Glam by Kikeris

Κομψά χτενίσματα για να ξεχωρίσεις τις γιορτές

Κομψά χτενίσματα για να ξεχωρίσεις τις γιορτές kikeris blog

Οι διακοπές των Χριστουγέννων πλησιάζουν και όλες έχουμε αρχίσει να σκεφτόμαστε τί δώρα να πάρουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα, αλλά και τί θα φορέσουμε αυτές τις γιορτινές μέρες που έρχονται. Το look των ημερών, δηλαδή τα ρούχα, το μακιγιάζ, τα νύχια και τα μαλλιά είναι αυτά που μας απασχολούν αυτό το διάστημα, γιατί θέλουμε όλα να είναι στην εντέλεια!

Για εσένα λοιπόν, που σκέφτεσαι ποιο χτένισμα να δοκιμάσεις στα μαλλιά σου φέτος στις γιορτές που πλησιάζουν, εμείς σου έχουμε φτιάξει μια λίστα εύκολα και κομψά χτενίσματα για να ξεχωρίσεις και να συγκεντρώσεις τα βλέμματα πάνω σου.

Μπούκλες Βαγκ με χωρίστρα στο πλάι

Ένα ιδιαίτερα vintage και chic χτένισμα είναι οι μπούκλες βαγκ, οι οποίες ταιριάζουν σε μαλλιά κάθε μήκους. Πρόκειται για ένα αρκετά εντυπωσιακό και κομψό χτένισμα που θυμίζει τα εμβληματικά hair looks του Hollywood. Μπορείς να το δημιουργήσεις μέσα σε λίγα λεπτά μόνη σου στο σπίτι με το επαγγελματικό ψαλίδι για μπούκλες Babyliss Pro BAB2269 Triple Barrel Tourmaline Titanium 22mm.

Επιπλέον, μπορείς να προσθέσεις μία στέκα με πέρλες ή στρας, όπως είναι η Invisibobble Hairhalo True Dark Sparkle για να το κάνεις ακόμα πιο λαμπερό για τη βραδινή σου εμφάνιση.

Χτενίσματα Χριστουγέννων - Μπούκλες Vang Waves

Κότσος chignon

Εάν είσαι καλεσμένη σε ρεβεγιόν, ένα ιδιαίτερα κομψό χτένισμα είναι αναμφισβήτητα οι σινιόν κότσοι. Οι κότσοι που είναι περίτεχνα φτιαγμένοι και στιλιζαρισμένοι είναι ιδανικοί για μία πιο επίσημη και κομψή εμφάνιση και πόσο μάλλον ιδιαίτερα τώρα που όλες ψάχνουμε να βρούμε ένα χτένισμα που όχι μόνο θα μαζεύει ομοιόμορφα τα μαλλιά, αλλά θα μας κάνει να φαινόμαστε στιλάτες και κομψές.

Χτενίσματα Χριστουγέννων - Κότσος Chignon Bun

Low Sleek Ponytail

Ένα αγαπημένο, minimal αλλά σικάτο χτένισμα που θα αναδείξει τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου σου και το μακιγιάζ σου, είναι η χαμηλή αλογοουρά. Για να δημιουργήσεις ένα ακόμη πιο κομψό και λαμπερό αποτέλεσμα, μπορείς αφού πιάσεις τα μαλλιά σου σε αλογοουρά να δημιουργήσεις με το ψαλίδι μαλλιών που έχεις ανάλαφρες μπούκλες από τη μέση και κάτω. Επίσης, σου προτείνουμε να επιλέξεις ένα κοκαλάκι με κορδέλα, όπως το Invisibobble Wrapstar Machu Peatcu Red, που είναι ένα από τα πιο hot αξεσουάρ μαλλιών αυτήν την περίοδο.

Χτενίσματα Χριστουγέννων - Low Sleek Ponytail

Half up χτενίσματα

Τα half up χτενίσματα είναι αναμφισβήτητα μία από τις πιο girly επιλογές όχι μόνο για τις casual εμφανίσεις σου, αλλά και για τις πιο επίσημες και βραδινές. Για να τα δημιουργήσεις, αρκεί να ξεκινήσεις με μία αλογοουρά ψηλά στο κεφάλι και να περάσεις σε αυτήν ένα κοκαλάκι με πέρλες, ή κορδέλα για ένα πιο festive look, αφήνοντας τα υπόλοιπα μαλλιά σου κάτω.

Μπορείς να δημιουργήσεις ανάλαφρες μπούκλες στα μαλλιά σου για να δώσεις ακόμα περισσότερο όγκο, λάμψη και ζωντάνια στο γιορτινό σου hair look. Αυτό το χτένισμα ταιριάζει απόλυτα και σε ίσια και σε σγουρά μαλλιά. Για αυτό, αν έχεις μακριά μαλλιά ή ακόμα και μακρύ καρέ, τότε αυτό το χτένισμα είναι ιδανικό για εσένα, καθώς θα δώσει extra λάμψη και κομψότητα στο look σου.

Χτενίσματα Χριστουγέννων - Half Up

Ολόισιο sleek hair look

Αν δεν είσαι φαν των πιο περίτεχνων χτενισμάτων και προτιμάς ένα απλό αλλά συγχρόνως εντυπωσιακό χτένισμα, το οποίο θα κρατήσει όλη την ημέρα, τότε επίλεξε το ολόισιο sleek hair look. Τα ίσια μαλλιά είναι πάντα μία safe και chic επιλογή για όλα τα μήκη μαλλιών, η οποία όμως όταν συνδυαστεί με το κατάλληλο outfit και κοσμήματα, δίνει extra λάμψη και glam στο look σου. Το συγκεκριμένο hairstyle ταιριάζει απόλυτα στο ρεβεγιόν στο σπίτι, καθώς έξω ενδέχεται τα μαλλιά σου να φριζάρουν λόγω της έντονης υγρασίας που υπάρχει, και να χαλάσει το hair look σου. Συνδύασέ το με χρυσά ή με πέρλες clips στο πλάι για να κάνεις το χτένισμά σου ακόμα πιο elegant.

Χτενίσματα Χριστουγέννων - Sleek Hair Look

Wet hair look

Το wet hair look είναι ένα χτένισμα που ξεχωρίζει και αναβαθμίζει το look σου. Πολλές celebrities έχουν κάνει μοναδικές εμφανίσεις σε βραβεία και κόκκινα χαλιά με αυτό το χτένισμα. Αν έχεις μακριά ή ακόμα και μεσαίου μήκους μαλλιά, δημιούργησέ το, καθώς αναδεικνύει υπέροχα τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου και μπορεί να μείνει αναλλοίωτο για πολλές ώρες, κάτι που μας είναι απαραίτητο για το ρεβεγιόν. Το χτένισμα αυτό απαιτεί ελάχιστη προσπάθεια και χρόνο και είναι ιδανικό για τις γιορτινές ημέρες που πλησιάζουν.

Χτενίσματα Χριστουγέννων - Wet Hair Look

Μπορείς να έρθεις στα κομμωτήρια Telis Kikeris και να αφήσεις τους έμπειρους hair experts να δημιουργήσουν το χτένισμα έτσι ακριβώς όπως το θέλεις για να έχεις ένα εντυπωσιακό look και ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα στα μαλλιά σου που θα έχει διάρκεια για τις γιορτινές ημέρες και τα ρεβεγιόν που έρχονται!

Αφήστε μια απάντηση