Glam by Kikeris

Μάθε τί κρύβουν τα Kérastase Spring Sets για την περιποίηση των μαλλιών

Spring Sets 2024

Έχει μπει επισήμως η Άνοιξη και θέλεις να χαρίσεις στα μαλλιά σου την περιποίηση που θα τους χαρίσει λεία και υγιή όψη;

Η Kérastase λάνσαρε τα Spring Sets 2024 που ταιριάζουν σε κάθε σου ανάγκη και τύπο μαλλιών. Τα πολυτελή αυτά σετ έχουν σχεδιαστεί για να αναβαθμίζουν την εμπειρία της προσφοράς δώρων με μια πινελιά ενδιαφέροντος και ισχυρής δέσμευσης για το περιβάλλον. Εκτός από προσεγμένο, το δώρο είναι επίσης βιώσιμο, αφού κάθε κουτί είναι από 100% ανακυκλωμένες ίνες, και χωρίς προσθήκη πλαστικού.

Ανακάλυψέ τα παρακάτω:

Spring boxes για την περιποίηση των μαλλιών

  1. Kérastase Blond Absolu – Limited Edition Σετ Περιποίησης για Ξανοιγμένα Μαλλιά

Το Kérastase Blond Absolu – Limited Edition Σετ θα προσφέρει εντατική περιποίηση στα ξανθά μαλλιά σου. Ένα προσεκτικά επιμελημένο Haircare Duo για ξανθά μαλλιά, που περιλαμβάνει σαμπουάν και μάσκα.

Kérastase Blond Absolu Bain Lumiere 250ml: Ενυδατικό σαμπουάν για φωτεινό χρώμα για βαμμένα ξανθά μαλλιά. Λειαίνει επιπλέον την τρίχα και προσδίδει ανάλαφρη αίσθηση στα μαλλιά. Χάρη στο υαλουρονικό οξύ, βελτιώνει & φωτίζει τη φυσική λάμψη των μαλλιών. Η υψηλή περιεκτικότητα σε ενυδατικούς παράγοντες ενυδατώνει την τρίχα σε βάθος & για μακρά διάρκεια. Εμπλουτισμένο με έναν συνδυασμό Υαλουρονικού οξέος και άνθους Εντελβάις, προστατεύει τις ίνες της τρίχας, ενώ παράλληλα το υαλουρονικό οξύ ενυδατώνει σε βάθος τα ξανθά μαλλιά, χαρίζοντας ένα ομοιόμορφο άγγιγμα από τη ρίζα έως τις άκρες.

Kérastase Blond Absolu Masque Ultra-Violet 200ml: Ιδανική για την αποδυνάμωση των ανεπιθύμητων κίτρινων και πορτοκαλί τόνων για ένα τέλειο ξανθό. Ο συνδυασμός του υαλουρονικού οξέος και του άνθους Εντελβάις, καταπραΰνει την τρίχα και την προστατεύει ενάντια στο καθημερινό οξειδωτικό στρες & τη ρύπανση.

  1. Kérastase Genesis – Limited Edition Σετ Περιποίησης για Αδύναμα Μαλλιά Κατά της Τριχόπτωσης

Το σετ περιποίησης Kérastase Genesis κατά της τριχόπτωσης, για αδύναμα μαλλιά, ενδυναμώνει την τρίχα ενισχύοντας την αντοχή της ενάντια στην τριχόπτωση, προσφέροντας ταυτόχρονα και εντατική περιποίηση. Τα μαλλιά γίνονται πιο δυνατά, πιο πλούσια και πιο όμορφα με υγιή όψη. Η επαγγελματική φροντίδα του κομμωτηρίου μεταφέρεται στο σπίτι, εμπλουτισμένη με κύτταρα Εντελβάις και ρίζα τζίντζερ που απομακρύνουν απαλά το σμήγμα & τη ρύπανση από το τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά.

