Glam by Kikeris

Γνωρίστε την Alfaparf Milano

Η ALFAPARF MILANO αποτελεί μία πρωτοπόρα ιταλική εταιρία που από εδώ και 40 χρόνια δημιουργεί top προϊόντα περιποίησης μαλλιών, προϊόντα styling και βαφές μαλλιών, σε συνεργασία με καταξιωμένους hair stylists. Έχοντας ως πρωταρχικό στόχο τη δημιουργία καινοτόμων και εύχρηστων προϊόντων για τα μαλλιά, τα οποία θα τους προσφέρουν άμεσα και ορατά αποτελέσματα ενισχύοντας τα σε βάθος από τη ρίζα μέχρι τις άκρες, έχει δημιουργήσει τις Semi di Lino ολοκληρωμένες σειρές περιποίησης, που προσφέρουν μία ευρεία ποικιλία προϊόντων, ώστε να προσαρμόζονται απόλυτα στις ανάγκες και τις επιθυμίες που έχει η κάθε γυναίκα για τη βελτίωση της όψης και της υφής των μαλλιών της.

Με βασικές της αξίες τον ιταλικό δυναμισμό, την καινοτομία και τη δημιουργικότητα, η Alfaparf Milano διαθέτει ολοκληρωμένες Semi di Lino προϊοντικές σειρές για σχήμα και χαρακτήρα στα μαλλιά, καλύπτοντας ακόμα και τις πιο απαιτητικές καταστάσεις, με απόλυτη ασφάλεια και αντοχή.

Παρακάτω ακολουθούν μερικά από τα πιο γνωστά προϊόντα περιποίησης Semi di Lino, που μπορούν να ικανοποιήσουν όλες τις διαφορετικές ανάγκες κάθε τριχωτού και τύπου μαλλιών, για να διατηρήσουν τα μαλλιά υγιή στην εμφάνιση και λαμπερά από τις ρίζες μέχρι τις άκρες.

 

Semi di Lino Reconstruction Reparative

Αυτό το μοναδικό σετ περιποίησης μαλλιών από την Alfaparf Milano προσφέρει βαθιά ενυδάτωση ενισχύοντας συγχρόνως και τη διαδικασία αναδόμησης των μαλλιών. Το Alfaparf Reparative Low Shampoo καθαρίζει σε βάθος τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής, ενώ η Alfaparf Reparative Mask ενυδατώνει σε βάθος και επαναφέρει τη ζωντάνια και τη λάμψη στα μαλλιά.

 

Alfaparf Semi Di Lino Moisture

Το σετ αυτό προϊόντων της Alfaparf Milano είναι ιδανικό για τη βαθιά περιποίηση και θρέψη των ξηρών μαλλιών. Το Alfaparf Nutritive Low Shampoo καθαρίζει σε βάθος και θρέφει τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής χαρίζοντας απαλότητα και μεταξένια υφή στα μαλλιά. Επίσης, η Alfaparf Semi Di Lino Nutritive Mask ελέγχει και μειώνει τη ξηρότητα βελτιώνοντας έτσι άμεσα και ορατά την ποιότητα της τρίχας των μαλλιών, από τη ρίζα μέχρι τις άκρες.

 

Alfaparf Milano Semi di Lino Diamond Illuminating

Χάρισε στα μαλλιά σου μία εκθαμβωτική λάμψη και ζωντάνια με το Semi di Lino Diamond Illuminating Σετ της Alfaparf Milano. Το σετ αυτό περιλαμβάνει το  Semi di Lino Diamond Illuminating Shampoo που είναι ιδανικό για τα κανονικά μαλλιά καθαρίζοντας και ενυδατώνοντάς τα σε βάθος, το οποίο σε συνδυασμό με την Semi di Lino Diamond Illuminating Mask χαρίζει στα μαλλιά την απαλότητα, τη μεταξένια υφή, τη λάμψη και τη ζωντάνια που τους λείπει.

Η Tescosmetics αποτελεί τον αποκλειστικό διανομέα της Alfaparf Milano για την Ελλάδα.

Αφήστε μια απάντηση