Glam by Kikeris

Τα οφέλη που προσφέρει στα μαλλιά σου η πρωτοποριακή θεραπεία Κ18

Τα οφέλη που προσφέρει στα μαλλιά σου η πρωτοποριακή θεραπεία Κ18

Νιώθεις τα μαλλιά σου ταλαιπωρημένα, να έχουν την τάση να σπάνε οι άκρες τους και να παρουσιάζουν έντονη ψαλίδα; Τότε σου έχουμε βρει την ιδανική θεραπεία μαλλιών, η οποία θα επαναφέρει στα μαλλιά σου την υγιή όψη, θα αναδομήσει το εσωτερικό της τρίχας και θα τους χαρίσει άμεση λάμψη! Πρόκειται για τη θεραπεία μαλλιών Κ18, τα προϊόντα της οποίας αποτελούν μία καινοτομία στο χώρο των προϊόντων περιποίησης των μαλλιών, διότι ενδυναμώνουν και αναδομούν σε βάθος την τρίχα, χάρη στη βιομιμητική επιστήμη. Τα οφέλη της είναι πολλαπλά και το μόνο σίγουρο είναι πως θα χαρίσει στα μαλλιά σου ζωντάνια μέσα σε μόνο 4 λεπτά!

Μοριακή θεραπεία Κ18 για άμεση μεταμόρφωση των μαλλιών σου

Η θεραπεία μαλλιών Κ18, η οποία μπορεί να πραγματοποιηθεί σε δύο στάδια και αποτελείται από δύο προϊόντα, το Κ18 Mist και την Κ18 Mask.  Εάν επιθυμείς να πραγματοποιήσεις κάποια αλλαγή στα μαλλιά σου, όπως βαφή, ντεκαπάζ ή περμανάντ, αλλά και αν έχεις πολύ ταλαιπωρημένα μαλλιά, μπορείς να ζητήσεις από τον κομμωτή σου να εφαρμόσει στα μαλλιά σου τη θεραπεία Κ18. Το Κ18 Mist εφαρμόζεται πριν τη βαφή ή οποιαδήποτε χημική εργασία υποστούν τα μαλλιά σου. Αυτό το Mist έχει σχεδιαστεί με σκοπό να ενδυναμώσει και να αναδομήσει σε βάθος την τρίχα, έτσι ώστε να τα προστατέψει από τη φθορά που προκαλούν στα μαλλιά οι τεχνικές εργασίες. Το Κ18 mist διεισδύει στο εσωτερικό της τρίχας, εστιάζοντας, στις πολυπεπτιδικές αλυσίδες των μαλλιών, αναζωογονώντας τα και προστατεύοντάς τα από την έκθεσή τους στη διαδικασία ξανοίγματος, βαφής ή άλλων χημικών εργασιών.

Το Κ18 Mist προσφέρει καλύτερα και πιο γρήγορα αποτελέσματα, όταν συνδυάζεται με την K18 Leave-in Μοριακή Μάσκα αναδόμησης, η οποία εφαρμόζεται μετά τη χημική εργασία καταπολεμώντας τη φθορά που έχουν υποστεί τα μαλλιά. Ταυτόχρονα, η πρωτοποριακή φόρμουλα της Κ18 Μάσκας βοηθά στην ενδυνάμωση και αναδόμηση της τρίχας μετά τη διαδικασία των χημικών εργασιών χάρη στο πεπτίδιο που δρα σε βάθος, επανορθώνοντας τις σπασμένες αλυσίδες κερατίνης και διατηρώντας τα μαλλιά απαλά, δυνατά και λαμπερά. Μάλιστα, το μεγάλο πλεονέκτημα της μάσκας αυτής είναι πως δε χρειάζεται ξέβγαλμα, διατηρώντας έτσι τα ενεργά συστατικά και το πεπτίδιο για μεγάλο διάστημα πάνω στη δομή της τρίχας. Η Κ18 Μάσκα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως θεραπεία στο σπίτι, ώστε τα μαλλιά να παραμένουν υγιή και γεμάτα ζωντάνια μέχρι την επόμενη επίσκεψη στο κομμωτήριο.

K18 Leave-in μοριακή μάσκα αναδόμησης

 

k18 μάσκα

Η μάσκα Κ18 κυκλοφορεί σε 5ml για να την έχεις μαζί σου όπου πας, ακόμα και στο γυμναστήριο ή τις διακοπές σου, σε 15ml και 50ml. Προσφέρει μία καινοτόμα μοριακή θεραπεία περιποίησης σε όλους τους τύπους μαλλιών, από τα κανονικά μέχρι και τα πολύ ταλαιπωρημένα και σγουρά μαλλιά. Αναζωογονεί και θρέφει όλους τους τύπους μαλλιών χάρη στο καινοτόμο πεπτίδιο που μεταμορφώνει ακόμα και τα μαλλιά που έχουν υποστεί μεγάλη φθορά από τις διάφορες χημικές υπηρεσίες, σε υγιή, μαλακά και γεμάτα λάμψη μαλλιά. Το καινοτόμο πεπτίδιό Κ18 διαθέτει το κατάλληλο μέγεθος και την απαιτούμενη σύσταση για να εισχωρήσει στα βαθύτερα εσωτερικά στρώματα της τρίχας και να επανασυνδέσει τις σπασμένες και ταλαιπωρημένες αλυσίδες κερατίνης. Ενδυναμώνει, λειαίνει και προσφέρει ζωντάνια και λάμψη στα φθαρμένα μαλλιά, με αποτελέσματα ορατά ήδη από την πρώτη εφαρμογή.

K18 dos

Εκτός από τα βαθιά ενδυνάμωση και αναδόμηση που προσφέρουν στα μαλλιά τα προϊόντα Κ18, χαρίζουν συγχρόνως στα μαλλιά και αποτελέσματα που διαρκούν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό οφείλεται στην πρωτοποριακή τους σύνθεση, η οποία βασίζεται στη βιομιμητική επιστήμη, αντιγράφει δηλαδή, τη φυσική δομή των τοιχωμάτων κερατίνης της τρίχας. Για αυτό και αναγνωρίζονται ως φυσικά προϊόντα από τα μαλλιά, σε αντίθεση με τα προϊόντα που αναδομούν επιφανειακά τους δεσμούς της τρίχας. Επιπλέον, η Κ18 Μάσκα δε χρειάζεται ξέβγαλμα με νερό ή με κάποιο σαμπουάν όπως συνηθίζεται με τα κλασικές μάσκες και τα άλλα προϊόντα αναδόμησης των δεσμών της τρίχας, κάνοντας έτσι τη θεραπεία Κ18 μία πρωτοποριακή και με μεγάλη διάρκεια λύση για τα φθαρμένα μαλλιά.

Μαζί με την παγκόσμια εξάπλωση τους, τα Κ18 προϊόντα έχουν κερδίσει αρκετά βραβεία από κορυφαίους και σημαντικούς εκδοτικούς οίκους, όπως είναι το βραβείο «Elle Future Of Beauty Award in Hair», το βραβείο «The Refinery29 Beauty Innovator Award for Hair Treatment» και το βραβείο «The New Beauty Innovation Award». Το Κ18, έχοντας δημιουργήσει μία νέα καινοτόμα κατηγορία στον τομέα περιποίησης των μαλλιών κατά τη διάρκεια μίας παγκόσμιας πανδημίας, δεν έχει σκοπό να σταματήσει να εξελίσσεται και να συμβάλλει ενεργά στη βελτίωση της ρουτίνας περιποίησης των μαλλιών.

Αφήστε μια απάντηση