Glam by Kikeris

Vegan καλλυντικά δύο σε ένα για τη ρουτίνα ομορφιάς σου

Πολλές γυναίκες έχουν αρχίσει το τελευταίο καιρό να επιλέγουν προϊόντα με vegan σύνθεση για τη περιποίηση των μαλλιών, του προσώπου, αλλά και του σώματος. Τα προϊόντα αυτά σέβονται και προστατεύουν ακόμα περισσότερο το δέρμα και τα μαλλιά, καθώς τα περισσότερα είναι cruelty-free και δεν περιέχουν βλαβερά συστατικά, όπως σιλικόνες, χρωστικές και το κυριότερο συστατικά ζωικής προέλευσης.

Αν θες λοιπόν να εντάξεις κι εσύ vegan προϊόντα στη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών, του σώματος και του προσώπου σου, τότε εμείς είμαστε εδώ για εσένα! Παρακάτω σου έχουμε συγκεντρώσει 5 vegan καλλυντικά 2 σε 1. Τα οποία θα σε σώσουν τώρα στις καλοκαιρινές σου διακοπές, που θες να έχεις μαζί στο νεσεσέρ μόνο τα απολύτως απαραίτητα!

Παρατηρείς πως τα μαλλιά σου είναι flat και χωρίς όγκο; Τότε αυτός ο αφρός της Schwarzkopf Professionals είναι το ιδανικό προϊόν για τα δικά σου μαλλιά, καθώς είναι ένα προϊόν ειδικό για λεπτά, άτονα και θαμπά μαλλιά. Ενισχύει τον όγκο και το σώμα των μαλλιών έως και 92%, ενδυναμώνοντας έτσι την τρίχα και αυξάνοντας την ελαστικότητά της χάρη στο Vegan Σύμπλεγμα Περιποίησης, αλλά και την Κρεατίνη που περιέχει. Εκτός όμως από τον φυσικό όγκο που χαρίζει στα μαλλιά, προλαμβάνει τον στατικό ηλεκτρισμό της τρίχας, μειώνοντας έτσι το φριζάρισμα και κρατώντας έτσι σταθερό το χτένισμα των μαλλιών. Εφάρμοσέ το πάνω σε νωπά μαλλιά, αφού πρώτα τα ταμπονάρεις καλά με πετσέτα, κι έπειτα συνέχισε με το styling τους.

Schwarzkopf Professional Bonacure Volume Boost Perfect Foam 150ml

Αν νιώθεις τα μαλλιά σου ταλαιπωρημένα από τις βαφές και αφυδατωμένα, τότε επίλεξε αυτό το leave-in conditioner. Με ένα μοναδικό άρωμα γιασεμιού, σανδαλόξυλου και ελαιοκάρυδου θρέφει κι ενυδατώνει σε βάθος τα πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά, ενδυναμώνοντας τα και αφήνοντας τα απαλά, λεία και με μεταξένια αίσθηση. Ψέκασε αυτό το leave-in conditioner σε νωπά μαλλιά μετά το λούσιμο κατά μήκος, αποφεύγοντας τις ρίζες και άφησε το για λίγο να δράσει, έπειτα συνέχισε με το ξεμπέρδεμα και το styling των μαλλιών.

Authentic Beauty Concept Replenish Spray Conditioner 250ml

Το έλαιο Κ18 είναι ειδικά σχεδιασμένο για να αντιμετωπίζει όχι μόνο τη φθορά και το σπάσιμο της τρίχας, αλλά και το φριζάρισμα. Είναι ιδανικό για όλους τους τύπους μαλλιών, καθώς προστατεύει την τρίχα από τη θερμότητα των ηλεκτρικών εργαλείων styling, ενδυναμώνοντας και θρέφοντας την τρίχα. Ενισχύει τη ζωντάνια και τη λάμψη του χρώματος των μαλλιών, ανανεώνοντας έτσι πλήρως την όψη και την υγεία των μαλλιών σου. Επίσης, ενυδατώνει βαθιά την τρίχα και καταπολεμά τη ψαλίδα που μπορεί να υπάρχει στις άκρες των μαλλιών, για αυτό και είναι ιδανικό για τα πολύ ξηρά και αφυδατωμένα μαλλιά. Εφάρμοσέ το σε νωπά ή στεγνά μαλλιά στα μήκη και τις άκρες, αποφεύγοντας τη ρίζα για να λειάνεις και να τιθασεύσεις την τρίχα, κάνοντας ακόμα πιο εύκολη τη διαδικασία του χτενίσματος και του στεγνώματος των μαλλιών.

Κ18 Μοριακό Έλαιο Επανόρθωσης 30ml - 858511001500

Το balm της weDo είναι ιδανικό για τις άκρες των μαλλιών και τα χείλη, καθώς προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και φυσική λάμψη. Είναι εμπλουτισμένο με έλαιο αμυγδάλου και δεν περιέχει σιλικόνες και τεχνητές χρωστικές, προστατεύοντας με αυτόν τον τρόπο τις άκρες των μαλλιών από τη ψαλίδα και την περαιτέρω φθορά. Αλλά ταυτόχρονα μπορεί να ενυδατώσει τα αφυδατωμένα και ξηρά χείλη. Τοποθέτησε μία μικρή ποσότητα στα χέρια σου κι εφάρμοσέ το στις άκρες των μαλλιών ή και στα χείλη σου.

weDo Protect Balm για Μαλλιά & Χείλη 25gr - 3614229704952

 

Το Aveda Botanical Repair Strengthening Overnight Serum είναι ένα ισχυρό serum νυκτός που ενδυναμώνει τα μαλλιά κατά τη διάρκεια της νύχτας. Δημιουργεί νέους δεσμούς υδρογόνου, ενυδατώνοντας και θρέφοντας σε βάθος την τρίχα. Επίσης,  επανορθώνει σε 3 επίπεδα τη τρίχας και μειώνει κατά 84% την όψη της ψαλίδας χάρη στο έλαιο Nangai. Εκτός από τη ψαλίδα, τιθασεύει ακόμα και τα πιο απείθαρχα μαλλιά μειώνοντας έτσι το φριζάρισμα, λειαίνοντας την τρίχα και προλαμβάνοντας τυχόν περαιτέρω φθορές. Εφάρμοσε το serum στα μήκη και τις άκρες των μαλλιών λίγο πριν κοιμηθείς κι άφησέ το να δράσει κατά τη διάρκεια της νύχτας, καθώς απορροφάτε γρήγορα και δε χρειάζεται ξέβγαλμα το επόμενο πρωί.

Αφήστε μια απάντηση