Glam by Kikeris

Οι Hot Tάσεις σε Σχέδια και Χρώματα νυχιών για την Άνοιξη 2024!

Οι Hot Tάσεις σε Σχέδια και Χρώματα νυχιών για την Άνοιξη 2024!

Τώρα την άνοιξη είναι η στιγμή που πρέπει να φροντίσουμε και να περιποιηθούμε λίγο παραπάνω τον εαυτό μας, εφαρμόζοντας τα αγαπημένα μας προϊόντα για να μπορέσουμε να ανανεωθούμε εν όψει και του καλοκαιριού που πλησιάζει.

Εκτός όμως, από τις μάσκες και τις κρέμες που θα μας αναζωογονήσουν και θα κάνουν λαμπερό κι απαλό το δέρμα μας, δεν πρέπει να ξεχνάμε και την περιποίηση των νυχιών μας. Αυτήν την περίοδο δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από τα περιποιημένα  νύχια, τα οποία όχι μόνο θα μας φτιάξουν τη διάθεση, αλλά θα ανανεώσουν και το look μας.

Ποια είναι όμως τα σχέδια και οι αποχρώσεις νυχιών που θα αποτελέσουν τάση αυτήν τη σεζόν; Όπως θα δεις παρακάτω αυτήν την άνοιξη κυριαρχούν στα nail trends τα clean nails με απλά και minimal σχέδια. Εμείς σου έχουμε φτιάξει μία λίστα με τις πιο hot τάσεις στα χρώματα και τα σχέδια νυχιών για να πάρεις ιδέα και να δοκιμάσεις κι εσύ στο επόμενο ραντεβού σου για μανικιούρ!

  1. French nails

Για άλλη μία σεζόν τα french nails θα αποτελέσουν μεγάλη τάση. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές versions για αυτό το trend, αυτήν την άνοιξη όμως θα δεις να πρωταγωνιστεί το skinny French, όπου δημιουργείς μία λεπτή γραμμή από άσπρο ή παστέλ χρώμα πάνω σε μία ανοιχτή, nude βάση, και το floating french tips όπου δημιουργείς πάνω σε μία διάφανη ή απαλή μπεζ nude βάση μία λεπτή γραμμή από ροδακινί, λαχανί ή άλλη απόχρωση παστέλ μανό λίγο πιο κάτω από τη μέση του νυχιού, κάνοντας έτσι κάτι διαφορετικό από τα κλασικά french nails.

  1. Peach nails

Το χρώμα του 2024 είναι το ροδακινί για αυτό και θα αποτελέσει μεγάλη τάση όχι μόνο στα ρούχα, αλλά και στα νύχια. Είναι το Νο.1 χρώμα για να κάνεις ένα clean, nude μανικιούρ το οποίο μπορείς να συνδυάσεις με χρυσά αξεσουάρ για να αναδείξεις τα άκρα σου. Το Essie Expressie 10 Second Hand Firs 10ml σε μία απαλή ροδακινί nude απόχρωση είναι το ιδανικό μανό για να δημιουργήσεις μόνη σου στο σπίτι μέσα σε λίγα λεπτά το ιδανικό ανοιξιάτικο μανικιούρ, το οποίο θα διαρκέσει για περίπου δύο εβδομάδες.

Peach Nails

  1. Daisies nail art

Οι μαργαρίτες είναι το απόλυτο spring trend που θα κυριαρχήσει αυτή τη χρονιά στα νύχια μας. Ταιριάζουν με οποιοδήποτε σχήμα ή μάκρος νυχιών έχεις, και αποτελούν μια fun εναλλακτική εάν δεν έχεις ιδέα για το τί θέλεις να κάνεις στα νύχια σου στο επόμενο ραντεβού σου. Μπορείς να επιλέξεις μια nude ή baby pink απόχρωση ως βάση, ή το παστέλ χρώμα της επιλογής σου, και να δημιουργήσεις πάνω μαργαρίτες, για να υιοθετήσεις κι εσύ αυτό το μεγάλο trend. Πίστεψέ μας, θα τις λατρέψεις!

  1. Aura nails

Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στο μανικιούρ αυτήν τη χρονιά με πολλά it-girls και beauty gurus να την έχουν ήδη υιοθετήσει για να τολμήσουν κάτι διαφορετικό και πιο bold στα νύχια τους. Η συγκεκριμένη τάση έχει πάρει το όνομά της από την αύρα, δηλαδή την ενέργεια που εκπέμπει ο κάθε άνθρωπος. Για αυτήν την εποχή, επιλέγουμε ροζ, μωβ, κόκκινες και πορτοκαλί αποχρώσεις, για αυτό θα χρειαστείς μία ανοιχτή nude ή απαλή ροζ απόχρωση ως βάση και πιο έντονες ροζ, ροδακινί και magenta αποχρώσεις για να δημιουργήσεις το aura εφέ στο κέντρο του νυχιού.

  1. Square shape nails

Εκτός από το αμυγδαλωτό σχήμα νυχιών, τα τετράγωνα νύχια είναι κι αυτά ιδιαίτερα περιζήτητα από πολλές γυναίκες, καθώς ταιριάζουν και σε κοντά, αλλά και σε μακριά νύχια. Ταιριάζουν ιδιαίτερα στο γαλλικό μανικιούρ, αλλά και σε παστέλ αποχρώσεις, όπως και σε πιο glossy nails!

 

  1. Pastel nails

Αυτήν την εποχή αφήνουμε πίσω τις σκούρες αποχρώσεις και λέμε «ναι» στα παστέλ και φωτεινά χρώματα που όχι μόνο αποτελούν μεγάλη τάση αλλά μας φτιάχνουν και τη διάθεση. Λιλά, ροζ, γαλάζιο, λεμονί και πράσινο της μέντας, είναι μερικές από τις πιο hot αποχρώσεις αυτής της σεζόν που επιλέγουν οι nail artists για τα μανικιούρ τώρα. To OPI Nature Strong Big Bluetiful Planet 15ml είναι ένα μοναδικό παστέλ γαλάζιο χρώμα που θα αναδείξει τα άκρα σου και θα σε κάνει να αναπολήσεις τις καλοκαιρινές σου διακοπές και το γαλάζιο της θάλασσας.

Αφού, λοιπόν, επιλέξεις το σχέδιο και τις αποχρώσεις που θέλεις να δημιουργήσεις στα νύχια σου στο  επόμενο μανικιούρ σου, κλείσε το ραντεβού σου σε ένα από τα κομμωτήρια TelisKikeris και άφησε τις έμπειρες manicurists μας να σου το δημιουργήσουν έτσι ακριβώς όπως το έχεις φανταστεί.

Αφήστε μια απάντηση