Kérastase Genesis Bain Nutri-Fortifiant 250ml: Ενδυναμωτικό σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης, για αδύναμα μαλλιά με τάση τριχόπτωσης που προκαλείται από το σπάσιμο. Προσφέρει ήπιο καθαρισμό, θρέφει, και ενδυναμώνει την τρίχα μειώνοντας τον κίνδυνο τριχόπτωσης από σπάσιμο. Η πλούσια αυτή σύνθεση δημιουργεί κρεμώδη αφρό που απομακρύνει την περίσσεια ελαίων και τους ρύπους, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει εντατική θρέψη στα ξηρά μαλλιά. Χάρη στην ήπια δράση καθαρισμού, καταπραΰνει και ενυδατώνει την τρίχα από τη ρίζα ως την άκρη, αφήνοντας τα μαλλιά ανάλαφρα. Εμπλουτισμένη με έναν πανίσχυρο συνδυασμό βλαστοκυττάρων Εντελβάις και ρίζας τζίντζερ, η σύνθεσή του ενδυναμώνει την τρίχα, ενισχύοντας την αντοχή της ενάντια στην τριχόπτωση.

Kérastase Genesis Masque Reconstituant 200ml: Ενδυναμωτική μάσκα κατά της τριχόπτωσης, για αδύναμα μαλλιά με τάση να σπάνε. Η πλούσια σύνθεσή της, προσφέρει εντατική θρέψη, ξεμπερδεύει τα μαλλιά, μειώνοντας τον κίνδυνο τριχόπτωσης από το σπάσιμο της τρίχας. Εμπλουτισμένη με έναν συνδυασμό βλαστοκυττάρων εντελβάις και ρίζας τζίντζερ, αυτή η μάσκα βαθιάς περιποίησης φροντίζει τα μαλλιά, στοχεύοντας στις εύθραυστες περιοχές της τρίχας. Τα πανίσχυρα συστατικά της προσφέρουν εντατική ενδυνάμωση, απαλότητα, θρέψη και λάμψη στα μαλλιά, κάνοντάς τα πιο ευκολοχτένιστα.

  1. Kérastase Spécifique DivalentLimited Edition Σετ Περιποίησης για Λιπαρά Μαλλιά

Το σετ περιποίησης Kérastase Specifique Divalent δρα κατά της λιπαρότητας και στοχεύει ειδικά στο λιπαρό τριχωτό και τις ταλαιπωρημένες άκρες. Αφαιρεί αποτελεσματικά τη συσσωρευμένη λιπαρότητα στο τριχωτό, χαρίζοντας εντατική επανόρθωση και θρέψη στις ευαισθητοποιημένες άκρες.

Kérastase Specifique Bain Divalent 250ml: Σαμπουάν εξισορρόπησης για λιπαρές ρίζες & ταλαιπωρημένα μήκη. Χαρίζει υγιή όψη στο τριχωτό μειώνοντας την περίσσεια σμήγματος και τις οσμές. Μια εξαιρετικά ανάλαφρη σύνθεση που εξισορροπεί τη λιπαρότητα στο τριχωτό.

Kérastase Specifique Masque Rehydratant 200ml: Ανάλαφρη τζελ μάσκα περιποίησης που προσφέρει άμεση επανεξισορρόπηση στα επίπεδα ενυδάτωσης των μαλλιών.

  1. Kérastase Resistance – Limited Edition Σετ Περιποίησης για Ταλαιπωρημένα Μαλλιά

Το Résistance Force Architecte limited-edition ανοιξιάτικο σετ σαμπουάν και μάσκα για επανόρθωση και ενδυνάμωση των ταλαιπωρημένων μαλλιών, είναι σε συσκευασία από 100% ανακυκλωμένο χαρτί & σε ανακυκλώσιμο κουτί. Το σύμπλεγμα Pro-Keratine Complex, Ceramides και Resurrection Plant Sap, θα χαρίσει λείανση και ενυδάτωση ακόμα και στα πιο ταλαιπωρημένα μαλλιά.

Kérastase Résistance Bain Force Architecte 250ml: Το σαμπουάν αναδόμησης της τρίχας Bain Force Architecte, είναι ειδικά σχεδιασμένο για αδύναμα και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Αναδομεί την τρίχα από το εσωτερικό και προστατεύει τα μαλλιά από επιπλέον φθορά, ενώ είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση.

