Glam by Kikeris

Χάρισε στον εαυτό σου την «νυχτερινή» φροντίδα που του αξίζει

Χάρισε στον εαυτό σου την «νυχτερινή» φροντίδα που του αξίζει

Έχεις περάσει μια κουραστική μέρα και το μόνο που θέλεις είναι να ξαπλώσεις; Το καταλαβαίνουμε απόλυτα αλλά αφιέρωσε λίγο χρόνο στον εαυτό σου και δεν θα χάσεις.

Έχουμε να σου προτείνουμε 5 πράγματα να κάνεις πριν πέσεις για ύπνο που θα σου αλλάξουν την ποιότητα τόσο στα μαλλιά σου όσο και στο δέρμα σου.

1. Χτένισε τα μαλλιά σου

Επέλεξε μια καλής ποιότητας χτένα και χτένισε τα μαλλιά σου καλά προκειμένου να μοιραστεί κατά μήκος τους το φυσικό έλαιο της τρίχας και να αποφύγεις το ανακάτεμα της επόμενης μέρας.

2. Ενυδάτωσε τα

 Όπως βάζεις την κρέμα νυκτός στο πρόσωπο σου έτσι θα πρέπει να περιποιείσαι και τα μαλλιά σου. Σου προτείνουμε το 8H Magic Night Serum της Kerastase, έναν πολυτελή, μεταξένιο ορό που απλώνεται πανεύκολα, για να  μεταμορφώσει σταδιακά τα μαλλιά σε βάθος 8 ωρών. Το επόμενο πρωί, τα μαλλιά σου θα είναι  απαλά, υγιή και με υπέροχο άρωμα. Η νύχτα προσφέρει μια ιδανική ευκαιρία περιποίησης των μαλλιών, καθώς οι συνήθεις 8 ώρες ξεκούρασης επιτρέπουν στα θρεπτικά συστατικά να διεισδύσουν σε βάθος αναπληρώνοντας την υγρασία που χάνεται κατά τη διάρκεια της ημέρας λόγω του styling και των περιβαλλοντικών παραγόντων.

3. Βάλε κρέμα στα χέρια σου

Τα χέρια σου ταλαιπωρούνται καθημερινά και γι’ αυτό δεν θα πρέπει να τα ξεχνάς. Διάλεξε μια πολύ ενυδατική κρέμα που δεν αφήνει λιπαρότητα όπως η κρέμα χεριών καθημερινής χρήσης της Thuya και άπλωσε την στο πάνω μέρος της παλάμης και ένωσε τις δύο παλάμες (τα πάνω μέρη) και τρίψτα απαλά. Έπειτα, τοποθέτησε μια μικρή ποσότητα στο εσωτερικό της παλάμης και κάνε απαλό μασάζ στους καρπούς και τα δάχτυλα. Το απαλό άρωμά της θα σε συντροφεύσει κατά την διάρκεια του ύπνου σου και το πρωί τα χέρια σου θα είναι βελούδινα.

4. Φρόντισε τα χείλη σου

Άπλωσε στα χείλη σου ένα balm για να ενυδατωθούν και να γίνει επανόρθωση σε τυχόν σκασίματα κατά την διάρκεια της νύχτας.Το Shea Butter Balm του Dr.PAWPAW θα ενυδατώσει τα χείλη σου και θα επουλώσει όποιο ερεθισμό. Αυτό το «μαγικό» προϊόν έχει πληθώρα χρήσεων, από την προστασία και ενυδάτωση του δέρματος μέχρι κρέμα για την αλλαγή του μωρού. Χάρη στις θεραπευτικές του ιδιότητες μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε εγκαύματα ηλίου, ερεθισμούς του δέρματος και ως μαλακτική θεραπεία για τα μαλλιά. Για όποιο σκοπό και να το χρησιμοποιήσεις θα ενθουσιαστείς με το λείο αποτέλεσμα.

5. Ενίσχυσε τα φρύδια και τις βλεφαρίδες σου

Αφού έχεις καθαρίσει το προσωπό σου ήρθε η ώρα να φροντίσεις τα φρύδια και τις βλεφαρίδες σου καθώς το βλέμμα σου εξαρτάται από αυτά. Χρησιμοποίησε το booster gel της Thuya, ένα serum ενίσχυσης φρυδιών και βλεφαρίδων που βοηθάει στην ενίσχυση του πάχους και του μήκους της τρίχας των φρυδιών και των βλεφαρίδων. Περνάς μια στρώση με το πινέλο που περιέχει και μόλις στεγνώσει μπορείς να ξαπλώσεις. Θα εντυπωσιαστείς με το αποτέλεσμα που θα έχεις σε μόλις 4 εβδομάδες.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση