Glam by Kikeris

Holiday Gift Guide: Η απόλυτη λίστα Χριστουγεννιάτικων Δώρων για όλους τους Hair Enthusiasts

Μπορεί ο καιρός ακόμα να μη θυμίζει ακριβώς χειμώνα, αλλά ο Νοέμβριος πλησιάζει προς το τέλος του και αυτό σημαίνει ένα μόνο πράγμα: τα Χριστούγεννα έρχονται! Μία από τις πιο αγαπημένες εποχές του χρόνου έρχεται και ένας από τους λόγους που την αγαπάμε τόσο, είναι τα δώρα που κάνουμε στον εαυτό μας, αλλά και στα αγαπημένα μας πρόσωπα. Φέτος μπορείς να επιλέξεις να κάνεις σε σένα, στη μητέρα σου, στην αδερφή σου, στις φίλες σου, αλλά ακόμα και στον αγαπημένο σου, δώρα που θα βοηθήσουν στη φροντίδα των μαλλιών.

Τα μαλλιά μας ταλαιπωρήθηκαν αρκετά το καλοκαίρι που πέρασε, για αυτό και εμείς σου έχουμε φτιάξει την απόλυτη λίστα χριστουγεννιάτικων δώρων για όλες εσάς τις hair lovers και enthusiasts! Ανάλογα με τις ανάγκες που έχουν τα δικά σου ή του αγαπημένου σου προσώπου μαλλιά, μπορείς να επιλέξεις ένα από τα παρακάτω σετ προϊόντων μαλλιών:

Kérastase Discipline – Limited Edition Xmas 2023 Σετ Περιποίησης Περιποίησης κατά του Φριζαρίσματος

Αν τα μαλλιά σου φριζάρουν εύκολα, με αποτέλεσμα να χαλάει γρήγορα το χτένισμά σου, τότε επίλεξε αυτό το σετ! Περιλαμβάνει το Kérastase Discipline Bain Fluidealiste 250ml, ένα σαμπουάν χωρίς θειικά άλατα που καθαρίζει σε βάθος λειαίνοντας τα μαλλιά, ενώ συγχρόνως προστατεύει το χρώμα και την ένταση των βαμμένων μαλλιών, το Kérastase Fondant Fluidealiste 200ml που λειαίνει τα ατίθασα και φριζαρισμένα μαλλιά προσφέροντάς τους απαλότητα και μεταξένια υφή, ενώ παράλληλα καταπολεμά το φριζάρισμα της τρίχας βοηθώντας έτσι και στο styling των μαλλιών, και το Kérastase Thermique 150ml, ένα θερμοπροστατευτικό γαλάκτωμα που προστατεύει τα μαλλιά όχι μόνο από τη θερμότητα, αλλά και το φριζάρισμα, ενισχύοντας την ελαστικότητα της τρίχας.

Kérastase Discipline - Limited Edition Xmas 2023 Σετ Περιποίησης Περιποίησης κατά του Φριζαρίσματος - 3474637182236

L’Oréal Professionnel Vitamino Color Trio Set Limited Edition Xmas 2023 σετ για Προστασία Χρώματος

Για εσένα ή τη φίλη σου που αναζητά συνέχεια προϊόντα για την περιποίηση των βαμμένων μαλλιών, αυτό το σετ της L’Oréal Professionnel είναι το ιδανικό για αυτόν τον σκοπό! Το Vitamino Color σαμπουάν προστατεύει τόσο το χρώμα από το ξεθώριασμα έως και για 8 εβδομάδες, όσο και την τρίχα από τη φθορά για τέλεια βαμμένα μαλλιά. Απομακρύνοντας απαλά τους ρύπους, προστατεύει τα μαλλιά και τα αφήνει άμεσα πιο απαλά. Σε συνδυασμό με τη μάσκα, χαρίζει εντατική ενδυνάμωση από τη ρίζα έως τις άκρες, αφήνοντας τα βαμμένα μαλλιά να παραμένουν όμορφα και λαμπερά με γεμάτα ζωντάνια. Περιέχει επίσης και το 10 σε 1 σπρέι, το οποίο προσφέρει άμεση προστασία στα βαμμένα μαλλιά. Παρέχει παράλληλα θερμοπροστασία, ενυδάτωση, δράση ενάντια στο σπάσιμο της τρίχας, την ψαλίδα και το φριζάρισμα, και πολλά ακόμη.L'Oréal Professionnel Vitamino Color Trio Set Limited Edition Xmas 2023 σετ για Προστασία Χρώματος - 3474637195632

