Glam by Kikeris

Μάθε τα 4 top ανοιξιάτικα χτενίσματα

Μάθε τα 4 top ανοιξιάτικα χτενίσματα

Θέλεις να τραβήξεις όλα τα βλέμματα πάνω στα μαλλιά σου; Εμείς θα σε βοηθήσουμε με ανοιξιάτικα χτενίσματα που θα σου δώσουν αέρινο στυλ και θα βελτιώσουν την διάθεση σου. Ακολουθούν τα ανοιξιάτικα hairstyles που ξεχωρίζουν!

Φουλάρια ως αξεσουάρ μαλλιών

 

Τα φουλάρια είναι το trend της σεζόν για τα μαλλιά. Μπορείς να βρεις μεγάλη ποικιλία από σχέδια και χρώματα και να δημιουργήσεις ένα εντυπωσιακό χτένισμα. Χρησιμοποίησε τα σε κότσους, αλογοουρές, κοτσίδες ή ώς κορδέλα.

Κοτσίδες

Δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι κοτσίδες από τα ανοιξιάτικα hairstyles. Είναι το χτένισμα που μας θυμίζει τα παιδικά μας χρόνια και προσδίδει ένα ρομαντικό τόνο. Μπορείς να δοκιμάσεις απλές κοτσίδες, γαλλικές, ψαροκόκαλο είτε να τις συνδυάσεις με αλογοουρά. Δοκίμασε τες για να καταλήξεις σε αυτή που σου ταιριάζει και μην ξεχάσεις να χρησιμοποιήσεις την L’Oreal Professionnel Tecni Art Fix Anti-Frizz για προστασία από το φριζάρισμα.

Κότσος

 

Ένας εύκολος ψηλός κότσος μπορεί να σε συνοδεύσει από το πρωί μέχρι και το βράδυ στη δουλειά αλλά και στη βόλτα σου. Οι πολύ ψηλοί κότσοι ταιριάζουν πολύ σχεδόν σε όλες τις γυναίκες καθώς τονίζουν έντονα την θηλυκότητα και προσδίδουν ένα πολύ κομψό στιλ. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις διάφορα αξεσουάρ μαλλιών όπως στέκες, κορδέλες και υφασμάτινα λαστιχάκια!

Αλογοουρά

 

Η αλογοουρά είναι ένα από τα πιο κλασσικά και αγαπημένα χτενίσματα των γυναικών, το οποίο έχει πολλές διαφορετικές παραλλαγές που δημιουργούν χτενίσματα με διαφορετικό ύφος, καλύπτοντας όλα τα γούστα. Για να διαφοροποιηθείς μπορείς να κάνεις μπούκλες κατά μήκος της αλογοουράς ή να έχεις όγκο μπροστά, αφήνοντας λίγες τούφες να αγκαλιάζουν και να πλαισιώνουν το πρόσωπο σου! Για την τέλεια αλογοουρά χρησιμοποίησε το Wella Professionals Eimi Pearl Styler που πέρα από δυνατό κράτημα σου προσφέρει και μαργαριταρένια λάμψη.

Μπορείς να επισκεφθείς ένα κομμωτήριο Telis Kikeris για να δημιουργήσουμε μαζί το ανοιξιάτικο χτένισμα που σου ταιριάζει!

Αφήστε μια απάντηση