Glam by Kikeris

4+1 Συμβουλές για την Περιποίηση των Νυχιών στο Σπίτι

Συμβουλές για την Περιποίηση των Νυχιών στο Σπίτι

Τα νύχια αποτελούν μαζί με τα μαλλιά ένα βασικό στοιχείο της εξωτερικής μας εμφάνισης. Είναι από τα σημεία του σώματος που παρατηρεί κάποιος από την πρώτη στιγμή, για αυτό και είναι σημαντικό να φροντίζουμε να είναι περιποιημένα και προσεγμένα ανά πάσα στιγμή. Ειδικότερα τώρα που έρχεται το καλοκαίρι, όλες θέλουμε να έχουμε υγιή και περιποιημένα νύχια. Μάλιστα, αν θες να βάψεις τα νύχια σου με ημιμόνιμο μανικιούρ, ακρυλικό ή gel, και να ακολουθήσεις τις τωρινές τάσεις και χρώματα νυχιών, θα πρέπει να έχεις φροντίσει πρώτα να είναι υγιή και δυνατά, εφαρμόζοντας τα κατάλληλα προϊόντα στο σπίτι, ώστε να μην σπάσουν κατά τη διάρκεια του μανικιούρ. Εμείς λοιπόν σου έχουμε συγκεντρώσει παρακάτω 5 χρήσιμα tips για να περιποιηθείς μόνη σου τα νύχια σου στο σπίτι και να τα δεις να παραμένουν υγιή και δυνατά!

  1. Ενυδάτωσε τα άκρα σου

Η ενυδάτωση σε όλο το σώμα, όπως και στα μαλλιά, είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της καθημερινότητάς μας, ώστε να παραμένει τόσο το δέρμα, όσο και τα άκρα μας λεία και λαμπερά. Για αυτόν τον λόγο, είναι καλό να χρησιμοποιείς μία ενυδατική κρέμα χεριών σε καθημερινή βάση ή αντίστοιχα να εφαρμόζεις ένα λαδάκι για τα νύχια, όπως είναι το Essie Cuticle Care Apricot Nail & Cuticle Oil 13.5ml που περιποιείται σε βάθος τα νύχια, μαλακώνοντας τα πετσάκια και αποτρέποντας την εμφάνιση ξηρότητας.

  1. Εφάρμοσε μία θεραπεία νυχιών

Αν βλέπεις τα νύχια σου αδύναμα και ταλαιπωρημένα μετά από την τεχνική gel ή ακόμα και το ημιμόνιμο, τότε η θεραπεία νυχιών OPI Nail Envy – Pink to Envy 15ml είναι κατάλληλη για εσένα. Περιέχει υδατοδιαλυτή πρωτεΐνη σίτου και ασβέστιο στην σύνθεσή της, συστατικά που θρέφουν σε βάθος τα νύχια, κάνοντας τα πιο σκληρά και μακριά. Αφού ξεβάψεις καλά τα νύχια σου, πέρασε δύο στρώσεις από αυτό το βερνίκι κατά μήκος των νυχιών κι επανάλαβε την εφαρμογή του μέρα παρά μέρα. Σου προτείνουμε να το εφαρμόζεις σε τακτική βάση και θα δεις ορατά αποτελέσματα μέσα σε έναν μήνα.OPI Nail Envy - Pink to Envy 15ml - 4064665205824

  1. Χρησιμοποίησε μία λίμα για να φτιάξεις το σχήμα τους

Πολλές φορές τα νύχια μας σπάνε στις άκρες, ειδικότερα όταν είναι μακριά. Φρόντισε να μη συμβεί αυτό, χρησιμοποιώντας μία λίμα, όπως Λίμα Miracle 180/180, για να περνάς τις άκρες και να λιμάρεις, φτιάχνοντας έτσι και το σχήμα των νυχιών και κάνοντας το πιο ανθεκτικό. Επίσης, για μια ολοκληρωμένη περιποίηση νυχιών στο σπίτι, μπορείς να χρησιμοποιείς και ένα ψαλίδι νυχιών για να τριμάρεις ελαφρώς τις άκρες για να μη σπάνε συνεχώς τα νύχια.

