Glam by Kikeris

Ανδρική Περιποίηση Προσώπου, Μαλλιών & Σώματος με Dr.Jackson προϊόντα

Οι άντρες συχνά λόγω της καθημερινής δουλειάς και των υποχρεώσεών τους παραμελούν τον εαυτό τους.

Δεν αφιερώνουν τον χρόνο που χρειάζονται για να διατηρούνται τα μαλλιά, το πρόσωπο, αλλά και το σώμα τους σε μία καλή κατάσταση.
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα πολλές φορές να εμφανίζουν διάφορα προβλήματα στο δέρμα και τα μαλλιά τους, όπως είναι η ξηροδερμία, η έντονη φαγούρα και κάποιες φορές ακόμα και η εμφάνιση τριχόπτωσης.

Για να αντιμετωπιστούν αυτά τα προβλήματα που επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό τόσο την επιδερμίδα όσο και την όψη των μαλλιών, είναι σημαντικό κάθε άντρας να εντάξει στην καθημερινότητά του ορισμένα προϊόντα που θα του φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα και αποτελεσματικά, ώστε να συνεχίσει να βλέπει υγιές και λαμπερό το δέρμα του προσώπου του, όπως και τα μαλλιά του, χωρίς όμως να κάνει υπερβολές και να εφαρμόζει πολλά προϊόντα. Εμείς λοιπόν σας προτείνουμε για αυτόν τον σκοπό, την σειρά προϊόντων για την περιποίηση του προσώπου, των μαλλιών και του σώματος της εταιρίας Dr. Jackson.

Τα προϊόντα της εταιρίας Dr. Jackson έχουν σχεδιαστεί με βασικό στόχο να προσφέρουν στους άντρες την καλύτερη δυνατή φροντίδα και περιποίηση στο πρόσωπο, το σώμα και τα μαλλιά τους. Χαρακτηριστικό της εταιρίας είναι οι συσκευασίες των προϊόντων της που ακολουθούν μία vintage αισθητική, θυμίζοντας μπουκάλι από ουίσκι. Ένα μεγάλο τους πλεονέκτημα είναι πως περιέχουν φυσικά συστατικά και εκχυλίσματα βοτάνων, όπως είναι η αγριοπιπεριά, το θυμάρι, το λεμόνι, η κολλιτσίδα και ο κέδρος.

Κάθε ένα από αυτά προσφέρει και διαφορετικά οφέλη τόσο στο δέρμα όσο και στα μαλλιά. Πιο συγκεκριμένα, η αγριοπιπεριά δίνει όγκο στα μαλλιά, το θυμάρι βοηθάει στην ανάπτυξη νέων τριχών και στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος στο τριχωτό της κεφαλής, το λεμόνι χαρίζει φυσική λάμψη, ενώ η κολλιτσίδα επανορθώνει τη φθορά που υπάρχει στο ευαίσθητο τριχωτό της κεφαλής. Τέλος, ο κέδρος έχει αντισηπτικές ιδιότητες και είναι ιδανικός για να καταπραΰνει το τριχωτό της κεφαλής από τηn ξηροδερμία και τυχόν ερεθισμούς. Ας γνωρίσουμε όμως καλύτερα τα προϊόντα της σειράς!

Κατηγορίες προϊόντων Dr. Jackson

1. Φίλτρα

Πρόκειται για ειδικά σχεδιασμένα σαμπουάν για την καθημερινή φροντίδα των μαλλιών, της γενειάδας και του σώματος.

  • Το Dr Jackson Potion 3.0 Revitalizing Shampoo 200ml είναι ένα σαμπουάν που καθαρίζει σε βάθος το ευαίσθητο τριχωτό της κεφαλής, απομακρύνοντας τους ρύπους και το σμήγμα. Ρυθμίζει το pH και προλαμβάνει την εμφάνιση λιπαρότητας στα μαλλιά, ενώ παράλληλα αντιμετωπίζει την τριχόπτωση.Dr-jackson-potion-3-revitaler-shampoo-200mlΑγορά
  • Το Dr Jackson Potion 1.0 Hair & Body Shampoo 200ml είναι ένα προϊόν 2 σε 1, καθώς χρησιμοποιείται και ως σαμπουάν και ως αφρόλουτρο, ειδικά σχεδιασμένο για την ανδρική περιποίηση των μαλλιών και του σώματος. Χάρη στα φυσικά συστατικά που περιέχει, διαθέτει αντιοξειδωτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, βοηθώντας έτσι στην ενεργοποίηση της κυκλοφορίας του αίματος

