Glam by Kikeris

Τα καλύτερα σετ προϊόντων για αναδόμηση των μαλλιών

Τώρα που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα δεν υπάρχει καλύτερο δώρο για τους αγαπημένους σου αλλά και για τον εαυτό σου από ένα επαγγελματικό σετ περιποίησης μαλλιών. Συγκεντρώσαμε παρακάτω σετ προϊόντων για όλους τους τύπους μαλλιών για να διαλέξεις αυτά που ταιριάζουν στις ανάγκες τις δικές σου και των φίλων σου. Ευκαιρία, λοιπόν, να επιλέξεις ένα από τα παρακάτω κορυφαία σετ προϊόντων αναδόμησης μαλλιών.

Schwarzkopf Professional Repair Rescue Set

Το σετ αυτό της Schwarzkopf Professional αναδομεί σε βάθος τα πολύ ταλαιπωρημένα, θαμπά και πορώδη μαλλιά. Περιέχει το Schwarzkopf Professional BC Peptide Repair Rescue Micellar Shampoo που καθαρίζει απαλά και σε βάθος τα ταλαιπωρημένα μαλλιά αναδομώντας την τρίχα και βελτιώνοντας την εσωτερική δομή της, το Schwarzkopf Professional BC Peptide Repair Rescue Conditioner που χαρίζει φυσική δύναμη και ελαστικότητα στα μαλλιά επαναφέροντας έως και 100% την υγεία και την ανθεκτικότητα των μαλλιών, ενώ συγχρόνως μειώνει και το σπάσιμο της τρίχας, την Schwarzkopf Professional BC Peptide Repair Rescue Treatment που είναι μία μάσκα αναδόμησης, η οποία χάρη στην υψηλή συγκέντρωση πρωτεολιπιδίων και στις αλυσίδες αμινοξέων που έχει επανορθώνει και αποκαθιστά την εσωτερική δομή της τρίχας προστατεύοντας τα μαλλιά από διάφορους παράγοντες όπως το νερό και τη θερμότητα και τον Schwarzkopf Professional BC Peptide Repair Rescue Blow-Defense ορό αναδόμησης που ενισχύει τις ίνες της τρίχας καταπολεμώντας το σπάσιμο και το φριζάρισμα, κάνοντας έτσι τα μαλλιά λεία και λαμπερά.

Schwarzkopf Professional Fibre Clinix Fortify Xmas Bag 2021 (Shampoo 300ml, Masque 250ml)

Το χριστουγεννιάτικο σετ της Schwarzkopf Professional περιλαμβάνει δύο μοναδικά προϊόντα ενδυνάμωσης και αναδόμησης των πολύ ταλαιπωρημένων μαλλιών. Το σετ περιλαμβάνει το Schwarzkopf Professional Fibre Clinix Fortify Shampoo που καθαρίζει και περιποιείται σε βάθος τα ταλαιπωρημένα μαλλιά προσφέροντάς τους την ενυδάτωση, την αναδόμηση και τη λάμψη που χρειάζονται χάρη στην τεχνολογία Triple Bonding και την τεχνολογία C21 που περιέχει και την Schwarzkopf Professional Fibre Clinix Fortify Treatment Mask που ενδυναμώνει και θρέφεις το εσωτερικό της τρίχας χάρη στην σύνθεση της με Niacinamide βοηθώντας έτσι στην πρόληψη του σπασίματος της τρίχας, χαρίζοντας έτσι λάμψη, δύναμη και ελαστικότητα ακόμα και στα πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά.

Moroccanoil XMAS 2021 Repair Set

Το σετ της Moroccanoil περιέχει όλα τα απαραίτητα προϊόντα που θρέφουν σε βάθος και αναδομούν τα αδύναμα και ταλαιπωρημένα μαλλιά. περιέχει δηλαδή το Moroccanoil Repair Shampoo που καθαρίζει απαλά τα μαλλιά απομακρύνοντας τους ρύπους και επανορθώνοντας το σπάσιμο στην εσωτερική δομή της τρίχας, το Moroccanoil Perfect Defense που είναι ένα ελαφρύ ξηρό σπρέι προστασίας από τη θερμότητα, το οποίο ενυδατώνει σε βάθος προστατεύοντας τα μαλλιά από τη θερμότητα που εκπέμπουν οι διάφορες ηλεκτρικές συσκευές styling, την Moroccanoil Restorative Hair Mask που είναι μία θεραπεία βαθιάς αναδόμησης, ιδανική για τα πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά και το Moroccanoil Oil Treatment που είναι ένα λάδι φροντίδας και styling εμπλουτισμένο με έλαιο Argan που απορροφάται αμέσως από τα μαλλιά προσφέροντάς τους εκθαμβωτική λάμψη και μεταξένια απαλότητα.