  1. Φρόντισε να πλένεις τακτικά τα χέρια σου

Το τακτικό πλύσιμο των χεριών μέσα στη μέρα κάνει καλό όχι μόνο για την υγιεινή των χεριών, διότι απομακρύνονται πολλά μικρόβια, αλλά και για την υγιεινή των νυχιών. Το πλύσιμο βοηθά δηλαδή στην απομάκρυνση βακτηρίων, βρωμιάς και άλλων πραγμάτων που συσσωρεύονται κάτω από τα νύχια.

  1. Εφάρμοσε ένα βερνίκι νυχιών

Εφαρμόζοντας ένα βερνίκι νυχιών δε δίνει απλώς χρώμα στα νύχια, αλλά συγχρόνως λειτουργεί σαν ασπίδα προστασίας των νυχιών ενάντια στη φθορά. Υπάρχουν πολλές αποχρώσεις βερνικιών για να διαλέξεις ανάλογα με το στιλ, το χρώμα και το vibe που θέλεις να δώσεις στα νύχια σου, και παράλληλα να τους προσφέρεις τη φροντίδα που χρειάζονται. Εμείς σου προτείνουμε τα παρακάτω βερνίκια σε αυτές τις hot αποχρώσεις:

  1. OPI Nail Lacquer Candied Kingdom 15ml

Όπως γνωρίζεις, το πιο περιζήτητο χρώμα αυτήν την εποχή δεν είναι άλλο από το βαθύ κόκκινο χρώμα νυχιών για τώρα το Πάσχα, αλλά και όλο τον χρόνο. Η απόχρωση αυτή κολακεύει ιδιαίτερα όλες τις επιδερμίδες και ταιριάζει με όλα τα ντυσίματα, χαρίζοντας ένα ιδιαίτερα κομψό αποτέλεσμα στα νύχια σου. Στα κόκκινα νύχια μπορείς να προσθέσεις επιπλέον στρας ως παραλλαγή του απλού μανικιούρ και να προσδώσεις μια έξτρα λάμψη.

  1. OPI Nail Laquer Mod About You 15ml

Τα απαλά nude χρώματα δεν είναι μόνο μία safe επιλογή, ιδιαίτερα αν βάφεις τα νύχια σου στο σπίτι, αλλά είναι ταυτόχρονα και μία κομψή και minimal επιλογή που αναδεικνύει τα άκρα σου. Αυτή η απαλή nude απόχρωση σε baby pink είναι η ιδανική επιλογή για εσένα που δεν σου αρέσουν τα έντονα χρώματα, αλλά θες ένα απαλό ροζ νουντ βερνίκι που θα ταιριάζει απόλυτα και με τα χρυσά ή τα ασημί αντίστοιχα κοσμήματά σου. Μάλιστα, αν θες να δώσεις περισσότερο χρώμα στα νύχια σου, μπορείς να δημιουργήσεις πάνω σε αυτήν την απόχρωση μικρά σχεδιάκια, όπως μονόχρωμα λουλούδια ή καρδούλες, για να το απογειώσεις το nail look σου.

  1. OPI Nail Lacquer Glazed Apricot AF 15ml

Αυτή η απόχρωση σε βερικοκί χρώμα είναι must με πολλές stars και it-girls να το έχουν ήδη υιοθετήσει αυτήν την εποχή. Είναι το απόλυτο χρώμα για αυτήν την άνοιξη για αυτό σου προτείνουμε να το τολμήσεις κι εσύ αυτούς τους μήνες! Εάν θέλεις να υιοθετήσεις και ένα από τα πιο hot trends που κυριαρχούν, μπορείς επίσης να κάνεις αυτό το peach χρώμα σε περλέ μανικιούρ, καθώς το glazed εφέ στα νύχια είναι μια τάση που θα παραμείνει και φέτος.

  1. OPI Nail Lacquer NLD59 Can’t CTRL Me 15ml

Εάν προτιμάς παστέλ αποχρώσεις στα νύχια σου, αυτό το χρώμα είναι το κατάλληλο για σένα! Μια άλλη ιδέα που μπορείς να δοκιμάσεις, είναι να κάνεις γαλλικό μανικιούρ και στα tips των νυχιών αντί για λευκό, να προτιμήσεις το συγκεκριμένο παστέλ χρώμα για ένα πιο ανοιξιάτικο αποτέλεσμα.

Αφήστε μια απάντηση