Glam by Kikeris

Mermaid waves: Η νέα τάση του φετινού καλοκαιριού που ήδη κάνει θραύση στο TikTok

Τα κυματιστά μαλλιά είναι εδώ και χρόνια ένα από τα top trend μαλλιών, αλλά αυτή η νέα τάση που είναι εμπνευσμένη από τα μακριά μαλλιά γοργόνας πρόκειται να κυριαρχήσει αυτό το καλοκαίρι. Ήδη το hashtag αυτού του νέου trend μετράει 5.2 εκατομμύρια views σε Instagram και TikTok και είναι ακόμα άνοιξη!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zendaya (@zendaya)

Ενώ τα beach waves δίνουν την αίσθηση ενός ανέμελου, γεμάτου αλμύρα, κίνηση και ζωντάνια look, τα mermaid waves είναι ακόμα πιο μακριά και πιο κυματιστά μαλλιά δίνοντας την αίσθηση του θαλασσινού και ηλιόλουστου αέρα των μαλλιών μιας γοργόνας.

Έχοντας ήδη υιοθετήσει το συγκεκριμένο trend η Kim Kardashian, η Ciara, η Shay Mitchell και η Kylie Jenner, τα mermaid waves πρόκειται να κυριαρχήσουν αυτό το καλοκαίρι αντικαθιστώντας επάξια τα κλασικά beach waves. Μάλιστα, η Zendaya απογείωσε αυτό το νέο hair-style στη φετινή απονομή των βραβείων Όσκαρ κάνοντάς το ιδιαίτερα περιζήτητο και trendy.

Αν θες, λοιπόν, να υιοθετήσεις ένα νέο hair trend τότε τα  mermaid waves σύμφωνα και με τον hair & make up artist των Celebrity, Chris Georges, είναι η Νο.1 επιλογή σου!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jesus Guerrero (@jesushair)

Για να πετύχεις αυτό το look, χρησιμοποίησε ένα επίπεδο σίδερο ή το εργαλείο Babyliss Pro BAB2269 Triple Barrel Tourmaline Titanium ξεκινώντας λίγο πιο κάτω από τη ρίζα και γυρίζοντας τις τούφες των μαλλιών σου σε εναλλασσόμενες κατευθύνσεις όπως είναι δηλαδή και τα κύματα. Και το πιο σημαντικό tip: να βγάζεις το σίδερο πριν γυρίσεις την τούφα των μαλλιών σου σε νέα κατεύθυνση. Με αυτόν τον τρόπο θα κρατήσει περισσότερο το mermaid waves look σου. Έτσι, με την συγκεκριμένη τεχνική μπορείς να φτιάξεις τις μπούκλες δίνοντάς τους έναν αέρα κίνησης και ζωντάνιας.

Πηγή:glamourmagazine.uk

Αφήστε μια απάντηση