Glam by Kikeris

Θεραπείες μαλλιών στο σπίτι: 5 Τρόποι για να απόκτησες υγιή και λαμπερά μαλλιά

θεραπειεσ μαλλιων στο σπιτι

Το μυστικό για υγιή και λαμπερά μαλλιά είναι η ενυδάτωση. Και πώς θα πετύχεις την απόλυτη θεραπεία ενυδάτωσης στο σπίτι; Εφαρμόζοντας την κατάλληλη θεραπεία στα μαλλιά σου ανάλογα με τις ανάγκες τους και φυσικά διατηρώντας τον οργανισμό σου ενυδατωμένο.

Θα ξεκινήσουμε λοιπόν με την καλή και ισορροπημένη διατροφή, η οποία περιλαμβάνει καθημερινή κατανάλωση τροφών πλούσιων σε βιταμίνες, όπως είναι τα φρούτα και τα λαχανικά. Σημαντικό είναι επίσης να μην ξεχνάμε το νερό, προσπάθησε να καταναλώνεις καθημερινά 8-10 ποτήρια νερό, για να κρατάς τον οργανισμό σου ενυδατωμένο. Οι παραπάνω συμβουλές μπορεί να πιστεύεις, ότι δεν σχετίζονται με την ενυδάτωση των μαλλιών, αλλά να ξέρεις ότι είναι σημαντικοί παράγοντες, που θα βοηθήσουν τα μαλλιά σου να φαίνονται λαμπερά και ενυδατωμένα.

Θεραπείες μαλλιών στο σπίτι: 5 Τρόποι για να απόκτησες υγιή και λαμπερά μαλλιά

Και αφού έχεις ενυδατώνει εσωτερικά στο σύνολο τον οργανισμό σου, θα πρέπει να εφαρμόζεις σε εβδομαδιαία βάση μία εντατική θεραπεία ενυδάτωσης, που θα προσφέρει extra θρέψη και λάμψη στα μαλλιά σου. Για να σε βοηθήσουμε, λοιπόν, να αναδείξεις στο έπακρο τα μαλλιά σου καθημερινά, αλλά και στις εξόδους, σου προτείνουμε 5 θεραπείες μαλλιών ανάλογα με τις ανάγκες και τον τύπο που έχεις.

1. Θεραπεία κερατίνης για ολόισια μαλλιά
Εάν θέλεις να δημιουργήσεις ένα ολόισιο look, τότε σου προτείνουμε να επιλέξεις μία μάσκα κερατίνης. Με αυτήν θα κάνεις τα μαλλιά σου πιο απαλά, λεία και εύκολα στη διαχείρισή τους αποτρέποντας έτσι και το φριζάρισμα της τρίχας. Μία μάσκα που είναι ιδανική για αυτόν τον σκοπό είναι η Medavita Keratin Sleek Μάσκα Κερατίνης, η οποία χάρη στο έλαιο macademia, avocado και αμυγδάλου που περιέχει στη φόρμουλά της λειαίνει την τρίχα αφήνοντας τα μαλλιά βαθιά ενυδατωμένα κι απαλά, προστατεύοντάς τα παράλληλα από τη ξηρότητα και την υγρασία που υπάρχει αυτές τις ημέρες.

2. Θεραπεία μαλλιών για βαθιά ενυδάτωση και θρέψη
Νιώθεις τα μαλλιά σου αφυδατωμένα στις άκρες και θαμπά; Σου έχουμε βρει τη λύση για να τα δεις ξανά ζωντανά, υγιή και ενυδατωμένα. Η K18 Leave-in μάσκα αναδόμησης προσφέρει μία καινοτόμα μοριακή θεραπεία περιποίησης σε όλους τους τύπους μαλλιών, από τα κανονικά μέχρι και τα πολύ ταλαιπωρημένα και σγουρά μαλλιά θρέφει και αναδομεί σε βάθος ακόμα και την πιο ταλαιπωρημένη τρίχα, επαναφέροντας το pH σε φυσιολογικά επίπεδα. Αφήνει τα μαλλιά ενυδατωμένα, λαμπερά και απαλά από την πρώτη κιόλας εφαρμογή της, για αυτό και είναι ένα must-have προϊόν για τα δικά σου μαλλιά.

3. Στοχευμένη θεραπεία για τα σγουρά και κυματιστά μαλλιά
Πολλές γυναίκες πιστεύουν πως τα σγουρά και κυματιστά μαλλιά δε χρειάζονται σχεδόν καθόλου προϊόντα για να φαίνονται ωραία και εντυπωσιακά. Αυτό όμως δεν ισχύει. Ακόμα και τα σγουρά μαλλιά χρειάζονται την κατάλληλη θεραπεία για να είναι οι μπούκλες ανάλαφρες και καλοσχηματισμένες. Αν έχεις κι εσύ τέτοιου τύπου μαλλιά, σου προτείνουμε να εφαρμόσεις την Wella Professionals NutriCurls Mask, μία μάσκα που θρέφει σε βάθος, αναδομεί τα σγουρά μαλλιά χαρίζοντας πλούσια ενυδάτωση ακόμη και στις πιο ξηρές μπούκλες. Μειώνει το φριζάρισμα και προσφέρει στα μαλλιά λάμψη και απαλότητα για να μπορείς να δημιουργήσεις όποιο χτένισμα επιθυμείς σε αυτά.

Θεραπείες μαλλιών στο σπίτι: 5 Τρόποι για να απόκτησες υγιή και λαμπερά μαλλιά

4. Θεραπεία μαλλιών για πιο υγιή και μακριά μαλλιά
Θέλεις να ενδυναμώσεις τα μακριά σου μαλλιά; Ή θέλεις μήπως να τα μακρύνεις; Τότε εφάρμοσε την Kérastase Resistance Masque Extentioniste Μάσκα Επανόρθωσης για Μακριά & Δυνατά Μαλλιά, η οποία ενισχύει την εσωτερική δομή της τρίχας προσφέροντάς της βαθιά ενδυνάμωση και θρέψη. Αναδομεί τα μαλλιά από τη ρίζα μέχρι τις άκρες μειώνοντας έτσι το φριζάρισμα, τη ψαλίδα, αλλά και το σπάσιμο της τρίχας. Χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία κρεατίνης και ceramides που περιέχει, ενισχύει την αντοχή και την ελαστικότητα της τρίχας βοηθώντας έτσι τα μαλλιά να μακρύνουν πιο γρήγορα από ό,τι πριν.

5. Θεραπεία για τα βαμμένα μαλλιά
Τα βαμμένα μαλλιά χρειάζονται μία extra περιποίηση σε καθημερινή βάση προκειμένου να δείχνουν υγιή και να παραμένει το χρώμα τους έντονο και λαμπερό. Πόσο μάλλον τώρα τα Χριστούγεννα που τα μαλλιά μας χρειάζονται κάτι παραπάνω για να είναι σε άριστη κατάσταση. Σου προτείνουμε να δοκιμάσεις την L’Oréal Professionnel Serie Expert Vitamino Color Μάσκα Για Βαμμένα Μαλλιά. Είναι μία μάσκα, η οποία κάνει θαύματα στα βαμμένα μαλλιά επαναφέροντας το χρώμα ακόμα και στα πιο θαμπά και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Εμπλουτισμένη με υψηλής περιεκτικότητας συστατικά περιποίησης ενδυναμώνει τα μαλλιά από τη ρίζα μέχρι τις άκρες χαρίζοντας έτσι x6 πιο αποτελεσματική προστασία του χρώματος των μαλλιών από το ξεθώριασμα.

Αφήστε μια απάντηση