίσης, προσφέρει πλούσιο όγκο και λάμψη στα μαλλιά, ανανεώνοντας πλήρως την όψη τους. Εφαρμόζεται στα μήκη και τις άκρες των μαλλιών και προσφέρει ορατά αποτελέσματα ακόμα και στα πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά.

Αφήστε μια απάντηση