Glam by Kikeris

Απόκτησε αναζωογονημένα μαλλιά με το Elisier της Medavita

ενδυνάμωση μαλλιών

Τι χρειάζεται για να αποκτήσεις τα μαλλιά των ονείρων σου;

Η Medavita έχει τη λύση με το νέο serum ενδυνάμωσης και αναζωογόνησης της τρίχας Elisier! Μόλις μερικές σταγόνες την ημέρα είναι αρκετές! Αν δεν το ήξερες ήδη, όταν μιλάμε για το τριχωτό, στην πραγματικότητα μιλάμε για το δέρμα. Όπως το πρόσωπο και το σώμα έχουν διαφορετικούς τύπους και χαρακτηριστικά, έτσι και το τριχωτό χρειάζεται προϊόντα κατάλληλα για τις ανάγκες τους. Παρόλο που το δέρμα του τριχωτού είναι προστατευμένο από τα μαλλιά, γερνά με την ίδια ταχύτητα όπως το δέρμα του προσώπου. Επηρεάζεται από τους ίδιους παράγοντες, όπως το στρες, ο ήλιος και η περιβαλλοντική ρύπανση, αλλά και την χρήση προϊόντων styling και βαφής. Ένα αδύναμο και νωθρό τριχωτό μπορεί να οδηγήσει σε γήρανση του τριχωτού, εύθραυστα μαλλιά και απώλεια του όγκου. Το Elisier είναι η λύση της Medavita σε όλα αυτά τα προβλήματα. Το ίδιο μείγμα ενεργών και τεχνολογικών συστατικών που χρησιμοποιείται στις θεραπείες περιποίησης του δέρματος, τώρα πρωταγωνιστεί σε αυτό νέο serum που αναζωογονεί το τριχωτό και ενδυναμώνει τα μαλλιά.

 

Πώς δουλεύει το Elisier;

Το Elisier διεγείρει και συντηρεί το ενεργειακό δυναμικό που απαιτούν τα κύτταρα του τριχωτού για να ευδοκιμήσουν και να λειτουργούν στα καλύτερά τους σε οποιαδήποτε ηλικία. Χάρη στα ισχυρά ενεργά συστατικά του, ενεργοποιεί τη δραστηριότητα του θύλακα σε μόλις 6 ώρες μετά την εφαρμογή, για μαλλιά που δείχνουν πιο δυνατά, πιο πυκνά και πιο λαμπερά.

ενδυνάμωση μαλλιών

 

Αγορά

Το Elisier καταφέρνει τα υψηλής ποιότητας αποτελέσματά του χάρη στην τελευταίας γενιάς τεχνολογίας, σε συνδυασμό με μία παράδοση φαρμακευτικής δεξιοτεχνίας που είναι η υπογραφή της Medavita για πάνω από 60 χρόνια.  Μέσα από μία αυθεντική διαδικασία, τα βασικά συστατικά συλλέγονται και διαλύονται σε χαμηλές θερμοκρασίες για να ξεκλειδώσουν τη μέγιστη συγκέντρωση ενεργών ουσιών. Στη συνέχεια, το μείγμα ξεκουράζεται στο σκοτάδι για 30 μέρες ώστε να επιτρέψει στον ορό να σταθεροποιηθεί τελείως. Τέλος, φιλτράρεται για να παραχθεί ένα αγνό, κρυστάλλινο-καθαρό υγρό, το serum δηλαδή.

 

ενδυνάμωση μαλλιών

Αγορά

Αφήστε μια απάντηση