Glam by Kikeris

Τα 6 top προϊόντα περιποίησης του προσώπου για τους άνδρες

Οι άντρες συχνά παραμελούν το πρόσωπό τους και δεν αφιερώνουν τον χρόνο που χρειάζεται για την καθημερινή του φροντίδα. Αυτό ενδέχεται να προκαλέσει διάφορα προβλήματα στην επιδερμίδα του προσώπου τα οποία απασχολούν κατά καιρούς όλους τους άνδρες, όπως ξηρότητα, ερεθισμούς και λιπαρότητα. Για αυτόν τον λόγο είναι σημαντικό να περιποιούνται και να φροντίζουν τακτικά την επιδερμίδα του προσώπου τους, τα γένια και τα μούσια που μπορεί να έχουν χρησιμοποιώντας συγχρόνως και τα κατάλληλη προϊόντα ξυρίσματος.

Redken Brews Σετ Ξυρίσματος

Αυτό το σετ ξυρίσματος της Redken προσφέρει στον άνδρα όλη την απαραίτητη περιποίηση που χρειάζεται κατά τη διάρκεια του ξυρίσματος και μετά. Περιλαμβάνει την Redken Brews Κρέμα Ξυρίσματος που είναι μία κρέμα που παρέχει προστασία για ένα εξαιρετικά βαθύ και άνετο ξύρισμα και το Redken Brews After Balm για Μετά το Ξύρισμα που θρέφει σε βάθος αναπληρώνοντας την απαιτούμενη ενυδάτωση που έχει ανάγκη η επιδερμίδα μετά τη διαδικασία του ξυρίσματος.

HAWKINS & BRIMBLE BEARD GIFT SET BRONZE

Το σετ αντρικής περιποίησης της Hawkins & Brimble περιλαμβάνει το Hawkins & Brimble Beard Shampoo που είναι ένα θρεπτικό σαμπουάν εμπλουτισμένο με καρύκευμα Ginger και Pro Vitamin 5 αναζωογονώντας και μαλακώνοντας το ξηρό δέρμα, χαρίζοντας έτσι μία υγιή όψη και αίσθηση στη γενειάδα και τα μούσια. Περιλαμβάνει, επίσης, το Hawkins & Brimble Beard Balm που είναι ένα ειδικά σχεδιασμένο balm για γενειάδα εμπλουτισμένο με βούτυρο καριτέ και λάδι από σπόρο παπαρούνας που λειαίνει και μαλακώνει την τρίχα, ενώ χάρη στο Avena Sativa λάδι από βρώμη που απορροφά τη λιπαρότητα. Μάλιστα, το balm αυτό είναι ιδανικό και για styling.

Gordon Beard & Face Scrub 

Το Beard & Face Scrub της Gordon είναι ένα απαλό scrub απολέπισης προσώπου με φυσικούς μικρόκοκκους και εκχύλισμα χαμομηλιού και γλυκόριζας που καθαρίζει σε βάθος το πρόσωπο βοηθώντας έτσι τα γένια να μεγαλώσουν υγιή και λαμπερά, ενώ παράλληλα χαρίζει μία απαλή, βελούδινη αίσθηση και λαμπερή όψη στην επιδερμίδα και τη γενειάδα αντίστοιχα.

Layrite Concentrated Beard Oil

Το Concentrated Beard Oil της Layrite είναι ένα έλαιο που διαθέτει μία επαναστατική σύνθεση ενυδατώνοντας έτσι σε βάθος το μούσι και το δέρμα, και καταπολεμώντας την αίσθηση κνησμού στο πρόσωπο. Είναι ένα προϊόν κατάλληλο για όλα τα μήκη γενειάδας, αλλά και για το μουστάκι.

Sebman The Gent Moisturizing After-Shave Balm

Το Gent Moisturizing After-Shave Balm της Sebman είναι ένα ενυδατικό γαλάκτωμα για μετά το ξύρισμα που ενυδατώνει και καταπραΰνει σε βάθος την επιδερμίδα μετά το ξύρισμα. Επιπλέον, χάρη στο εκχύλισμα guarana και το άρωμα από περγαμόντο και ροζ πιπέρι που περιέχει χαρίζει μία αίσθηση δροσιάς και φρεσκάδας στο πρόσωπο.

KILIG MAN | Κρέμα Προσώπου

Η ενυδατική κρέμα προσώπου της Kilig Man είναι πλούσια σε υαλουρονικό οξύ, το οποίο προσφέρει έντονη και βαθιά ενυδάτωση στην επιδερμίδα του προσώπου, ενώ χάρη στο προηγμένο amisol trio που περιέχει ενισχύει το προστατευτικό φράγμα του δέρματος. Είναι ένα vegan, δερματολογικά ελεγμένο προϊόν ιδανικό για κάθε τύπο δέρματος.

Αφήστε μια απάντηση