Glam by Kikeris

Τα 5 καλύτερα εργαλεία styling γι’ αυτό το καλοκαίρι

Η ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας έχει οδηγήσει και στην εξέλιξη της ρουτίνας περιποίησής μας, με την σύνθεση καινοτόμων προϊόντων ομορφιάς που ανταποκρίνονται στις ανάγκες κάθε τύπου δέρματος και τη δημιουργία προηγμένων τεχνολογικά συσκευών που αναβαθμίζουν τη ρουτίνα περιποίησής μας στο σπίτι. Τα προϊόντα, όμως, που δεν έχουν εξελιχθεί σε μεγάλο βαθμό τις τελευταίες δεκαετίες είναι τα εργαλεία styling μαλλιών.

Τα τελευταία, όμως, χρόνια παρατηρείται μεγάλη εξέλιξη στα εργαλεία styling μαλλιών, καθώς δημιουργούνται εργαλεία μαλλιών που προσφέρουν μέσα σε πολύ λίγα λεπτά και με μεγάλη ευκολία το επιθυμητό αποτέλεσμα στα μαλλιά μας. Ένα, ακόμα, μεγάλο πλεονέκτημα τους είναι ότι αυτά τα νέα εργαλεία styling χρειάζονται μόνο λίγα δευτερόλεπτα για προθέρμανση και είναι έτοιμα για χρήση κάνοντας έτσι τον χρόνο αναμονής για την εφαρμογή τους ακόμα πιο σύντομο. Σημαντικό είναι να χρησιμοποιήσετε αυτά τα εργαλεία styling σε συνδυασμό με κάποιο προϊόν προστασίας από τη θερμότητα, όπως είναι το L’Oréal Professionnel Serié Expert Blow-Dry Fluidifier.

Ακολουθούν τα 5 καλύτερα εργαλεία styling μαλλιών για ίσια, wavy και afro χτενίσματα μαλλιών.

Moroccanoil Everlasting Curl Titanium Iron

Το Moroccanoil Σίδερο για μπούκλες είναι κατασκευασμένο από τιτάνιο προσφέροντας γρήγορη απόδοση, ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας και αποτελέσματα χωρίς φριζάρισμα. Θερμαίνεται πολύ γρήγορα (σε λιγότερο από 1’) χαρίζοντας έτσι λαμπερές και μακράς διαρκείας μπούκλες.

Babyliss Pro BAB2269 Triple Barrel Tourmaline Titanium

Η συσκευή Babyliss Pro BAB2269 Triple Barrel Tourmaline Titanium διαθέτει τεχνολογία τιτανίου τουρμαλίνης δημιουργώντας μέσα σε πολύ λίγο χρόνο λαμπερές μπούκλες WANG. Διαθέτει πέντε επιλογές ρύθμισης της θερμοκρασίας και χρειάζεται μόνο λίγα δευτερόλεπτα για προθέρμανση.

L’Oréal Professionnel SteamPod V3 Ισιωτική Ατμού

Μεταμορφώστε τα μαλλιά σας στη στιγμή, με την πατενταρισμένη τεχνολογία ατμού του SteamPod 3.0.

  • 2x πιο λείο & πιο γρήγορο αποτέλεσμα
  • 78% λιγότερη ευαισθητοποίηση
  • Βέλτιστη προστασία της τρίχας, χρήση με τη χρήση
  • Χτένισμα που διαρκεί, μαλλιά απαλά και με φυσική κίνηση όποιος κι αν είναι ο τύπος τους
  • Προστασία του χρώματος και βελούδινο φινίρισμα

Labor Pro Afro Square B214

Το ψαλίδι για μπούκλες Labor Pro Afro Square B214 είναι το ιδανικό εργαλείο μαλλιών για τη δημιουργία afro look. Είναι κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας, ενώ συγχρόνως διαθέτει αντικολλητική κεραμική επίστρωση τουρμαλίνης προστατεύοντας τα μαλλιά από τη φθορά που προκαλεί η θερμότητα.

Labor Pro Iron Essential B211

Το Σίδερο Πολλαπλών Χρήσεων Labor Pro Essential B211 είναι κατάλληλο για τον σχηματισμό μπούκλας, αλλά και για το ίσιωμα των μαλλιών. Κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας με κεραμικές πλάκες από τουρμαλίνη και κυλινδρικό σχεδιασμό για ευκολία στη χρήση είναι το ιδανικό εργαλείο για τη δημιουργία πολλών και διαφορετικών hairstyling.

Labor Pro Conical Wand B170

Το κωνικό κεραμικό ψαλίδι τουρμαλίνης Labor Pro B170 είναι το ιδανικό εργαλείο για τη δημιουργία υπέροχων κυματιστών μαλλιών. Κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας και με αντικολλητική κεραμική επίστρωση τουρμαλίνης είναι το κατάλληλο εργαλείο styling για τη δημιουργία πολλών διαφορετικών χτενισμάτων: από τις πιο χαλαρές – κυματιστές μέχρι τις πιο σφιχτές μπούκλες.

Αφήστε μια απάντηση