Kérastase Elixir Ultime Set

Χάρισε στα μαλλιά σου εκθαμβωτική λάμψη και μεταξένια απαλότητα με το Elixis Ultime Σετ της Kérastase. Το σετ αποτελείται από το Kérastase Elixir Ultime Le Bain Shampoo που καθαρίζει σε βάθος τα μαλλιά προσφέροντάς τους θρέψη, λάμψη, απαλότητα και ελαστικότητα, την Kérastase New Elixir Ultime Le Masque που θρέφει σε βάθος και επανορθώνει τα μαλλιά και το Kérastase New Elixir Ultime L’Huile Originale που είναι ένα λάδι πολλαπλών χρήσεων εμπλουτισμένο με το σύμπλεγμα Oléo-Complex κάνοντας τα μαλλιά λεία, απαλά και γεμάτα λάμψη.

L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut XMAS pack Σαμπουάν, Μάσκα & Έλαιο για Επανόρθωση

Το χριστουγεννιάτικο σετ της L’Oréal Professionnel περιλαμβάνει 3 προϊόντα που χαρίζουν x7 περισσότερη λάμψη στα μαλλιά κάνοντας τα πιο λεία και με μεγαλύτερο έλεγχο κατά φορμάρισμα και το styling. Συγκεκριμένα, περιλαμβάνει το L’Oréal Professionnel Absolut Repair Σαμπουάν Για Ταλαιπωρημένα Μαλλιά που καθαρίζει σε βάθος θρέφοντας και αναδομώντας το εσωτερικό της τρίχας, την L’Oréal Professionnel Serie Expert Absolut Repair Μάσκα Για Ταλαιπωρημένα Μαλλιά που είναι μια θεραπεία βαθιάς αναδόμησης και ενδυνάμωσης των πολύ ταλαιπωρημένων μαλλιών που προστατεύει συγχρόνως το χρώμα των μαλλιών από το ξεθώριασμα έως και 8 εβδομάδες και το L’Oréal Professionnel Serie Expert Λάδι Για Ταλαιπωρημένα Μαλλιά που είναι ένα λάδι φροντίδας των μαλλιών κατά τη διάρκεια του styling προσφέροντάς τους εκθαμβωτική λάμψη και ζωντάνια στο χρώμα.

Redken Extreme Bleach Set

Το Extreme Bleach Σετ της Redken είναι κατάλληλο για τα πολύ ταλαιπωρημένα και ξανοιγμένα μαλλιά, καθώς περιέχει το Redken Extreme Bleach Recovery Cica Απαλό Και Ενδυναμωτικό Σαμπουάν που καθαρίζει απαλά το τριχωτό της κεφαλής ενδυναμώνοντας και επανορθώνοντας σε βάθος τη δομή της τρίχας και την Redken Extreme Bleach Recovery Cica-Ενδυναμωτική Κρέμα LeaveIn Treatment που αποτελεί μία leavein θεραπεία μαλλιών που θρέφει, ενυδατώνει και ενδυναμώνει την τρίχα χαρίζοντάς της λάμψη, δύναμη και ελαστικότητα.

Olaplex Beautify Set

Το Olaplex Beautify Set περιέχει τρία θαυματουργά προϊόντα της καινοτόμας σειράς περιποίησης μαλλιών της Olaplex. Το Olaplex 3 που αποτελεί μία θεραπεία βαθιάς ενδυνάμωσης και αναδόμησης των μαλλιών, η οποία διατηρεί τα μαλλιά δυνατά και άθραυστα προλαμβάνοντας τη δημιουργία ψαλίδας και το σπάσιμο στις άκρες της τρίχας, το Olaplex 6 που είναι μία leavein θεραπεία μαλλιών που τα ενδυναμώνει σε βάθος αποτρέποντας το σπάσιμο και τη ψαλίδα και το Olaplex 7 που είναι ένα συμπυκνωμένο λάδι αποκατάστασης που χαρίζει λάμψη, απαλότητα και ζωντάνια στα μαλλιά προστατεύοντάς τα παράλληλα και από τη θερμότητα.

Πακέτο Περιποίησης για Βαθιά Θρέψη και Αναδόμηση

Το πακέτο περιποίησης των μαλλιών για βαθιά θρέψη και αναδόμηση της Kérastase είναι ιδανικό για τα πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά. Περιέχει το Kérastase Bain Therapiste Σαμπουάν που καθαρίζει σα βάθος χωρίς να βαραίνει την τρίχα αναδομώντας έτσι την συνοχή του εξωτερικού φλοιού της τρίχας χάρη στις ενσωματωμένες τεχνολογίες Keratin, Ceramides και KAPS που έχει, την Kérastase Masque Therapiste που επιδιορθώνει την τρίχα ανανεώνοντας την ποιότητα της και προστατεύοντάς την από διάφορους παράγοντες όπως τη θερμότητα και τη ψαλίδα, το Uniq One All in One Hair Treatment που είναι ένα leavein θερμοπροστατευτικό σπρέι που ενισχύει τον όγκο, τη λάμψη, την απαλότητα και το χρώμα των μαλλιών ελέγχοντας συγχρόνως το φριζάρισμα και το σπάσιμο της τρίχας και το Kérastase Extentioniste Serum που δρα κατά του σπασίματος και της ψαλίδας της τρίχας συμβάλλοντας στην ανάπτυξη της τρίχας από την πρώτη κιόλας εφαρμογή του.

Αφήστε μια απάντηση