Moroccanoil Xmas 2023 Luminous Wonders Hydration Set

Εάν ψάχνεις πρωτότυπα δώρα για εκείνη τη φίλη που αναζητά πάντα την ενυδάτωση στα μαλλιά της, βρήκες το ιδανικό σετ! Περιέχει σαμπουάν που καθαρίζει και ενυδατώνει τα ξηρά και αφυδατωμένα μαλλιά, κάνοντάς τα απαλά, λαμπερά και ευκολοχτένιστα. Τα μαλλιά γίνονται πιο υγιή, με μεγαλύτερη ελαστικότητα και ζωντάνια και σε συνδυασμό με το conditioner, συγκρατάει την υγρασία και επιβραδύνοντας τις επιπτώσεις της γήρανσης της τρίχας. Περιλαμβάνει και το oil treatment που συνίσταται από έλαιο Argan και βιταμίνες που συμβάλλουν στην ανάπλαση της δομής των κυττάρων και την αύξηση της ελαστικότητας της τρίχας. Ένα από τα πιο ιδιαίτερα δώρα που χαρίζει μεταξένια, υγιή και γεμάτα ζωντάνια μαλλιά. Τέλος, την ενυδάτωση συμπληρώνει και η κρέμα χεριών, η οποία αφήνει τα χέρια ενυδατωμένα και απαλά με την σύνθεση από Argan Oil, κακάο, βούτυρο shea και υαλουρονικό οξύ. Το σετάκι ολοκληρώνει το νεσεσέρ, για να κάνεις το πιο υπέροχο δώρο.Moroccanoil Xmas 2023 Hydration Set Luminous Wonders - 7290116972206

Alfaparf Milano Semi di Lino Holiday Kit Curls

Για τις γυναίκες με σγουρά και κυματιστά μαλλιά, αυτό το σετ της Alfaparf Milano είναι η καλύτερη επιλογή. Περιλαμβάνει το σαμπουάν που καθαρίζει απαλά τα μαλλιά και χαρίζει λάμψη και δομή στα σπαστά και σγουρά  μαλλιά, το conditioner που λειαίνει τις άκρες, βοηθώντας στο εύκολο ξεμπέρδεμα και χτένισμα των σγουρών μαλλιών, και την Alfaparf Milano Semi di Lino Curls Defining Cream 125ml, μία leave-in κρέμα που προστατεύει τα σγουρά μαλλιά από τη θερμότητα, το φριζάρισμα και την υγρασία, χαρίζοντας όγκο και φυσική λάμψη στις μπούκλες.

Alfaparf Milano Semi di Lino Holiday Kit Curls

Schwarzkopf Professional Blondme All Blondes Detox Set

Όσες γυναίκες έχουν ξανθά μαλλιά, θα πρέπει να γνωρίζουν πως είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούν συγκεκριμένα προϊόντα. Τότε, το All Blondes Detox Set είναι το ιδανικό για εσένα ή το αγαπημένο σου πρόσωπο που έχει ξανθά μαλλιά. Στο σετ θα βρεις το  Blondme All Blondes Detox Shampoo που καθαρίζει απαλά τα βαμμένα μαλλιά διατηρώντας έντονο και ζωντανό το χρώμα τους, χωρίς να το ξεθωριάζει, την Blondme All Blondes Detox Mask που ενδυναμώνει  τα μαλλιά απομακρύνοντας τους ρύπους και προστατεύοντας το ξανθό χρώμα των μαλλιών από τους ανεπιθύμητους πορτοκαλί και κίτρινους υποτόνους, και το Schwarzkopf Professional Good Bye Yellow, ένα προϊόν ειδικό για τα βαμμένα ξανθά ή και silver μαλλιά που διατηρεί για μεγάλο χρονικό διάστημα το χρώμα των μαλλιών έντονο και λαμπερό, σαν να τα έβαψες μόλις χτες.

Schwarzkopf Professional Blondme All Blondes Detox Set

Sebman Boost Set

Δεν πρέπει να ξεχνάμε και τους άντρες που έχουμε στην οικογένειά μας. Ένα ωραίο δώρο για εκείνον, είναι το σετ της Sebman που περιλαμβάνει το σαμπουάν της σειράς, το οποίο καθαρίζει σε βάθος το τριχωτό της κεφαλής, ενδυναμώνοντας την τρίχα, την lotion που αναζωογονεί και πυκνώνει τα μαλλιά, προσφέροντας έτσι όγκο και σχήμα στα μαλλιά, και το Sebman The Groom Hair & Beard Oil που είναι ιδανικό για το styling των μαλλιών και της γενειάδας.

sebman-boost-xmas-set

Αφήστε μια απάντηση