Glam by Kikeris

Οι Κορυφαίες Τάσεις στο Μακιγιάζ για την Άνοιξη 2024

Οι Κορυφαίες Τάσεις στο Μακιγιάζ για την Άνοιξη 2024

Η άνοιξη έχει ήδη ξεκινήσει και τώρα που ο καιρός θυμίζει καλοκαίρι προσπαθούμε να ανανεώσουμε το look μας από πάνω μέχρι κάτω.Έντονα χρώματα στα ρούχα, φωτεινές αποχρώσεις μαλλιών για να επιλέξεις, αλλά και πολλά εντυπωσιακά σχέδια μανικιούρ που θυμίζουν άνοιξη. Στο μακιγιάζ όμως, ποιες είναι οι τάσεις που θα κυριαρχήσουν αυτήν την άνοιξη; Αν θες να μάθεις λοιπόν ποια είναι τα μεγαλύτερα trends στο μακιγιάζ τώρα, συνέχισε να διαβάζεις γιατί σου έχουμε συγκεντρώσει τις 7 κορυφαίες τάσεις για αυτήν την εποχή.

  1. Cherry – Cola Lips

Άλλη μία τάση που έχει κάνει δυναμικό comeback τα τελευταία χρόνια είναι το περίγραμμα σε πιο έντονες αποχρώσεις από το κραγιόν. Φέτος λοιπόν, θα δεις να δίνεται περισσότερη έμφαση στα χείλια, διατηρώντας το υπόλοιπο μακιγιάζ του προσώπου σε πιο γήινες και nude αποχρώσεις. Για αυτό το trend θα χρειαστείς μόνο το αγαπημένο σου κόκκινο κραγιόν και ένα lipliner σε μία πιο σκούρα μπορντό απόχρωση, δημιουργώντας έτσι την ψευδαίσθηση πως τα χείλια σου είναι μεγαλύτερα και πιο juicy. Το μυστικό για να δημιουργήσεις ακόμα πιο σαρκώδη και juicy χείλια είναι να περάσεις πάνω από το κραγιόν σου το αγαπημένο σου lipgloss.

  1. cherry cola lipsBold Blush

Τον τελευταίο καιρό ένα από τα πιο hot makeup trends δεν είναι άλλο από τα έντονα ρουζ. Πέρα από την αίσθηση ζωντάνιας, αναβαθμίζουν το look μας, κάνοντάς το ιδιαίτερα δροσερό, ολοκληρωμένο, αλλά και girly. Διάλεξε την αγαπημένη σου απόχρωση ρουζ και εφάρμοσέ το ομοιόμορφα στα ζυγωματικά σου για να δώσεις ζωή και χρώμα στο μακιγιάζ σου. Εμείς σου προτείνουμε το Wibo Ρουζ “Smooth’n Wear” No 05, μία απόχρωση ρουζ που μπορείς να επιλέξεις για το μακιγιάζ σου τώρα την άνοιξη.

  1. bold blushΡουζ σε ροδακινί αποχρώσεις

Υπήρχε μία εποχή που δίναμε έμφαση στο highlighter και το bronzer μας, αυτό όμως έχει αλλάξει τώρα καθώς τα ρουζ έχουν επιστρέψει δυναμικά στο προσκήνιο, αποτελώντας must-have item για το ανοιξιάτικο μακιγιάζ για να δώσουν μία φυσική γυαλάδα, αλλά και ζωή στο δέρμα μας. Επίλεξε λοιπόν την αγαπημένη σου ροδακινί -ανάλογα και με τον τόνο της επιδερμίδας σου- απόχρωση ρουζ, και άπλωσέ το ομοιόμορφα στα ζυγωματικά σου για να κάνεις ακόμα πιο ανοιξιάτικο το μακιγιάζ σου.

  1. peach blushBlue eyeshadow

Σύμφωνα με τις προβλέψεις του Pinterest για τις τάσεις στο μακιγιάζ το 2024, η μπλε σκιά θα αποτελέσει μεγάλο trend φέτος. Θα δούμε το μπλε να κυριαρχεί σε διάφορες αποχρώσεις, από ανοιχτό matte γαλάζιο, μέχρι σκούρο μεταλλικό μπλε, στα μακιγιάζ των ματιών μας. Aυτό το χρώμα ταιριάζει απόλυτα σε όλους τους τύπους επιδερμίδας, κολακεύοντας ιδιαίτερα τις γυναίκες με ξανθά και καστανά μαλλιά.

  1. blue eyeshadowEspresso eye look makeup

Οι καφέ nude αποχρώσεις στις σκιές που θυμίζουν τον αγαπημένο μας καφέ espresso είναι ξανά hot trend, καθώς αυτές οι αποχρώσεις όχι μόνο εξισορροπούν το μακιγιάζ του προσώπου, αλλά δίνουν περισσότερη διάσταση και βάθος στα χαρακτηριστικά του προσώπου. Η παλέτα Nyx Professional Makeup Ultimate Edit Petite Παλέτα Σκιών 12 Utopia 1.2gr περιλαμβάνει εκτός από τις nude καφέ – μπεζ αποχρώσεις και τρεις μεταλλικές χρυσές – bronze, από τις οποίες μπορείς να επιλέξεις μία για να τοποθετήσεις στο κινητό βλέφαρο των ματιών σου, τονίζοντας έτσι ακόμα περισσότερο το βλέμμα σου.

espresso makeup

Αφήστε μια απάντηση