Glam by Kikeris

Προστάτεψε τα μαλλιά από τον ήλιο με την νέα σειρά της Medavita Solarich

Προστάτεψε τα μαλλιά από τον ήλιο με την νέα σειρά της Medavita Solarich

Ο καύσωνας και οι υψηλές θερμοκρασίες είναι δύο πράγματα που συνοδεύουν πάντοτε τις καλοκαιρινές μας διακοπές όπου κι αν βρισκόμαστε. Για αυτό, πρέπει να έχουμε μαζί μας στο νεσεσέρ των διακοπών προϊόντα, που θα μας προστατεύουν από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου. Για τον λόγο αυτό δεν ξεχνάμε να έχουμε μαζί την αγαπημένη μας αντηλιακή σειρά για πρόσωπο και σώμα.

Τι γίνεται όμως με την αντηλιακή προστασία των μαλλιών μας; Την απάντηση σε αυτό το ερώτημα θα σου τη δώσει η νέα σειρά «Solarich» της Medavita, η οποία είναι ειδικά σχεδιασμένη, για να προστατεύει τα μαλλιά από την καθημερινή έκθεση στον ήλιο. Η Medavita είναι μία εταιρία με προϊόντα περιποίησης μαλλιών, εμπλουτισμένα με πολλά ενεργά συστατικά και έλαια προκειμένου να προσφέρουν τα μέγιστα δυνατά οφέλη στην τρίχα ενώ αναδομούν αποτελεσματικά ακόμα και τα πιο ξηρά, αφυδατωμένα και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Ώρα λοιπόν να γνωρίσεις κι εσύ τα προϊόντα της νέας σειράς «Solarich», για να τα δοκιμάσεις στις διακοπές σου αυτό το καλοκαίρι!

Medavita Solarich Σαμπουάν & Αφρόλουτρο Αναδόμησης 

Το σαμπουάν της σειράς «Solarich» είναι ένα προϊόν 2 σε 1, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως αφρόλουτρο. Το σαμπουάν-αφρόλουτρο καταπραΰνει, αναζωογονεί και τονώνει το τριχωτό της κεφαλής και το δέρμα, επαναφέροντας έτσι την ισορροπία στο δέρμα και στα μαλλιά χάρη στην τιμή pH 5.5 που έχει, η οποία είναι ιδανική για το ευαίσθητο τριχωτό της κεφαλής και το δέρμα. Προσφέρει προστασία στα μαλλιά πριν και μετά την έκθεση στον ήλιο, ενώ παράλληλα παρατείνει το μαύρισμα της επιδερμίδας.

Επίσης, χάρη στο έλαιο αβοκάντο, το μέλι manuka και την aloe vera που περιέχει, θρέφει και αναδομεί ακόμα και τα πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά. Άπλωσε μία μικρή ποσότητα στα μαλλιά σου, κάνοντας απαλό μασάζ και στην συνέχεια ξέπλυνέ το με άφθονο νερό. Έπειτα εφάρμοσέ το ως αφρόλουτρο σε όλο σου το σώμα. Το άρωμα και η αίσθηση φρεσκάδας που σου προσφέρει είναι μοναδικά.Medavita Solarich Καταπραϋντικό Σαμπουάν & Αφρόλουτρο 400ml

Medavita Solarich Μάσκα Αναδόμησης

Μετά την εφαρμογή του σαμπουάν είναι απαραίτητο να εφαρμόσεις μία μάσκα. Η μάσκα Αναδόμησης της σειράς «Solarich» είναι αυτό που χρειάζονται τα μαλλιά σου, μετά από μία πολύωρη έκθεση στον ήλιο. Η μάσκα αυτή της Medavita θρέφει και ενυδατώνει βαθιά την ίνα της τρίχας, επανορθώνοντας τις φθορές που έχουν προκληθεί από εξωτερικούς παράγοντες, όπως είναι οι ακτίνες του ήλιου, το αλάτι κι ο άνεμος. Μαλακώνει την τρίχα και ξεμπερδεύει τα μαλλιά, αφήνοντας τα λαμπερά, απαλά και με μεταξένια αίσθηση. Εφάρμοσέ την στα μήκη και τις άκρες κι άφησε την να δράσει για 5 λεπτά, προτού την ξεπλύνεις με άφθονο νερό.

Medavita Solarich Μάσκα Αναδόμησης 150ml

Medavita Solarich Miracle Hair Cream Oil 10in1

Αυτό το προϊόν είναι το «mast have» που χρειάζεσαι οπωσδήποτε φέτος το καλοκαίρι! Το Miracle Hair Cream Oil της Medavita είναι ένα θαυματουργό προϊόν, καθώς περιέχει 10 οφέλη σε μια μόνο χρήση. Πρόκειται για ένα έλαιο-κρέμα σε μορφή spray  που  ξεμπερδεύει, μαλακώνει κι ενυδατώνει εντατικά την τρίχα, ενώ ταυτόχρονα προστατεύει τα μαλλιά πριν και μετά την έκθεση στον ήλιο. Διαθέτει φίλτρα UVA/B με αποτέλεσμα, να προστατεύει τη δομή και το χρώμα των μαλλιών από τις ακτίνες του ήλιου. Επίσης, ελέγχει το φριζάρισμα και για αυτό είναι ένα ιδανικό προϊόν, για όλους τους τύπους μαλλιών. Εφάρμοσέ μία πολύ μικρή ποσότητα πάνω σε στεγνά ή νωπά μαλλιά στα μήκη και στις άκρες, όχι στη ρίζα, πριν ή μετά την έκθεση στον ήλιο.

Medavita Solarich Miracle Hair Cream Oil 10in1 150ml

Η αγαπημένη καλοκαιρινή σειρά Solarich, είναι διαθέσιμη και σε travel size, για να μπορείς να την έχεις παντού μαζί σου.

Αφήστε μια απάντηση