Glam by Kikeris

Nail Trends για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: Ιδέες & Σχέδια που Ξεχωρίζουν

Ο Φεβρουάριος έχει ήδη μπει και τί σημαίνει αυτό; Πως πλησιάζει σε λίγες μέρες η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου!

Όλες είμαστε σε ένα mood αναζήτησης του τέλειου δώρου για το άλλο μας μισό, αλλά και του outfit που θα βάλουμε εκείνη την ημέρα. Εάν θες όμως να μπεις σε ένα valentine mood από τώρα, δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο και πιο ταιριαστό από ένα μανικιούρ που είναι εμπνευσμένο και έχει στοιχεία από την Valentine’s day που έρχεται! Παρακάτω σου έχουμε συγκεντρώσει τις 6 πιο hot τάσεις στο manicure για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, μαζί και με τις κορυφαίες αποχρώσεις μανό που θα σε βοηθήσουν να το πετύχεις μόνη σου στο σπίτι.

  1. French manicure με ροζ/κόκκινες καρδούλες

Το κλασικό french ή double french manicure σε παστέλ ροζ και κόκκινες αποχρώσεις στις άκρες είναι ένα από τα πιο hot nail trend για αυτήν την περίοδο. Πολλές influencers το επιλέγουν για να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό από τα έντονα και σκούρα χρώματα που πρωταγωνιστούσαν την περίοδο των Χριστουγέννων. Για να απογειώσεις το μανικιούρ σου και να το κάνεις ακόμα πιο girly και elegant, δημιούργησε μικρές καρδούλες με το ίδιο ροζ και κόκκινο χρώμα για να είσαι μέσα στο κλίμα των ημερών!

  1.  Milky white απόχρωση με χρυσές καρδιές

Αν προτιμάς τις πιο minimal και απαλές αποχρώσεις νυχιών, τότε δοκίμασε μία milky white απόχρωση στο επόμενο μανικιούρ σου. Είναι μία διακριτική, απαλή γαλακτερή nude αποχρώση, η οποία όμως είναι ιδιαίτερα elegant και chic σε κάθε περίσταση. Την απόχρωση αυτήν μπορείς να την συνδυάσεις με μικρές χρυσές καρδούλες πάνω σε όλα τα νύχια για να κάνεις ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό Valentine’s manicure.

 

  1. Rainbow valentine nails

Αν σου αρέσει η μονοχρωμία στα νύχια και δεν θέλεις να κάνεις κάποιο σχέδιο, τότε σου προτείνουμε να επιλέξεις τα rainbow valentine nails. Τα πολύχρωμα νύχια στα οποία υπάρχει μία διαβάθμιση από το πιο σκούρο στο πιο ανοιχτό, είναι μία τολμηρή επιλογή για αυτήν την σεζόν. Μπορείς να επιλέξεις ανοιχτές ροζ έως κόκκινες αποχρώσεις για να είσαι μέσα στα χρώματα του Αγίου Βαλεντίνου. Εμείς σου προτείνουμε τις αποχρώσεις Essie Gel Couture Fairy Tailor #40, Essie Color 14 Fiji, Essie Gel Couture Inside Scoop #468, OPI Nail Lacquer Big Apple Red και την Essie Gel Couture Scarlet Starlet #508 για να δημιουργήσεις εύκολα και γρήγορα στο σπίτι αυτό το nail trend.

  1. Magenta nails

Το magenta ήταν αδιαμφισβήτητα το χρώμα της περσινής χρονιάς στα ρούχα. Βλέπαμε παντού παλτό, σακάκια, φορέματα και αξεσουάρ σε αυτό το μοναδικό χρώμα. Τώρα όμως, ιδιαίτερα από το φθινόπωρο, θα δεις την απόχρωση αυτή να πρωταγωνιστεί και στα νύχια. Η απόχρωση Essie Gel Couture 473 V.I.Please είναι μία βαθιά μωβ δαμασκηνί απόχρωση που μπορείς να επιλέξεις για να αποκτήσεις valentine’s nails ξεφεύγοντας όμως και από τα συνηθισμένα χρώματα αυτής της γιορτής. Συνδύασε αυτό το μανικιούρ με χρυσά δαχτυλίδια και κοσμήματα για να το κάνεις ακόμα πιο elegant.

  1. Strawberry glazed donut nails

Μία από τις τάσεις στο μανικιούρ που θα συνεχίσει να κυριαρχεί και αυτήν την σεζόν δεν είναι άλλη από τα glazed donut nails, τα οποία έκανε μεγάλη τάση η Hailey Bieber. Πρόκειται για μία λαμπερή και sparkly απόχρωση που μοιάζει σαν το γλάσο πάνω από τα donuts, από το οποίο πήρε και το όνομά της, και συνδυάζεται τέλεια με nude και σοκολατί αποχρώσεις, όπως είδαμε και το φθινόπωρο που μας πέρασε. Τώρα όμως λόγω και της ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου θα δούμε την strawberry glazed εκδοχή αυτού του nail trend, μία ροζ ιριδίζουσα απόχρωση δηλαδή.

  1. Aura nails σε ροζ αποχρώσεις

Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στο μανικιούρ αυτού του χειμώνα με πολλά it-girls να την έχουν υιοθετήσει για να τολμήσουν κάτι διαφορετικό και πιο bold στα νύχια τους. Η συγκεκριμένη τάση έχει πάρει το όνομά της από την αύρα, δηλαδή την ενέργεια που εκπέμπει ο κάθε άνθρωπος. Για αυτήν την εποχή που επιλέγουμε ροζ και κόκκινα χρώματα, θα χρειαστείς μία ανοιχτή nude ή απαλή ροζ απόχρωση ως βάση και πιο έντονες ροζ και magenta αποχρώσεις, για να δημιουργήσεις το aura εφέ στο κέντρο του νυχιού.

Αφού, λοιπόν, επιλέξεις την απόχρωση και το σχέδιο που θέλεις να δημιουργήσεις στα νύχια σου για να ανανεώσεις το  μανικιούρ σου, κλείσε το ραντεβού σου σε ένα από τα κομμωτήρια Telis Kikeris και άφησε τις έμπειρες manicurists μας να σου το δημιουργήσουν έτσι ακριβώς όπως το έχεις φανταστεί!

Αφήστε μια απάντηση