Glam by Kikeris

Travel Kit Ομορφιάς για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας (2024)

Travel Kit Ομορφιάς για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας (2024)

Σε λίγες μέρες έρχεται το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας και είναι αυτό ακριβώς που περιμέναμε για να πάρουμε μία ανάσα και να χαλαρώσουμε μετά από δύο δύσκολους μήνες.

Είναι δηλαδή η τέλεια αφορμή για να ξεφύγουμε για λίγο από τη ρουτίνα μας και να κάνουμε ένα μικρό ταξιδάκι ή εκδρομή σε κοντινό προορισμό στην Αθήνα και όχι μόνο! Αν λοιπόν σκέφτεσαι να κάνεις μία μικρή απόδραση σε αυτό το τριήμερο που έρχεται, τότε θα χρειαστεί να πάρεις μαζί σου και μερικά βασικά πράγματα. Για αυτό εμείς σου έχουμε φτιάξει παρακάτω μία λίστα με τα απαραίτητα προϊόντα για πρόσωπο και σώμα που πρέπει να πάρεις μαζί σου στο νεσεσέρ!

  1. Σαμπουάν μαλλιών και Conditioner

Δεν μπορείς να πας πουθενά χωρίς το αγαπημένο σου σαμπουάν και conditioner μαλλιών. Αν έχεις ένα συγκεκριμένο σαμπουάν που ταιριάζει και «δουλεύει» για τα δικά σου μαλλιά, μην ξεχάσεις να το πάρεις μαζί σου αυτό το τριήμερο. Επίσης, εάν έχεις μεσαίου μήκους ή μακριά μαλλιά, θα χρειαστείς και το conditioner σου για να μπορείς να ξεμπερδέψεις τα μαλλιά σου και να μην έχεις προβλήματα και μπλεγμένα μαλλιά αυτό το τριήμερο. Σου προτείνουμε το Aveda Nutriplenish™ Hydrating Shampoo – Light Moisture Travel Size 50ml και το Aveda Nutriplenish™ Hydrating Conditioner – Light Moisture Travel Size 50ml που προσφέρουν πλούσια ενυδάτωση σε όλους τους τύπους μαλλιών και κυρίως στα λεπτά και αφυδατωμένα μαλλιά, προσφέροντας τους μία αίσθηση αναζωογόνησης και μεταξένια υφή. Τα travel-size αυτά προϊόντα, θα αποτελέσουν ιδανικές επιλογές για το νεσεσέρ σου, χωρίς να χρειάζεται να «κουβαλάς» πολλά πράγματα μαζί σου.

nutriplenish™ trial - hydrating shampoo – light moisture- trial

nutriplenish™ hydrating conditioner – light moisture- trial

  1. Αντιηλιακό προσώπου

Το αντιηλιακό προσώπου είναι απαραίτητο για όλες τις εποχές. Τι κι αν ακόμα έχει λίγο μουντό καιρό και δεν έχει ξεκινήσει η άνοιξη, είναι σημαντικό να βάζεις καθημερινά αντηλιακό. Ακόμα δηλαδή κι αν έχει κρύο και άσχημο καιρό, οι ακτίνες του ήλιου συνεχίζουν να υπάρχουν και να μας «καίνε» την επιδερμίδα, καταστρέφοντάς την. Για να μην σου συμβεί αυτό στο τριήμερο που πλησιάζει, θα πρέπει να εφαρμόζεις καθημερινά πριν φύγεις από το σπίτι αντιηλιακό στο πρόσωπό σου για να είσαι προστατευμένη απέναντι στον ήλιο, ειδικά τώρα στις βόλτες που θα κάνεις για να εξερευνήσεις το μέρος που θα πας. Εμείς σου προτείνουμε το Avgerinos Cosmetics Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου Spf 50 50Ml, μία κρέμα υψηλής αντιηλιακής προστασίας προσώπου με βελούδινη υφή που είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.

