Glam by Kikeris

12 αποχρώσεις μαλλιών που ταιριάζουν άψογα σε μελαχρινές

Εάν έχεις φυσικά καστανά μαλλιά και θέλεις να κάνεις μία αλλαγή, ώστε να ανανεώσεις και να δώσεις μία νέα πνοή στο στυλ των μαλλιών σου, τότε οι προτάσεις που ακολουθούν είναι ιδανικές για εσένα. Από απλές ανοιχτές καστανές και ξανθιές ανταύγειες μέχρι ζεστό σοκολατί, κανελί ή μαύρο χρώμα μαλλιών υπάρχουν πολλές επιλογές για να δοκιμάσεις, εάν θέλεις να «ανοίξεις» ή να σκουρύνεις τα μαλλιά σου. Παρακάτω, λοιπόν, ακολουθούν οι προτάσεις μας για να αναβαθμίσεις το φυσικό καστανό χρώμα των μαλλιών σου.

Ζεστό σοκολατί χρώμα

Ένα από τα πιο αγαπητά και περιζήτητα χρώματα μαλλιών για τις μελαχρινές, το οποίο ζηλεύουν μέχρι και οι ξανθιές γυναίκες, είναι το ζεστό σοκολατί. Το χρώμα αυτό γλυκαίνει και αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου χαρίζοντας έτσι μία εκθαμβωτική λάμψη και φωτεινότητα στο πρόσωπο. Αυτή η θερμή και κλασική απόχρωση μαλλιών είναι ιδανική να την υιοθετήσεις τον χειμώνα και το φθινόπωρο για να απογειώσει το χειμωνιάτικο look σου!

Μελί απόχρωση balayage  

Εάν έχεις βαρεθεί τη φυσική καστανή απόχρωση των μαλλιών σου και θέλεις να κάνεις μία αλλαγή, η οποία, όμως, δε θα είναι πολύ μεγάλη και τολμηρή, τότε πρέπει να κάνεις balayage σε μελί απόχρωση. Αυτή η απόχρωση balayage είναι μία από τις πιο hot τάσεις στο καστανό χρώμα μαλλιών, καθώς ανοίγει το χρώμα δύο ή περισσότερους τόνους προσφέροντας ένα λαμπερό και φυσικό χρωματικό αποτέλεσμα.

Ανοιχτές καστανές και καραμελέ ανταύγειες

Εάν επιθυμείς να αναβαθμίσεις το hair look των καστανών μαλλιών σου, τότε οι πολύ λεπτές, ανοιχτές καστανές και καραμελέ αντίστοιχα ανταύγειες είναι η ιδανική επιλογή για εσένα. Η τεχνική αυτή συνδυάζεται αρμονικά με το φυσικό καστανό χρώμα των μαλλιών χαρίζοντας έτσι ένα άκρως φυσικό αποτέλεσμα, το οποίο προσφέρει συγχρόνως έναν αέρα φρεσκάδας και ανανέωσης στο χρώμα των μαλλιών σου.

Φυσικές ξανθιές και χρυσές ανταύγειες

Οι πολύ λεπτές φυσικές ξανθιές ανταύγειες αποτελούν μία εξαιρετική επιλογή για εσένα που θέλεις να «ανοίξεις» το καστανό χρώμα των μαλλιών σου, χωρίς, ωστόσο, να κάνεις μία δραστική χρωματική αλλαγή. Με τις ξανθιές ανταύγειες το χρώμα των μαλλιών σου θα αποκτήσει ακόμα περισσότερη λάμψη, ζωντάνια και βάθος. Ιδιαίτερα κομψές είναι και οι φυσικές χρυσές ανταύγειες, οι οποίες φωτίζουν ακόμα περισσότερο το φυσικό χρώμα μαλλιών και τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου, διατηρώντας, βέβαια, το φυσικό καστανό χρώμα μαλλιών ως βάση και προσθέτοντας τις χρυσές πινελιές σε πολλές λεπτές τούφες κατά μήκος των μαλλιών.

