Glam by Kikeris

Nail Trends: Τα σχέδια και χρώματα που θα βλέπεις παντού το 2024

Αυτή τη νέα χρονιά που μπήκε, θα δεις να πρωταγωνιστούν διάφορα hot trends στα νύχια.

Πολλά είναι τα νέα σχέδια, χρώματα και σχήματα που θα δεις στο μανικιούρ του 2024, ανάμεσα τους και πολλά nail trends που θα κάνουν δυναμικό comeback.Ανάλογα με το στιλ που σου αρέσει στα νύχια σου, το πιο λαμπερό δηλαδή ή το πιο minimal, υπάρχουν διάφορες τάσεις που ταιριάζουν απόλυτα στο δικό σου γούστο. Εμείς, λοιπόν, σου έχουμε συγκεντρώσει τα 9 πιο hot nail trends του 2024 για να τα ανακαλύψεις κι εσύ τώρα, και να δοκιμάσεις το αγαπημένο σου στο επόμενο μανικιούρ σου!

  1. Black cherry red nails

Το βαθύ κόκκινο χρώμα νυχιών είναι η all time classic επιλογή για αυτόν τον χειμώνα, αλλά και το φθινόπωρο. Μάλιστα, η black cherry red απόχρωση είναι αυτή που θα κάνει τη διαφορά φέτος. Είναι μία μπορντό απόχρωση, με την οποία είναι σίγουρο πως θα έχεις ένα ιδιαίτερα κομψό αποτέλεσμα στα νύχια σου.

  1. Cool chrome nails

Το καλοκαίρι είδαμε να πρωταγωνιστούν παντού τα vanilla chrome nails που δημιουργούν στα νύχια ένα mirrored εφέ στο χρώμα της βανίλιας. Τώρα θα δούμε ένα αντίστοιχο trend με μία απαλή μπεζ ή milky white απόχρωση ως βάση και από πάνω μία γυαλιστερή σκόνη για να δώσει αυτό το shiny και περλέ εφέ.

Cool Chrome

 

  1. French manicure με pastel tips

Το French manicure είναι ένα διαχρονικό σχέδιο με διάφορες εκδοχές κάθε σεζόν. Αν λοιπόν είσαι κι εσύ φαν του γαλλικού, τότε σου προτείνουμε να το δοκιμάσεις αυτήν την άνοιξη που έρχεται. Το γαλλικό με παστέλ αποχρώσεις στις άκρες θα είναι μεγάλη τάση αυτήν τη χρονιά. Για ένα ακόμα πιο girly αποτέλεσμα, μπορείς να το συνδυάσεις και με μικρά σχέδια σε κάποια από τα νύχια για να δώσεις ακόμα περισσότερο χρώμα στα νύχια σου.

 

  1. Jungle print nails

Για μία πιο τολμηρή και edgy επιλογή, δε θα μπορούσαν να λείπουν φέτος τα leopard και zebra print nails από τις τάσεις στα σχέδια νυχιών. Το καφέ και το μαύρο είναι σίγουρα τα χρώματα του χειμώνα, όταν όμως συνδυαστούν μεταξύ τους για τη δημιουργία των ζεβρέ και λεοπάρ νυχιών, τότε θα δεις τα νύχια σου να αποκτούν ένα άκρως εντυπωσιακό και trendy look.

Jungle Print

  1. Glazed nails

Και φέτος τα glazed donut nails θα αποτελέσουν ένα από τα πιο hot nail trend. Πρόκειται για μία λαμπερή και sparkly απόχρωση που μοιάζει σαν το γλάσο πάνω από τα donuts και συνδυάζεται τέλεια με nude, αλλά και σοκολατί αποχρώσεις. Αυτή τη χρονιά θα δούμε ακόμα περισσότερο glitter για ακόμα πιο λαμπερά και sparkly νύχια. Αν δεν το έχεις δοκιμάσει ακόμα, αλλά θες το επόμενο μανικιούρ σου να είναι λαμπερό χωρίς όμως υπερβολή, τότε επίλεξε το.

  1. Glazed DonutGreen nails

Και στις προηγούμενες σεζόν είχαμε δει διάφορες αποχρώσεις πράσινου, όπως το κυπαρισσί και το λαχανί, να αποτελούν μεγάλη τάση στο μανικιούρ, κάτι που δεν αποτελεί αλλαγή και για φέτος. Αυτήν την φορά θα δούμε ανοιχτές αποχρώσεις κυπαρισσί και λαχανί πράσινο να κυριαρχούν στις τάσεις ως μία κομψή και εντυπωσιακή εναλλακτική για το κόκκινο και το μπλε χρώμα.

  1. Green NailsAirbrushed nails

Μια μεγάλη τάση στα νύχια που βλέπουμε ήδη στο feed μας στο Pinterest, αλλά και το Instagram, δεν είναι άλλη από τα airbrushed nails. Σε αυτό το trend, μπορείς να επιλέξεις μία απαλή nude ή milky white απόχρωση για βάση και να εφαρμόσεις από πάνω με ένα πινέλο διάφορες σκιές,  κάνοντας διάφορους συνδυασμούς χρωμάτων και δημιουργώντας έτσι ένα μοναδικό και clean αποτέλεσμα.

  1. Airbrushed NailsAlmond shape nails

Όσον αφορά τα σχήματα, τα νύχια σε αμυγδαλωτό σχήμα θα κυριαρχήσουν και αυτή τη χρονιά, καθώς είναι ιδιαίτερα κολακευτικά, και κάνουν τα νύχια να φαίνονται πιο μακριά και λεπτά. Ταιριάζουν και σε μονόχρωμα μανικιούρ, αλλά και σε μανικιούρ με σχέδια, για αυτό και είναι το σχήμα που προτιμούν πολλές γυναίκες.

  1. Almond shapeSquare shape nails

Εκτός από το αμυγδαλωτό σχήμα νυχιών, τα τετράγωνα νύχια είναι κι αυτά ιδιαίτερα περιζήτητα από πολλές γυναίκες, καθώς ταιριάζουν και σε κοντά, αλλά και σε μακριά νύχια. Ταιριάζει ιδιαίτερα στο γαλλικό μανικιούρ, αλλά και σε μαύρα και κόκκινα νύχια και όχι μόνο!

Square Shape

Αφού, λοιπόν, επιλέξεις την απόχρωση και το σχέδιο που θέλεις να δημιουργήσεις στα νύχια σου για να ανανεώσεις το  μανικιούρ σου, κλείσε το ραντεβού σου σε ένα από τα κομμωτήρια Telis Kikeris και άφησε τις έμπειρες manicurists μας να σου το δημιουργήσουν έτσι ακριβώς όπως το έχεις φανταστεί!

Αφήστε μια απάντηση