Glam by Kikeris

Ποιο είναι το κατάλληλο σαμπουάν για τα μαλλιά σου;

κατάλληλο σαμπουάν για τα μαλλία σας

Πολλές φορές χρησιμοποιούμε στα μαλλιά μας προϊόντα που δεν ταιριάζουν στις δικές τους ανάγκες, με αποτέλεσμα να τα βλέπουμε πιο λιπαρά, θαμπά και άτονα μετά το λούσιμο.

Αυτό μάλιστα, ενδέχεται να προκαλέσει μεγαλύτερα προβλήματα στα μαλλιά, όπως έντονη ξηροδερμία, πιτυρίδα, κνησμό ή σπάσιμο στις άκρες. Για να σταματήσει να συμβαίνει αυτό στα μαλλιά σου, θα πρέπει να αλλάξεις άμεσα τα προϊόντα που χρησιμοποιείς, ξεκινώντας από το σαμπουάν που είναι ένα από τα σημαντικότερα βήματα της ρουτίνας περιποίησης των μαλλιών. Παρακάτω έχουμε φτιάξει μία λίστα με 6 σαμπουάν που προσφέρουν βαθιά περιποίηση, στοχεύοντας το καθένα σε μία διαφορετική ανάγκη/πρόβλημα που ενδεχομένως να εμφανίσουν τα μαλλιά.

  1. Alfaparf Milano Semi di Lino Scalp Rebalance Purifying Low Shampoo 250ml – Ξηροδερμία

Το καθημερινό στρες σε συνδυασμό με τις αλλαγές του καιρού και την καθημερινή χρήση των ηλεκτρικών εργαλείων styling, ενδέχεται να επηρεάσουν την υγεία των μαλλιών, προκαλώντας διάφορα προβλήματα. Το σαμπουάν αυτό δηλαδή είναι ιδανικό για τα μαλλιά που εμφανίζουν έντονη ξηροδερμία, πιτυρίδα και κνησμό, ενώ ταυτόχρονα καθαρίζει απαλά το ευαίσθητο τριχωτό της κεφαλής, θρέφοντας και ενυδατώνοντας σε βάθος τα μαλλιά.

alfaparf-semi-di-lino-scalp-rebalance-purifying-low-shampoo-250ml

  1.  K18 Detox Shampoo 250ml – Αναδόμηση

Σημαντικό είναι να εντάξεις στη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών σου και ένα detox shampoo. Tο K18 Detox Shampoo θα σου χαρίσει βαθύ καθαρισμό, θα απομακρύνει αποτελεσματικά τα κατάλοιπα των προϊόντων styling από το τριχωτό της κεφαλής σου, ώστε να προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και θρέψη. Εφάρμοσέ το μία φορά την εβδομάδα για να κάνεις ένα βαθύ καθαρισμό στα μαλλιά σου.

K18 Detox Shampoo 250ml - 858511001166

  1. Kérastase Genesis Bain Hydra Fortifiant Σαμπουάν κατά της Τριχόπτωσης για Λιπαρά/Λεπτά Μαλλιά 250ml – Τριχόπτωση

Αυτό το ενδυναμωτικό σαμπουάν κατά της τριχόπτωσης είναι ιδανικό για τα αδύναμα μαλλιά με τάση τριχόπτωσης. Προσφέρει ήπιο καθαρισμό και ενδυναμώνει την τρίχα, μειώνοντας τον κίνδυνο τριχόπτωσης από σπάσιμο. Χάρη στην ήπια δράση καθαρισμού, καταπραΰνει και ενυδατώνει την τρίχα από τη ρίζα ως την άκρη, αφήνοντας έτσι τα μαλλιά ανάλαφρα. Είναι κατάλληλο για λεπτά ή λιπαρά μαλλιά, καθώς δε βαραίνει την τρίχα.

Kérastase Genesis Bain Hydra Fortifiant Σαμπουάν-3474636857814

  1. Aveda Nutriplenish™ Hydrating Shampoo – Deep Moisture 250ml – Ενυδάτωση

Tα μαλλιά μας τείνουν να είναι ξηρά και αφυδατωμένα στις άκρες. Για να διορθωθεί αυτή η κατάσταση και να μην συνεχίζεις να βλέπεις τα μαλλιά σου αδύναμα και με τάσεις να σπάνε, θα πρέπει να αλλάξεις το σαμπουάν που χρησιμοποιείς και να επιλέξεις ένα σαμπουάν που θα τους προσφέρει εντατική ενυδάτωση και θρέψη. Ένα σαμπουάν ιδανικό για αυτήν την περίπτωση είναι το Aveda Nutriplenish™ Hydrating Shampoo – Deep Moisture, το οποίο χάρη στα έλαια που περιέχει, καθαρίζει απαλά το τριχωτό της κεφαλής αφήνοντας τα μαλλιά απαλά, λεία και βαθιά ενυδατωμένα. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών, ιδιαίτερα για τα ξηρά, αφυδατωμένα και ταλαιπωρημένα μαλλιά.

nutriplenish™ hydrating shampoo – deep moisture

  1. Schwarzkopf Professional Scalp Clinix Oil Control Shampoo 300ml – Λιπαρότητα

Αν παρατηρείς πως τα μαλλιά σου γίνονται λιπαρά σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά το λούσιμο, τότε το σαμπουάν Schwarzkopf Professional Scalp Clinix Oil Control Shampoo είναι αυτό που θα σε «σώσει». Πρόκειται για ένα ήπιο καθαριστικό μαλλιών και τριχωτού της κεφαλής. Εμπλουτισμένο με εκχύλισμα ευκαλύπτου, δενδρολίβανου και μενθόλη, αλλά και χάρη στην τεχνολογία Biotic που διαθέτει, απομακρύνει το περιττό σμήγμα και διατηρεί το μικροβίωμα του τριχωτού σε ισορροπία, ελέγχοντας τη λιπαρότητα στη ρίζα των μαλλιών, και χαρίζοντάς τους φρεσκάδα και απαλότητα. Μάλιστα, το εκχύλισμα δενδρολίβανου είναι γνωστό για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες.

Schwarzkopf Professional Scalp Clinix Oil Control Shampoo 300ml

  1. Redken Acidic Bonding Concentrate Σαμπουάν για Ξηρά Ταλαιπωρημένα και Βαμμένα Μαλλιά 300ml – Συντήρηση Χρώματος

Αν έχεις βαμμένα μαλλιά, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να διαλέξεις το κατάλληλο σαμπουάν, το οποίο θα προστατεύει το χρώμα μαλλιών σου και θα αποτρέπει το ξεθώριασμα και την εμφάνιση ανεπιθύμητων υποτόνων. Ένα σαμπουάν ειδικά σχεδιασμένο για αυτόν τον σκοπό, είναι το Redken Acidic Bonding Concentrate Σαμπουάν για Ξηρά Ταλαιπωρημένα και Βαμμένα Μαλλιά, που καθαρίζει σε βάθος τα μαλλιά και το ευαίσθητο τριχωτό της κεφαλής, ενυδατώνοντας και ενδυναμώνοντας την τρίχα, προστατεύοντας παράλληλα και το χρώμα των μαλλιών.

Redken Acidic Bonding Concentrate Σαμπουάν για Ξηρά Ταλαιπωρημένα και Βαμμένα Μαλλιά 300ml - 884486456281

Αφήστε μια απάντηση