Glam by Kikeris

Teddy bear blonde: Η απόχρωση στο ξανθό που εντυπωσιάζει φέτος τον χειμώνα

Teddy bear blonde: Η απόχρωση στο ξανθό που εντυπωσιάζει φέτος τον χειμώνα

Τώρα είναι η καλύτερη εποχή για να δοκιμάσεις μία διαφορετική απόχρωση στα μαλλιά σου για να υποδεχτείς με τον καλύτερο τρόπο και με ένα ανανεωμένο look τη νέα χρονιά που μόλις ξεκίνησε.

Φέτος τον χειμώνα, θα δούμε διάφορες αποχρώσεις ξανθού και καστανού να πρωταγωνιστούν, η απόχρωση όμως ξανθού που θα τραβήξει το ενδιαφέρον μας και θα βλέπουμε παντού είναι η teddy bear blonde.

Σύμφωνα με τους hair colorists, πρόκειται για μία απόχρωση που συνδυάζει αρμονικά ψυχρούς και θερμούς τόνους μαζί, κάνοντας το χρωματικό αποτέλεσμα των μαλλιών να μοιάζει ακόμα πιο elegant και «πολυτελές». Είναι δηλαδή ένας συνδυασμός από ανοιχτές και σκούρες ανταύγειες που δημιουργούν ένα μοναδικό σοφιστικέ αποτέλεσμα, που θα ανανεώσει πλήρως το look των μαλλιών σου, καθώς αυτή η απόχρωση ταιριάζει και στις ξανθιές, αλλά και τις μελαχρινές γυναίκες.

Τί κάνει την teddy bear blonde απόχρωση ξεχωριστή;

Αυτή η απόχρωση ξανθού ταιριάζει σε κάθε επιδερμίδα, από τις πιο ανοιχτόχρωμες μέχρι και τις πιο σκουρόχρωμες, καθώς δίνει extra όγκο και κίνηση, φυσική λάμψη και βάθος στο χρώμα των μαλλιών. Η teddy bear blonde απόχρωση περιέχει ζεστές, χρυσές και μελί ανταύγειες που δημιουργούν ένα φωτεινό αποτέλεσμα κατά μήκος των μαλλιών και στις άκρες, ενώ η ρίζα είναι ελαφρώς πιο σκούρα, με αποτέλεσμα να υπάρχει η τέλεια αντίθεση ανάμεσα στις πιο ψυχρές και θερμές αποχρώσεις ξανθού και καστανού.

Η συγκεκριμένη απόχρωση έχει πάρει το όνομα της από το χρώμα της γούνας της αρκούδας. Έχει αυτό το μοναδικό χρυσαφί-μελί χρώμα που ταιριάζει απόλυτα με τα καφέ, μπεζ και γκρι πουλόβερ που επιλέγουμε αυτούς τους μήνες, ενώ σε συνδυασμό με το αγαπημένο σου κόκκινο κραγιόν, θα δημιουργήσεις κομψές εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Για αυτό άλλωστε είναι και το hair color trend που θα μονοπωλήσει το ενδιαφέρον μας αυτήν την σεζόν και όχι μόνο!

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως πολλές influencers και stars του Hollywood έχουν ήδη υιοθετήσει αυτή τη νέα απόχρωση στα μαλλιά τους, δείχνοντας πως θα αποτελέσει μεγάλη τάση στα χρώματα μαλλιών. Ανάμεσα τους είναι η Jennifer Lopez, η Gigi Hadid, και η Rosie Huntington-Whiteley που έχουν πει «ναι» σε αυτήν την bronde απόχρωση, επιβεβαιώνοντας πως κολακεύει εξίσου και τις ξανθιές και τις μελαχρινές γυναίκες.

Teddy bear blonde jlo

@ jlo

Το μεγάλο πλεονέκτημα αυτής της απόχρωσης, είναι πως δε χρειάζεται συχνές επισκέψεις στο κομμωτήριο, καθώς ακόμα και όταν βγει ή κατέβει η ρίζα σου και μαζί τα highlights και οι ανταύγειες, το αποτέλεσμα θα συνεχίσει να είναι εντυπωσιακό και natural. Για να διατηρήσεις, όμως, το χρώμα έντονο και ζωντανό μετά τη βαφή, καλό είναι να λούζεσαι μόνο δυο φορές την εβδομάδα και να επιλέγεις μία ενυδατική μάσκα, όπως είναι Moroccanoil Intense Hydrating Mask, που θρέφει και ενυδατώνει σε βάθος τα μαλλιά από την πρώτη εφαρμογή της.

Moroccanoil Intense Hydrating Mask 250ml - 7290011521004Στα κομμωτήρια TelisKikeris οι έμπειροι hair colorists μας θα δημιουργήσουν στα μαλλιά σου την teddy bear blonde απόχρωση, επιλέγοντας highlights σε μελί και χρυσούς τόνους που θα δώσουν μία νέα ανανεωμένη όψη στα μαλλιά σου και θα απογειώσουν το hair look σου αυτόν τον χειμώνα.

Αφήστε μια απάντηση