Dr Jackson Potion 1.0 200ml, σαμπουάν για μαλλιά και σώμα

Αγορά

  • Το Dr Jackson Potion 5.0 Beard Shampoo 100ml είναι ένα σαμπουάν ειδικά σχεδιασμένο για τη γενειάδα και τα μούσια, ένα σημείο του προσώπου που πολλοί άντρες ξεχνούν να το φροντίσουν με τα κατάλληλα προϊόντα, για αυτό και κατά το ξύρισμα και το τριμάρισμα παρατηρούν συχνά πιο τραχύ και ξηρό το δέρμα τους, προκαλώντας έτσι ερεθισμούς και κοκκινίλες. Το σαμπουάν αυτό καθαρίζει, μαλακώνει και καταπραΰνει το ευαίσθητο δέρμα του προσώπου αφήνοντάς το ενυδατωμένο, λείο και απαλό.

Dr Jackson Potion 5.0 σαμπουάν ειδικά σχεδιασμένο για τα μούσια και τη γενειάδα

Αγορά

2. Αντίδοτα

Πρόκειται για προϊόντα styling που χρησιμοποιούνται στα μαλλιά, το μουστάκι και τη γενειάδα.

  • Το Dr Jackson Antidot 1.3 Hairgum Hard Hold 100gr είναι ένα κερί μαλλιών σε μορφή gel που προσφέρει δυνατό κράτημα, κάνοντας πιο εύκολη τη διαδικασία του styling, μειώνοντας συγχρόνως και το φριζάρισμα των μαλλιών. Μάλιστα, το κερί αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί και στα γένια και το μουστάκι.

Dr Jackson Antidot 1.3 κερί μαλλιών σε μορφή gel που προσφέρει δυνατό κράτημα μεγάλης διαρκείας σε κάθε χτένισμα που δημιουργείτε.Αγορά

  • Το Dr Jackson Antidot 5.0 Beard & Mustache Pomade 50gr είναι μία πομάδα σε μορφή κεριού για τα γένια και το μουστάκι που με μία μικρή μόνο ποσότητα ενυδατώνει, καταπραΰνει και αναζωογονεί το δέρμα χάρη στο εκχύλισμα rock tea που περιέχει, ενώ παράλληλα, διεγείρει τις αισθήσεις.

Dr-jackson-antidote-5-beard-mustache-pomade-50grΑγορά

  • Το Dr Jackson Antidot 1.4 Hair Spray 400ml είναι μία λακ μαλλιών που προσφέρει πλούσιο όγκο και δυνατό κράτημα στα μαλλιά, κρατώντας σταθερό το χτένισμα για πολλές ώρες. Είναι ένα προϊόν ιδανικό για τους άντρες που έχουν πιο μακριά μαλλιά.

Dr Jackson Antidot 1.4  σπρέι Styling που προσφέρει δυνατό κράτημα (κράτημα επιπέδου 3) που διαρκεί για πολλές ώρες.Αγορά

3. Ελιξίρια

Είναι ειδικά σχεδιασμένες θεραπείες για την εντατική περιποίηση του δέρματος του προσώπου και των μαλλιών.

  • Το Dr Jackson Elixir 3.1 Revitalizing & Regulator 200ml είναι ένα conditioner μαλλιών που προσφέρει βαθιά αναζωογόνηση στα μαλλιά, κάνοντας παράλληλα απολέπιση στο τριχωτό, απομακρύνοντας έτσι τα νεκρά κύτταρα και την πιτυρίδα. Ταυτόχρονα, μετά τη χρήση του σαμπουάν της σειράς, κάνει τα μαλλιά πιο λεία και απαλά, λειτουργώντας επιπλέον, και ως θεραπεία για το ευαίσθητο τριχωτό της κεφαλής.

Dr-jackson-elixir-3-1-revitalizing-regulator-conditioner-effect-200mlΑγορά

  • Το έλαιο Dr Jackson Elixir 5.0 Beard Oil περιποιείται τα γένια και τα μούσια με τις περιποιητικές ιδιότητες της κάνναβης. Μαλακώνει και ενυδατώνει το δέρμα χάρη στο εκχύλισμα ευκαλύπτου και ιτιάς, χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας.

Dr-jackson-elixir-5-beard-oil-30mlΑγορά

Αφήστε μια απάντηση