Απόχρωση στο χρώμα της κανέλας

Η κανελί απόχρωση μαλλιών είναι κάτι ανάμεσα σε καστανό – μελί και σε χάλκινο χρώμα μαλλιών συνδυάζοντας έτσι διάφορες αποχρώσεις σε μία. Αυτή δηλαδή η θερμή απόχρωση μαλλιών αποτελεί μία σύγχρονη εκδοχή του χάλκινου – ginger χρώματος γλυκαίνοντας και φωτίζοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.

Φλογερές – θερμές αποχρώσεις του κόκκινου

Θέλεις να αλλάξεις το χρώμα των μαλλιών και να υιοθετήσεις μία πιο έντονη θερμή απόχρωση; Τότε οι φλογερές αποχρώσεις του κόκκινου είναι αυτό που ψάχνεις, καθώς χαρίζουν λάμψη και ένταση στα μαλλιά και το πρόσωπό σου αναβαθμίζοντας παράλληλα και το συνολικό σου στυλ. Σε περίπτωση, όμως, που δε θες να βάψεις τα μαλλιά σου κόκκινα, τότε μπορείς να δοκιμάσεις να κάνεις φλογερές κόκκινες ανταύγειες, οι οποίες είναι ιδιαίτερα κολακευτικές και κομψές σε συνδυασμό με το φυσικό καστανό χρώμα των μαλλιών ως βάση.

Μαύρο και σκούρο μελιτζανί χρώμα

Εάν σκέφτεσαι να υιοθετήσεις μία σκούρα απόχρωση μαλλιών, τότε θα πρέπει να τολμήσεις δοκιμάσεις το μαύρο ή το σκούρο μελιτζανί χρώμα μαλλιών. Το κλασικό μαύρο χρώμα μαλλιών είναι μία από τις πιο κομψές αποχρώσεις, η οποία αναβαθμίζει αμέσως το προσωπικό σου στυλ. Το ίδιο ισχύει και για την σκούρα μελιτζανί απόχρωση, η οποία είναι μία απόχρωση πολύ κοντά στο μαύρο χρώμα, εάν επιθυμείς ένα πολύ σκούρο και θερμό μπορντό χρώμα μαλλιών. Ωστόσο, πρέπει να προσέξεις και να ρωτήσεις τον κομμωτή σου για το αν ταιριάζουν αυτές οι αρκετά σκούρες αποχρώσεις μαλλιών σε εσένα, διότι ενδέχεται να αγριέψουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.

Σταχτί ombre

Αυτή η μοναδική απόχρωση μαλλιών συνδυάζει αρμονικά το φυσικό καστανό χρώμα με την σκούρα – ξανθιά απόχρωση μαλλιών δημιουργώντας έτσι βάθος και αντίθεση στα μαλλιά. Πρόκειται δηλαδή για ένα ιδιαίτερα κομψό και stylish χρώμα μαλλιών, το οποίο τονίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου δίνοντας συγχρόνως ένταση και λάμψη στο hair look σου.

Παστέλ χρώματα

Εάν θεωρείς όλες τις παραπάνω αποχρώσεις και τεχνικές μαλλιών ιδιαίτερα απλές και συνηθισμένες και θέλεις να αλλάξεις ριζικά το καστανό χρώμα των μαλλιών σου, τότε σου προτείνουμε να τολμήσεις να υιοθετήσεις μία παστέλ απόχρωση στα μαλλιά σου. βέβαια, σε περίπτωση που δε θέλεις να τολμήσεις μία τόσο μεγάλη χρωματική αλλαγή στα μαλλιά σου, μπορείς να διατηρήσεις το φυσικό καστανό χρώμα μαλλιών σου ως βάση και να υιοθετήσεις πολλές λεπτές παστέλ ανταύγειες.

Πηγή:eli.gr

Αφήστε μια απάντηση