Kérastase Résistance Masque Force Architecte 200ml: Η Μάσκα Επανόρθωσης Μαλλιών Masque Force Architecte είναι ιδανική για την περιποίηση των αδύναμων και ταλαιπωρημένων μαλλιών. Επανορθώνει και ενδυναμώνει την τρίχα από το εσωτερικό, στοχεύοντας στον πυρήνα της.

 

  1. Kérastase Chroma Absolu – Limited Edition Σετ Περιποίησης για Βαμμένα Μαλλιά

Το Kérastase Chroma Absolu Limited-edition ανοιξιάτικο σετ σαμπουάν και μάσκα για βαμμένα χονδρά μαλλιά, είναι από 100% ανακυκλωμένο χαρτί & σε ανακυκλώσιμο κουτί. Το σαμπουάν του ανοιξιάτικου πακέτου προστατεύει το χρώμα των μαλλιών, ενώ η μάσκα διεισδύει στον πυρήνα της τρίχας ενισχύοντας τη δύναμη & την αντοχή της, μειώνοντας το πορώδες.

Kérastase Bain Chroma Respect Ενυδατικό Σαμπουάν για Προστασία Χρώματος 250ml: Απαλό σαμπουάν χωρίς θειικά άλατα, που προστατεύει το χρώμα & χαρίζει ενυδάτωση σε κάθε τύπο ευαισθητοποιημένων ή ταλαιπωρημένων βαμμένων μαλλιών. Η σύνθεσή του, ειδικά σχεδιασμένη για λεπτά έως κανονικά μαλλιά, προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και περιποίηση, ενώ ταυτόχρονα σέβεται και προστατεύει το χρώμα.

Kérastase Masque Chroma Filler 200ml: Πλούσια μάσκα βαθιάς αναζωογόνησης κατάλληλη για τα ευαισθητοποιημένα και ταλαιπωρημένα βαμμένα μαλλιά, που διεισδύει βαθιά στην τρίχα και ενδυναμώνει τα μαλλιά, για ένα απαλό και λαμπερό χρώμα με υγιή όψη.

  1. Kérastase NutritiveLimited Edition Σετ Περιποίησης για Πολύ Ξηρά Μαλλιά

Το αποκλειστικό Limited Edition Σετ Περιποίησης Nutritive, αποτελεί το ιδανικό τελετουργικό για το ξηρό τριχωτό της κεφαλής, τα μήκη και τις άκρες, προσφέροντας επαγγελματική περιποίηση. Εμπλουτισμένο με θρεπτικά συστατικά, όπως εκχύλισμα ρίζας ίριδας και εκχύλισμα βασιλικού πολτού, είναι ο τέλειος σύντροφος για τα μαλλιά που αποζητούν ενυδάτωση, απαλότητα και ανανέωση.

Kérastase Nutritive Bain Satin Ενυδατικό Σαμπουάν για Ξηρά Μαλλιά 250ml: Ενυδατικό σαμπουάν με θρεπτικά συστατικά, το οποίο θρέφει και ενδυναμώνει τα ξηρά μαλλιά, αφήνοντάς τα ανάλαφρα και πιο διαχειρίσιμα. Η απαλή σύνθεσή του με πρωτεΐνες καθαρίζει αποτελεσματικά τα ξηρά μαλλιά αποκαθιστώντας τον όγκο, τη λάμψη και την απαλότητά τους, ενώ παράλληλα βελτιώνει τη συγκράτηση της υγρασίας στην τρίχα.

Kérastase Nutritive Masquintese Deep Μάσκα Βαθιάς Θρέψης για Ξηρά Μαλλιά 200ml: Μια συμπυκνωμένη μάσκα βαθιάς θρέψης για λεπτά έως κανονικά πολύ ξηρά μαλλιά, με ενισχυμένη σύνθεση με ενυδατικούς παράγοντες και απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που θρέφουν και ενδυναμώνουν τα μαλλιά. Η ανάλαφρη υφή αυτής της μάσκας τονώνει τα ξηρά μαλλιά με μια συμπυκνωμένη δόση θρεπτικών συστατικών, εξασφαλίζοντας ενυδάτωση αλλά και ενδυνάμωση.

Αφήστε μια απάντηση