Glam by Kikeris

Έτοιμη για ηλιοθεραπεία; Προετοίμασε το σώμα σου με αυτά τα προϊόντα

Έτοιμη για ηλιοθεραπεία; Προετοίμασε το σώμα σου με αυτά τα προϊόντα

Αποχαιρετούμε τον Μάιο και υποδεχόμαστε επισήμως το καλοκαίρι. Αυτό σημαίνει ότι προετοιμαζόμαστε πυρετωδώς, για να κάνουμε την πρώτη μας εμφάνιση στη παραλία.

Δεν είναι λοιπόν λίγες οι γυναίκες, που μόνο στη σκέψη της παραπάνω ιδέας πανικοβάλλονται. Ωστόσο εμείς είμαστε εδώ για να σου δώσουμε μικρές συμβουλές, που θα βοηθήσουν το σώμα σου να αναδείξει τη λάμψη του και να προετοιμαστεί σωστά, για το απόλυτο φυσικό μαύρισμα και την έκθεση στον ήλιο.

Μια βασική προϋπόθεση είναι πριν από οποιοδήποτε προϊόν περιποίησης, να έχουμε φροντίσει να υιοθετήσουμε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Σίγουρα μια διατροφή πλούσια σε φρούτα – λαχανικά, νερό και άσκηση 3-4 φορές την εβδομάδα θα βοηθήσει το σώμα, αλλά και τη ψυχολογία σου.

Φυσικά και δεν χρειάζεται να πιέζεις τον εαυτό σου, για να πετύχεις το απόλυτο summer body, αφού όλα τα σώματα είναι μοναδικά και ξεχωριστά όμορφα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να αγαπήσεις το εαυτό σου και να περιποιηθείς το σώμα σου με τα σωστά προϊόντα.

Παρακάτω λοιπόν σου έχουμε συγκεντρώσει μερικά – mast have – που σίγουρα θα λατρέψεις και θα τα έχεις παντού μαζί σου αυτό το καλοκαίρι.

Little Secrets The Bronzelight Scrub

Ξεκινάμε την περιποίηση μας με ένα scrub και το Bronzelight Scrub της Little Secrets είναι ένα must-have προϊόν για αυτό το καλοκαίρι. Καθώς περιέχει καστανούς και λευκούς κρυστάλλους ζάχαρης, αλλά και κόκκους αλατιού που απολεπίζουν βαθιά το δέρμα, απομακρύνοντας αποτελεσματικά τα νεκρά κύτταρα. Επίσης, είναι πλούσιο σε ενεργά συστατικά, όπως έλαιο καρύδας, αμυγδάλου, macadamia, jojoba, ηλίανθου, βούτυρο κακάο και βιταμίνες που όχι μόνο ενυδατώνουν και καταπραΰνουν το σώμα, αλλά το αφήνουν λαμπερό και απαλό σαν βελούδο.

Αγορά

Beauty Jar Shape Anti-Cellulite Cream Κρέμα Κατά της Κυτταρίτιδας

Μετά το ντους και το scrubbing είναι σημαντικό να εφαρμόσεις και μία κατάλληλη κρέμα που θα αφήνει το δέρμα σου ενυδατωμένο και συγχρόνως θα καταπολεμά την κυτταρίτιδα. Η Beauty Jar Shape Anti-Cellulite Cream είναι η ιδανική κρέμα για αυτόν τον σκοπό, καθώς είναι εμπλουτισμένη με ενεργά συστατικά, όπως είναι το έλαιο μπαμπασού και το υαλουρονικό οξύ που θρέφουν και ενυδατώνουν σε βάθος το δέρμα, αφήνοντάς το απαλό και λαμπερό. Επιπλέον, βελτιώνει την όψη και την ελαστικότητα του δέρματος, καταπολεμώντας άμεσα την κυτταρίτιδα. Για πιο ορατά αποτελέσματα, σου προτείνουμε να εφαρμόζεις την κρέμα 2-3 φορές την εβδομάδα.Beauty Jar SHAPE “ANTI-CELLULITE CREAM

Αγορά

Juliette Armand Bust Firming Gel 

Εκτός λοιπόν, από την κρέμα κατά της κυτταρίτιδας καλό είναι να εντάξεις στη ρουτίνα περιποίησης του δέρματος σου και μία κρέμα σύσφιξης. Η συγκεκριμένη είναι ιδανική, για την περιοχής των μπράτσων και του στήθους, ειδικά εάν βλέπεις χαλάρωση σε αυτά τα σημεία. Περιέχει υαλουρονικό οξύ που ενισχύει την παραγωγή κολλαγόνου, τονώνει την επιδερμίδα και συσφίγγει τις περιοχές που παρουσιάζουν χαλάρωση.

Bust_Firming_Gel_200mlΑγορά

Και αφού ολοκληρώσαμε την περιποίηση του σώματος μας, ήρθε η ώρα να φροντίσουμε τα μαλλιά αλλά και το πρόσωπο.

Έτοιμη για ηλιοθεραπεία; Προετοίμασε το σώμα σου με αυτά τα προϊόντα

Ξεκινώντας λοιπόν από τα μαλλιά έχουμε να σου προτείνουμε το Aveda Sun Care Protective Hair Veil, το οποίο λειτουργεί σαν ένα ανάλαφρο πέπλο προστασίας, ανθεκτικό στο νερό και στην υπεριώδη ακτινοβολία. Σχηματίζει μια αόρατη ασπίδα προστασίας, για να προφυλάξει τα μαλλιά από την έκθεση στον ήλιο και να ελαχιστοποιήσει τη βλάβη που προκαλεί το καλοκαίρι στα μαλλιά μας. Για τις γυναίκες που έχουν κάνει θεραπεία κερατίνης και θέλουν να προστατεύσουν τα μαλλιά τους από τον ήλιο, διατηρώντας ταυτόχρονα αναλλοίωτο το αποτέλεσμα της κερατίνης, ιδανική επιλογή είναι το System Professional Solar Sun Oil, το οποίο βγαίνει και στα 30ml για να μπορείς να το έχεις παντού μαζί σου.

Τέλος για το πρόσωπο έχουμε να σου προτείνουμε μια αντιηλιακή με χρώμα. Η Avgerinos Cosmetics DD Κρεμα Προσώπου Spf 20 θα σου δώσει μια φυσική κάλυψη, ενώ ταυτόχρονα θα  σου προσφέρει ενυδάτωση, σύσφιξη και πρόληψη των λεπτών γραμμών, προστατεύοντας το δέρμα σου από τις υπεριώδεις ακτινοβολίες του ήλιου.

Ότι προϊόν και αν επιλέξεις φέτος το καλοκαίρι, μη ξεχάσεις ότι πιο σημαντικό από όλα είναι η καλή σου διάθεση. Απόλαυσε λοιπόν τις καλοκαιρινές ημέρες που έρχονται φροντίζοντας το σώμα σου με τα σωστά προϊόντα.

Μη ξεχνάς ότι μπορείς να επισκέπτεσαι το site μας kikeris.gr, για να βρεις μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, που θα καλύψει όλες τις ανάγκες σου για το καλοκαίρι και όχι μόνο.

Αφήστε μια απάντηση