Glam by Kikeris

Η καλύτερη θεραπεία νυχιών: Μάθε τα βήματα και τα οφέλη της!

Η καλύτερη θεραπεία νυχιών: Μάθε τα βήματα και τα οφέλη της!

Τα νύχια, όπως και τα μαλλιά αποτελούν ένα βασικό στοιχείο της εξωτερικής μας εμφάνισης. Είναι το σημείο του σώματος που παρατηρεί κάποιος από τη πρώτη στιγμή, για αυτό είναι σημαντικό να φροντίζουμε να είναι περιποιημένα και προσεγμένα. Ειδικότερα τους καλοκαιρινούς μήνες όλες θέλουμε να έχουμε υγιή και περιποιημένα άκρα.

Εάν είσαι λοιπόν από τις γυναίκες που προτιμούν το ημιμόνιμο, το ακρυλικό ή το gel, τότε θα ξέρεις πόσο σημαντικό είναι να έχεις μια υγιή βάση νυχιών. Ακόμα όμως κι αν είσαι από τις γυναίκες που προτιμούν να αφήνουν τα άκρα τους φυσικά, είναι καλό να γνωρίζεις ότι τα υγιή, καλοσχηματισμένα και φυσικά λαμπερά νύχια μπορούν να προσδώσουν αίσθηση πολυτέλειας στο look σου.

Η καλύτερη θεραπεία νυχιών: Μάθε τα βήματα και τα οφέλη της!

Για τους παραπάνω λόγους λοιπόν είναι σημαντικό να εντάξεις στην ρουτίνα σου μία κατάλληλη θεραπεία νυχιών ανάλογα με τις ανάγκες των νυχιών σου. Σου παρουσιάζουμε παρακάτω κάποιες από τις καλύτερες θεραπείες νυχιών, για να διαλέξεις την καλύτερη για τις ανάγκες σου.

Thuya Hardener

Το σκληρυντικό βερνίκι της Thuya είναι μία θεραπεία νυχιών που σκληραίνει και δυναμώνει το νύχι. Είναι ιδανικό προϊόν για τα πιο εύθραυστα και λεπτά νύχια, καθώς τα σκληραίνει αποτρέποντας έτσι το σπάσιμο στις άκρες. Μπορείς να απλώσεις μία λεπτή στρώση πάνω στα νύχια σου και να το εφαρμόζεις 1-2 φορές την εβδομάδα για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. Επίσης, μπορείς να χρησιμοποιήσεις αυτό το βερνίκι σαν βάση και να εφαρμόσεις από πάνω του – μόλις στεγνώσει – το μανό που επιθυμείς.

Αγορά

Εssie Nail Hard to Resist Violet

Το σκληρυντικό νυχιών της Essie σε μία διάφανη βιολετί απόχρωση ενδυναμώνει βαθιά τα νύχια, δημιουργώντας έτσι μία γερή και σκληρή βάση για το επόμενο μανικιούρ σου. Είναι ιδανικό για όσες γυναίκες έχουν εύθραυστα νύχια, με τάση να σπάνε στις άκρες, αλλά και για όσες γυναίκες αντιμετωπίζουν προβλήματα αποχρωματισμού στα νύχια τους. Εφάρμοσέ το σε εβδομαδιαία βάση πάνω σε καθαρά –χωρίς κατάλοιπα – νύχια και θα δεις άμεσα να γίνονται πιο σκληρά και υγιή, χωρίς να είναι κίτρινα και θαμπά στις άκρες τους. Αν δεν σου αρέσει όμως η βιολετί απόχρωση αυτού του σκληρυντικού, μπορείς να επιλέξεις και το Εssie Nail Hard to Resist Pink.

Αγορά

OPI Nail Envy Pink to Envy

Αν βλέπεις τα νύχια σου αδύναμα και ταλαιπωρημένα μετά από την τεχνική gel ή ακόμα και το ημιμόνιμο, τότε αυτή η θεραπεία νυχιών της OPI είναι κατάλληλη για εσένα. Καθώς περιέχει στη σύνθεσή της υδατοδιαλυτή πρωτεΐνη σίτου και ασβέστιο, συστατικά που θρέφουν σε βάθος τα νύχια κάνοντας τα πιο σκληρά και μακριά. Αφού ξεβάψεις καλά τα νύχια σου, πέρασε δύο στρώσεις από αυτό το βερνίκι κατά μήκος των νυχιών κι επανάλαβε την εφαρμογή του μέρα παρά μέρα. Σου προτείνουμε να το εφαρμόζεις σε τακτική βάση και θα δεις ορατά αποτελέσματα μέσα σε έναν μήνα.

Αγορά

Essie Treat Love & Color 30 Minimally Modest

Η θεραπεία Treat Love & Color Strengthener της Essie προσφέρει ενδυνάμωση και φυσική λάμψη στα νύχια με μία μόλις στρώση, βελτιώνοντας την όψη τους μέσα σε μόλις μία εβδομάδα. Μπορείς να εφαρμόσεις αυτή τη θεραπεία πάνω σε καθαρά νύχια μία φορά την εβδομάδα, για να τα διατηρήσεις υγιή και σκληρά. Διαφορετικά, εφάρμοσέ το 2 φορές την εβδομάδα αν παρατηρείς πως τα νύχια σου είναι πολύ εύθραυστα και λεπτά, για να αποτρέψεις το σπάσιμο και το ξεφλούδισμά τους.

Αγορά

Essie On A Roll Apricot Cuticle Oil Λάδι Νυχιών και Παρανυχίδων

Το λαδάκι αυτό της Essie θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από τις ενοχλητικές παρανυχίδες γύρω από τα νύχια. Περιέχει έλαιο jojoba και εκχύλισμα από πυρήνα βερίκοκου στη φόρμουλά του, που προσφέρουν εντατική θρέψη και ενυδάτωση στα νύχια ενώ παράλληλα αποτρέπει την εμφάνιση των παρανυχίδων.

essie θεραπείες νυχιώνΑγορά

Όποιες λοιπόν και αν είναι οι ανάγκες των νυχιών σου μπορείς να βρεις αυτό που σου ταιριάζει. Μη ξεχνάς ότι μπορείς να επισκεφτείς ένα από τα πολλά κομμωτήρια TELIS KIKERIS και να ρωτήσεις, ποια είναι η ιδανική θεραπεία για τα δικά σου νύχια.

 

 

Αφήστε μια απάντηση