Glam by Kikeris

Πώς φεύγει η κυτταρίτιδα; Συμβουλές για Αποτελεσματική Αντιμετώπιση

Πώς φεύγει η κυτταρίτιδα; Συμβουλές για Αποτελεσματική Αντιμετώπιση

Όσο πλησιάζει το καλοκαίρι, τόσο περισσότερο σκεφτόμαστε το τί θα κάνουμε και το πού θα πάμε στις φετινές μας καλοκαιρινές διακοπές.

Εκτός από το μέρος που θα πάμε για να χαλαρώσουμε, σκεφτόμαστε και το τί θα φορέσουμε, ποιο μαγιό θα πάρουμε και γενικά τί χρειαζόμαστε από τα καλοκαιρινά μας ρούχα. Για να τα φορέσουμε όμως και να τα αναδείξουμε θα πρέπει να έχουμε φροντίσει από τώρα, γιατί ένα από τα πιο ενοχλητικά πράγματα που μπορεί να μας συμβούν είναι η εμφάνιση κυτταρίτιδας.

Στόχος σου αυτήν την άνοιξη πρέπει να είναι να εξαφανίσεις από πάνω σου την όψη φλούδας πορτοκαλιού. Αυτό για να γίνει, χρειάζεται να έχεις πολλή επιμονή, υπομονή και αποφασιστικότητα, καθώς η κυτταρίτιδα δεν εξαφανίζεται μέσα σε μία μέρα! Για να απαλλαγείς από την κυτταρίτιδα είναι σημαντικό να ακολουθείς έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Εμείς λοιπόν είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να το πετύχεις αυτό και σου προτείνουμε τα παρακάτω tips μαζί με προϊόντα για αποτελεσματική αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας.

Tips για καταπολέμηση της κυτταρίτιδας:

  1. Υγιεινή διατροφή

Για να μπορέσεις να απαλλαγείς από την κυτταρίτιδα με φυσικό τρόπο, θα πρέπει να προσέχεις το τί τρως καθημερινά. Φρόντισε να ακολουθείς μία υγιεινή διατροφή, αν θες να έχεις ένα καλλίγραμμο κορμί αυτό το καλοκαίρι. Επίλεξε τροφές, όπως είναι οι ανάλατοι ξηροί καρποί, τα φρούτα, τα λαχανικά και οι σαλάτες, τα θαλασσινά και το πράσινο τσάι. Επίλεξε μία ισορροπημένη διατροφή για να δεις ορατά αποτελέσματα τόσο στο βάρος σου όσο και στην κυτταρίτιδα.

  1. Καθημερινή γυμναστική

Η υγιεινή διατροφή σε συνδυασμό με την καθημερινή γυμναστική, μόνο οφέλη θα έχει για το σώμα σου. Η αερόβια γυμναστική, το τρέξιμο, το ποδήλατο, οι πιλάτες και το κολύμπι είναι οι καλύτεροι τρόποι σωματικής άσκησης για να τονώσουν την κυκλοφορία του αίματος και να κάψουν λίπος. Βέβαια, αν δεν προλαβαίνεις καθημερινά να γυμναστείς, το περπάτημα για 30-40΄ είναι η ιδανική επιλογή για να είσαι σε φόρμα.

  1. Πίνε πολύ νερό κάθε μέρα

Ο Νο.1 εχθρός της κυτταρίτιδας δεν είναι άλλος από το νερό. Ο οργανισμός μας χρειάζεται καθημερινά ενυδάτωση, προκειμένου να λειτουργεί ομαλά. Για αυτό φρόντισε να καταναλώνεις τουλάχιστον 8-10 ποτήρια νερό κάθε μέρα.

