Glam by Kikeris

Η σειρά Lisse Design της Alfaparf Milano είναι must για τη λείανση των μαλλιών σου

κερατίνη

Η Lisse Design αποτελεί μία μοναδική σειρά περιποίησης και διατήρησης της λείανσης των μαλλιών μετά από θεραπεία κερατίνης, που θα κάνει τα μαλλιά σου λες και μόλις βγήκες από το κομμωτήριο!

Aν αναζητάς ένα σύμμαχο για τη διατήρηση των λείων και υγιών μαλλιών σου, θα τον βρεις στα προϊόντα περιποίησης της σειράς Lisse Design Keratin Therapy και δε θα θες να τα αλλάξεις με τίποτα! Ετοιμάσου να πεις οριστικά αντίο στο φριζάρισμα! Η Alfaparf Milano Professional, η no 1 μάρκα Ιταλικών προϊόντων επαγγελματικής περιποίησης παγκοσμίως, χρησιμοποιεί τις πιο σύγχρονες φόρμουλες για να μεταμορφώσει τα μαλλιά. Στην περίπτωση της Keratin Therapy Lisse Design, η νέα ακόμα πιο εμπλουτισμένη και πρωτοποριακή σύνθεση, περιέχει δύο καινοτόμες τεχνολογίες: Τεχνολογία εξομάλυνσης και τεχνολογία πειθαρχίας. Βασικό στοιχείο της αποτελεί επίσης το Bond System, μια τεχνολογία προστασίας που λειτουργεί μέσα και έξω από την ίνα της τρίχας για να βελτιώσει την αντοχή της.
Για να αυξηθεί η προστατευτική απόδοση στα μαλλιά, το νέο σύμπλεγμα Kera-Protection, ένα σύμπλεγμα κερατίνης και φυτικού κολλαγόνου, προστέθηκε στην τεχνολογία εξομάλυνσης. Τέλος, τα μαλλιά γίνονται απαλά και λαμπερά από το Babassù Oil, ένα πολύτιμο έλαιο Αμαζονίου που συμβάλει στη διατήρηση της λαμπερής και μεταξένιας όψη.

keratin therapy

Διατήρησε τα λεία και λαμπερά μαλλιά σου, χάρη στη νέα γκάμα προϊόντων με ανανεωμένες φόρμουλες και με μία εκλεπτυσμένη συσκευασία, που υπόσχεται να διατηρήσει το αποτέλεσμα της θεραπείας κερατίνης για έως και 4 μήνες από την εφαρμογή της.

Ανακάλυψε όλα τα προϊόντα της σειράς

Η σειρά περιποίησης στο σπίτι, προστατεύει τα μαλλιά από τα καυτά εργαλεία styling και αποτελείται από:

  • Alfaparf Milano Keratin Therapy Lisse Design Maintenance Shampoo

Alfaparf-Keratin-Therapy-Lisse-Design-Maintenance-Shampoo-250ml

Το σαμπουάν συντήρησης καθαρίζει απαλά και βοηθά στη διατήρηση και παράταση της διαρκείας των αποτελεσμάτων λείανσης που επιτυγχάνονται κατά τη θεραπεία κομμωτηρίου.

Αγορά
• Alfaparf Milano Keratin Therapy Lisse Design Maintenance Conditioner

Alfaparf-Lisse-Design-Keratin-Therapy-Maintenance-Conditioner-250ml

Το Maintenance conditioner θρέφει τα μαλλιά, αφήνοντάς τα απαλά και ευκολοχτένιστα με απίστευτη λάμψη.

Αγορά

• Alfaparf Keratin Therapy Lisse Design Rehydrating Mask 200ml

μάσκα κερατίνης

Η μάσκα αυτή ενυδατώνει τα μαλλιά, συμβάλλοντας στον περιορισμό της φυσικής διαδικασίας ξηρότητας.

Αγορά

• Alfaparf Keratin Therapy Lisse Design Serum 125 ml

κερατίνη μαλλιών

Ο ορός Keratin Serum βοηθάει τα μαλλιά να διατηρήσουν το επιθυμητό σχήμα και τα κάνει απαλά και ευκολοχτένιστα.

Αγορά

• Alfaparf Milano Keratin Therapy Lisse Design The Oil 50ml

κερατίνη μαλλιών

Το λάδι Keratin Therapy Lisse Design χαρίζει απαλότητα και λάμψη στα ξηρά μαλλιά. Είμαστε σίγουροι πως θα αποτελέσει σύμμαχό σου για υπέροχα και υγιή μαλλιά!

Αγορά

Αφήστε μια απάντηση