  1. Ενυδατική κρέμα προσώπου

Η ενυδάτωση του προσώπου αυτούς τους μήνες είναι ιδιαίτερα σημαντική, διότι με το κρύο που υπάρχει η επιδερμίδα μας αφυδατώνεται πολύ εύκολα και γίνεται ξηρή. Είναι απαραίτητο δηλαδή να ενυδατώνεις την επιδερμίδα του προσώπου καθημερινά πρωί και βράδυ. Πρέπει λοιπόν, οπωσδήποτε να πάρεις μαζί σου στο νεσεσέρ μία βαθιά ενυδατική, όπως Juliette Armand Extra Moisturizing Cream, για το τριήμερο για να κρατάς ενυδατωμένο και λαμπερό το πρόσωπό σου ακόμα και στις διακοπές σου.

Juliette Armand Extra Moisturizing Cream 50ml - 5200400643318

  1. Κρέμα σώματος και χεριών

Εκτός από το πρόσωπο πρέπει να φροντίζεις να κρατάς ενυδατωμένη και την επιδερμίδα του σώματος. Αυτούς τους μήνες που ακόμα υπάρχει κρύο, το σώμα μας και ειδικότερα τα χέρια μας χρειάζονται καθημερινή ενυδάτωση για να μην γίνει η επιδερμίδα μας ξηρή και αφυδατωμένη. Και επειδή αυτό το τριήμερο θα έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς λίγο παραπάνω με τον εαυτό σου αφιερώνοντας χρόνο για το skincare σου, σου προτείνουμε να δοκιμάσεις την Avgerinos Cosmetics Stars Κρέμα Χεριών και Σώματος 200Ml που είναι πλούσια σε έλαιο macadamia, καριτέ και αμυγδάλου, τα οποία προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση και θρέψη στο δέρμα, κάνοντάς το λείο, μαλακό και απαλό σε κάθε στιγμή της ημέρας.

Avgerinos Cosmetics Stars Κρέμα Χεριών και Σώματος 200Ml - 5207201000081

  1. Lip balm

Τα χείλη μας πρέπει κι αυτά να παραμένουν ενυδατωμένα κατά τη διάρκεια όλων των εποχών. Το weDo Protect Balm για Μαλλιά & Χείλη 25gr είναι το ιδανικό προϊόν για αυτήν τη δουλειά, διότι προσφέρει βαθιά ενυδάτωση στα χείλια βελτιώνοντας την όψη τους και εξαφανίζοντας τα σκασίματα. Μάλιστα, είναι ένα προϊόν 2 σε 1 καθώς είναι κατάλληλο και για τα μαλλιά ενυδατώνοντας τις άκρες των μαλλιών, και προστατεύοντάς τα από τη ψαλίδα

weDo Protect Balm για Μαλλιά & Χείλη 25gr - 3614229704952

  1. Βούρτσα μαλλιών

Έχεις μαλλιά που έχουν την τάση να σπάνε και να δημιουργούνται εύκολα κόμποι; Τότε σου προτείνουμε τη βούρτσα Tangle Angel Pro Compact Rose Gold σε travel-size μέγεθος, η οποία ξεμπερδεύει και χτενίζει εύκολα και γρήγορα τα μαλλιά μειώνοντας συγχρόνως και το φριζάρισμα. Χάρη στη νέα και καινοτόμα διαμόρφωση Memory-Flex ™ των τριχιδίων, το χτένισμα των μαλλιών γίνεται πλέον μία ευχάριστη διαδικασία, καθώς κατά το χτένισμα η βούρτσα αυτή κάνει ένα απαλό μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής. Επίσης, το travel-size μέγεθός της, την κάνει ιδανική επιλογή για το νεσεσέρ σου αυτό το τριήμερο.

Αφού λοιπόν πήρες μία ιδέα για το τί προϊόντα χρειάζεσαι για να παραμένεις λαμπερή και ενυδατωμένη, μπορείς να ετοιμάσεις εύκολα και γρήγορα το travel kit σου και να περάσεις ξέγνοιαστα αυτό το τριήμερο!

Αφήστε μια απάντηση