Glam by Kikeris

Νέα σειρά περιποίησης του τριχωτού από τη L’Oréal Professionnel

loreal scalp advanced

Το άγχος, η εποχικότητα και ατμοσφαιρική ρύπανση επηρεάζουν το τριχωτό της κεφαλής και τα μαλλιά, δημιουργώντας τριχόπτωση, λιπαρότητα και ξηροδερμία. Τη λύση ήρθε να δώσει η προηγμένη νέα σειρά περιποίησης της L’Οréal Professionnel Paris, Scalp Advanced, η οποία είναι ικανή να καλύψει κάθε ανάγκη του τριχωτού της κεφαλής, από το δέρμα μέχρι τη ρίζα των μαλλιών.

Ας την ανακαλύψουμε

Scalp Advanced – Επαγγελματική επαναφορά του ευαισθητοποιημένου τριχωτού

loreal scalp advanced

Η σειρά αυτή περιλαμβάνει προϊόντα για τη λιπαρότητα, την πιτυρίδα και το ευαίσθητο τριχωτό με αίσθηση κνησμού.

Το σαμπουάν Scalp Advanced Anti-Oilness Dermo-purifier σχεδιάστηκε για το λιπαρό τριχωτό της κεφαλής. Είναι εμπλουτισμένο με 3% AHA, προσφέροντας έτσι ένα βαθύ καθαρισμό στην επιφάνεια του τριχωτού, ενισχύοντας την παραγωγή νέων κυττάρων για μία πιο φρέσκια και καθαρή αίσθηση στο τριχωτό.

Το σαμπουάν Scalp Advanced Anti-discomfort είναι ιδανικό για το ευαίσθητο τριχωτό της κεφαλής. Εμπλουτισμένο με νιασιναμίδη, μια βιταμίνη της οικογένειας Β3, γνωστή για τις ρυθμιστικές και καταπραϋντικές της δυνάμεις προσφέρει καταπράυνση και ενυδάτωση στο τριχωτό. Θα το βρεις σε ελαφριά, τζελ σύνθεση, η οποία χαρίζει απαλό καθαρισμό, ενώ καταπραΰνει και ηρεμεί το ευαίσθητο τριχωτό της κεφαλής.

Το σαμπουάν Scalp Advanced Anti-Dandruff Dermo-clarifier σχεδιάστηκε για την αντιμετώπιση της πιτυρίδας. Η κρεμώδης υφή του προσφέρει απαλό καθαρισμό και απομάκρυνση της ξηρής και λιπαρής πιτυρίδας, ενώ ταυτόχρονα, καταπραΰνει το τριχωτό της κεφαλής.

Serioxyl Advanced – Επαγγελματική σειρά περιποίησης κατά της αραίωσης

serioxyl advanced

Ο ορός διπλής δράσης Serioxyl Advanced Denser έχει σχεδιαστεί για την καταπολέμηση της αραίωσης. Η σύστασή του, πλούσια σε Στεμοξυδίνη και Ρεσβερατόλη διατηρεί τη σωστή λειτουργία των βλαστοκυττάρων, για τη βελτιστοποίηση του κύκλου της τρίχας, αυξάνοντας έτσι την πυκνότητα στα μαλλιά. Με την καθημερινή χρήση πολλαπλασιάζει τον αριθμό των νέων τριχών, χαρίζοντας έτσι, πιο πυκνά μαλλιά. Τα αποτελέσματα που θα δεις θα είναι εμφανή κιόλας από τις 6 πρώτες εβδομάδες!

Aminexil Advanced – Επαγγελματική σειρά περιποίησης κατά της τριχόπτωσης

τριχόπτωση

Ο ενδυναμωτικός ορός Aminexil Advanced Fuller & Stronger έχει σχεδιαστεί ειδικά για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης. Είναι εμπλουτισμένος με 1,5% Aminexil, το οποίο ενισχύει την μεταφορά του κολλαγόνου και την απαγκίστρωση της ρίζας στο τριχωτό. Χάρη στην ελαφριά του σύνθεση θα δεις αισθητή μείωση της τριχόπτωσης, ενώ παράλληλα, ενισχύει τις ίνες της τρίχας για πιο γεμάτα και δυνατά μαλλιά. Τέλος, το πρόγραμμα Aminexil Advanced Anti-Thair Αctivator αποτελεί μία θεραπεία για μαλλιά επιρρεπή στην τριχόπτωση, η οποία θα καταπολεμήσει την τριχόπτωση και θα σου χαρίσει πιο γεμάτα μαλλιά.

Αφήστε μια απάντηση