  1. Ποιοτικός ύπνος σε καθημερινή βάση

Το ξενύχτι και οι λίγες ώρες ύπνου όχι μόνο μας δυσκολεύουν πολύ την επόμενη μέρα, αλλά μας δημιουργούν και μαύρες σακούλες κάτω από τα μάτια, κάτι που δε θέλουμε σε καμία περίπτωση. Όταν ξεκουράζεσαι και κοιμάσαι 7-8 ώρες καθημερινά, βοηθάς με αυτόν τον τρόπο την καρδιά σου να λειτουργεί σωστά. Τότε θα έχεις και πολύ καλή λειτουργία αίματος που είναι απαραίτητη για την καταπολέμηση και τη μείωση της κυτταρίτιδας.

  1. Εφαρμογή κατάλληλων προϊόντων που καταπολεμούν την κυτταρίτιδα κάθε εβδομάδα

Αν εφαρμόζεις όλα τα παραπάνω tips και θες να δεις ακόμα πιο άμεσα ορατά αποτελέσματα στο δέρμα σου, τότε θα πρέπει να εντάξεις στη ρουτίνα περιποίησής σου προϊόντα που αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα. Εμείς σου έχουμε συγκεντρώσει τα 4 must-have προϊόντα για να απαλλαγείς από την κυτταρίτιδα το καλοκαίρι που έρχεται:

  1. Beauty Jar Shape Anti-Cellulite Cream Κρέμα Κατά της Κυτταρίτιδας 380ml
    Η κρέμα κατά της κυτταρίτιδας της Beauty Jar αντιμετωπίζει αποτελεσματικά την κυτταρίτιδα, προλαμβάνοντας την εμφάνισή της και βελτιώνοντας την όψη του δέρματος. Χάρη στο έλαιο μπαμπασού που περιέχει, θρέφει σε βάθος το δέρμα, αφήνοντάς το απαλό, λείο και λαμπερό. Εφάρμοσέ την πρωί και βράδυ στις προβληματικές περιοχές για να δεις γρήγορα αποτελέσματα.

  1. Cocosolis Organic Luxury Coffee Scrub Box 4x70g
    Το κουτί της Cocosolis περιέχει τρία φακελάκια για scrubbing σώματος κι ένα για το πρόσωπο. Κάθε ένα από αυτά τα φακελάκια έχει διαφορετικό άρωμα, σοκολάτας-καραμέλας, μανταρινιού και ροδάκινου-πεπονιού. Απομακρύνουν τα νεκρά κύτταρα, καταπολεμούν την κυτταρίτιδα και τις ραγάδες, ενισχύοντας την ελαστικότητα του δέρματος και αφήνοντάς το λείο κι απαλό.
  2. Avgerinos Cosmetics My Musk Scrub Σώματος Απολέπισης 250ml
    Το scrub σώματος με κόκκους ζάχαρης και με δροσερό άρωμα από γιασεμί, musk και μανταρίνι, απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και βελτιώνει την υφή σε σημεία με έντονη ξηροδερμία, όπως στους αγκώνες, τις φτέρνες και τα γόνατα. Περιέχει βούτυρο καριτέ, έλαιο αβοκάντο και argan, που προσφέρουν πλούσια ενυδάτωση, εντατική θρέψη και αναπλάθουν την όψη του δέρματος. Εφάρμοσε μία μικρή ποσότητα σε όλο σου το σώμα, κάνοντας απαλό μασάζ και επιμένοντας στις περιοχές που είναι πιο ξηρές και τραχιές.
  3. Little Secrets Botanical Sculpt Flower Oil – Slimming Program 100ml
    Το ξηρό λαδάκι κατά της κυτταρίτιδας από τη Little Secrets με 11 φυτικά ενεργά συστατικά και πέταλα από γιασεμί, αντιμετωπίζει αποτελεσματικά και μειώνει ορατά την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος, βελτιώνοντας την όψη και την υφή του δέρματος. Επίσης, δρα ενάντια στις ραγάδες και βοηθά στην αποσυμφόρηση των λεμφικών κατακρατήσεων.

 

Αφήστε μια απάντηση