Glam by Kikeris

Ιδέες για Πασχαλινά Δώρα 2024

Ιδέες για Πασχαλινά Δώρα 2024

Τώρα που μπήκε ο Απρίλης έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για το Πάσχα.

Έχει έρθει ο καιρός να ξεκινήσει σιγά σιγά η αναζήτηση για τα δώρα που θα κάνεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα! Εκτός από λαμπάδες, είναι ωραίο να τους προσφέρεις ένα δώρο που θα το χρειαστούν στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης του εαυτού τους. Για να μην μπεις στον κόπο να ψάχνεις το κατάλληλο δώρο και να αγχώνεσαι, παρακάτω θα βρεις πασχαλινά δώρα περιποίησης μαλλιών, προσώπου και σώματος, που θα μείνουν σε όλους αξέχαστα και θα τους χαρίσουν μοναδική περιποίηση.

Πασχαλινά Δώρα:

  1. Kérastase Nutritive -Limited Edition Σετ Περιποίησης για Πολύ Ξηρά Μαλλιά

Το αποκλειστικό Limited Edition Σετ Περιποίησης Nutritive, περιλαμβάνει σαμπουάν, μάσκα και γαλάκτωμα θερμοπροστασίας και είναι ιδανικό για πολύ ξηρά μαλλιά με λεπτή τρίχα. Αποτελεί το τέλειο δώρο για γυναίκες που ταλαιπωρούνται από πολύ ξηρά μήκη και άκρες, αλλά και τριχωτό. Το εξαιρετικά ενυδατικό σαμπουάν του σετ προσφέρει εντατική θρέψη, ενώ παράλληλα η μάσκα περιποιείται τα ευαισθητοποιημένα και ξηρά μαλλιά με όσα χρειάζονται.

Kérastase Nutritive -Limited Edition Σετ Περιποίησης για Πολύ Ξηρά Μαλλιά_3474637215590

  1. Alfaparf Milano Semi di Lino Capri Smooth Beauty Routine Set (Shampoo 250ml, Mask 200ml & ΔΩΡΟ Protective Oil Solarium 120ml)

Για τα ατίθασα και φριζαρισμένα μαλλιά αυτό το σετ της Alfaparf Milano είναι ιδανικό! Περιλαμβάνει το Alfaparf Milano Semi di Lino Smoothing Shampoo που καθαρίζει απαλά τα μαλλιά, σφραγίζοντας την ενυδάτωση πάνω στην τρίχα, την Alfaparf Milano Semi di Lino Smoothing Mask που λειαίνει τα μαλλιά και τα προστατεύει από το φριζάρισμα, τη θερμότητα και την υγρασία, και δώρο το Protective Oil Solarium, ένα έλαιο που προσφέρει εντατική θρέψη στα μαλλιά, προστατεύοντάς τα από τη θερμότητα των ηλεκτρικών εργαλείων styling και την υγρασία.

  1. Moroccanoil Curl Hair Styling Set

Για εκείνη που αναζητά την κατάλληλη περιποίηση για μπούκλες, η Moroccanoil σου έχει τη λύση! Το σετ περιλαμβάνει την Moroccanoil Curl Definning Cream 250ml, μια κρέμα φορμαρίσματος ειδικά σχεδιασμένη για κυματιστά μαλλιά και μπούκλες, και το Moroccanoil Luminous Hairspray Strong 330ml, μια λακ για δυνατό, ευέλικτο κράτημα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα.

  1. hairOhair Hair Curler Diamond 38mm

Το hairOhair Hair Curler Diamond 38mm είναι ένα επαγγελματικό ψαλίδι μαλλιών που δημιουργεί διάφορα στιλ μπούκλας, από πιο σφιχτές έως ανάλαφρες και χαλαρές. Διαθέτει 4 επιλογές θερμοκρασίας, φτάνοντας μέχρι και τους 210°C. Αποτελεί μια ιδιαίτερη επιλογή δώρου για να δημιουργήσουν τα αγαπημένα σου πρόσωπα τα πιο όμορφα ανοιξιάτικα χτενίσματα! Σου συνιστούμε βέβαια να το χρησιμοποιείς όσο το δυνατόν γίνεται σε χαμηλές θερμοκρασίες για να μην ταλαιπωρήσεις πολύ την τρίχα.

  1. Labor Pro Σίδερο Ισιώματος LE006

Το επαγγελματικό σίδερο ισιώματος μαλλιών της Labor Pro, είναι ένα εργαλείο που εμπιστεύονται οι επαγγελματίες κομμωτές, καθώς ισιώνει τα μαλλιά μέσα σε ελάχιστα λεπτά χαρίζοντας ένα λαμπερό και ολόισιο αποτέλεσμα. Είναι ένα ιδιαίτερα ελαφρύ εργαλείο φτιαγμένο από υλικά υψηλής ποιότητας, κάτι που σημαίνει πως δεν ταλαιπωρεί σε μεγάλο βαθμό την τρίχα όπως άλλες ισιωτικές. Πρόσφερε αυτό το δώρο σε εκείνη που λατρεύει το απόλυτο ίσιωμα!

 

 

  1. Juliette Armand Charcoal Detox Mask 50ml

Τώρα που πλησιάζει το Πάσχα και σιγά σιγά και το καλοκαίρι, είναι απαραίτητο να ενυδατώνεις λίγο παραπάνω το πρόσωπό σου, έτσι ώστε να είναι λαμπερό, ενυδατωμένο και λείο εν όψει των καλοκαιρινών μηνών που έρχονται. Η Juliette Armand Charcoal Detox Mask προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και φυσική λάμψη στην επιδερμίδα του προσώπου, προστατεύοντάς την παράλληλα κι από τυχόν ερεθισμούς. Απομακρύνει τους ρύπους από την επιδερμίδα, αφαιρεί τις εκκρίσεις και προσφέρει λάμψη και ζωντάνια.

 

  1. Dr Jackson Antidot 1.3 Hairgum Hard Hold 100gr

Εάν ψάχνεις δώρο για εκείνον, σου έχουμε κι εδώ τη λύση! Το κερί μαλλιών σε μορφή gel της Dr Jackson προσφέρει δυνατό κράτημα, κάνοντας πιο εύκολη τη διαδικασία του styling, καθώς με μία μικρή ποσότητα αυτού του gel μπορείς να δημιουργήσεις όποιο look θέλεις στα μαλλιά σου, χωρίς να ανησυχείς πως θα φριζάρουν ή πως θα «χαλάσει» το χτένισμα. Μάλιστα, το κερί αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα γένια και το μουστάκι.

Αφήστε μια απάντηση