Glam by Kikeris

Οι 5 καλύτερες πρέσες μαλλιών για μοναδικά χτενίσματα

Ειναι γεγονός πως τα ολόισια μαλλιά είναι διαχρονικά και δε θα πάψουν ποτέ να εντυπωσιάζουν, είτε έχεις μακριά είτε κοντά ή μεσαίου μήκους μαλλιά. Για να πετύχεις το τέλειο ίσιωμα που ούτε θα ταλαιπωρήσει πολύ τα μαλλιά σου, ούτε θα απαιτήσει πολύ χρόνο για την προετοιμασία του, τότε σκέψου να επενδύσεις σε μία πρέσα μαλλιών με ατμό ή όχι. Η ισιωτική μαλλιών αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή εργαλεία styling μαλλιών που προτιμούν οι γυναίκες και όχι μόνο.

Γιατί να πάρεις επαγγελματική πρέσα μαλλιών;

Οι ισιωτικές μαλλιών νέας τεχνολογίας δημιουργούν πολλά λαμπερά χτενίσματα στα μαλλιά, καθώς εκτός από το κλασικό ίσιωμα, μπορούν να δημιουργήσουν ανάλαφρες μπούκλες και κυματισμούς στα μαλλιά. Πρόκειται δηλαδή, για ένα πολύ εύχρηστο εργαλείο, το οποίο χάρη στις πολλές δυνατότητες που διαθέτει, όχι μόνο δημιουργεί απλά και καθημερινά χτενίσματα, αλλά συγχρόνως προστατεύει και την τρίχα. Σε συνδυασμό, μάλιστα, με την εφαρμογή ειδικών θερμοπροστατευτικών προϊόντων προστατεύει σε βάθος την τρίχα από τη φθορά που προκαλείται από τη θερμότητα κατά τη διαδικασία του ισιώματος των μαλλιών. Το προϊόν προστασίας από τη θερμότητα, θα συμβάλει και στη διατήρηση του χρώματος των μαλλιών σου, ενώ μπορεί να ταυτόχρονα να παρέχει προστασία από τις ακτίνες του ηλίου. Για να επιλέξεις το σωστό προϊόν, πρώτα θα χρειαστεί να κοιτάξεις την ποιότητα της τρίχας σου. Εάν τα μαλλιά σου είναι ξηρά και ταλαιπωρημένα, τότε πιθανότατα να χρειάζονται ένα προϊόν με πλούσια υφή, όπως μία κρέμα ή ενα ενυδατικό serum, ενώ εάν έχεις λεπτά μαλλιά, θα χρειαστείς ένα ανάλαφρο προϊόν, όπως ένα σπρέι ή ένα λεπτόρευστο γαλάκτωμα, που δε θα βαρύνει το styling των μαλλιών σου.

Τα καλύτερα προϊόντα για ίσιωμα μαλλιών

Σου παρουσιάζουμε παρακάτω τις 5 κορυφαίες πρέσες που υπάρχουν αυτήν την στιγμή στην αγορά.

Upgrade Cyber Large Ισιωτική UG94

Αυτή η ιδιαίτερα κομψή και προσεκτικά σχεδιασμένη πρέσα μαλλιών χρειάζεται μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να ζεσταθεί και να αποκτήσει τη μέγιστη θερμοκρασία φτάνοντας δηλαδή έως τους 230 °C. Είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο styling, καθώς μέσα σε μόλις λίγα λεπτά μπορείς να δημιουργήσεις το χτένισμα που επιθυμείς, από ίσια μαλλιά μέχρι μπούκλες και χαλαρό wavy look.

Σίδερο Ισιώματος Labor Pro Art Touch B240EVO

Το επαγγελματικό σίδερο ισιώματος μαλλιών Labor Pro Art Touch B240EVO είναι ένα εργαλείο που εμπιστεύονται οι επαγγελματίες κομμωτές, καθώς ισιώνει τα μαλλιά μέσα σε ελάχιστα λεπτά χαρίζοντας ένα λαμπερό και ολόισιο αποτέλεσμα. Είναι ένα ιδιαίτερα ελαφρύ εργαλείο φτιαγμένο από υλικά υψηλής ποιότητας, ενώ ένα ακόμη βασικό χαρακτηριστικό του είναι πως απενεργοποιείται αυτόματα έπειτα από μία ώρα αδράνειας. Για αυτό δε χρειάζεται να ανησυχείς σε περίπτωση που ξεχάσεις να το απενεργοποιήσεις!

L’Oréal Professionnel SteamPod V3 Ισιωτική Ατμού

Χάρη στην πατενταρισμένη τεχνολογία ατμού του SteamPod 3.0 αποτελεί μία πρεσα μαλλιων με ατμο και δημιουργεί χτενίσματα που διαρκούν όλη την ημέρα, προστατεύοντας συγχρόνως την ποιότητα και το χρώμα της τρίχας. Αυτό το καινοτόμο εργαλείο styling λειαίνει τα μαλλιά μέσα σε ελάχιστα λεπτά κάνοντας έτσι το καθημερινό ίσιωμα και styling των μαλλιών μία εύκολη και γρήγορη υπόθεση. Μάλιστα, η ισιωτική αυτή σε συνδυασμό με την σειρά προϊόντων  L’Oréal Professionnel SteamPod V3, όπως είναι το προϊόν L’Oréal Professionnel SteamPod V3 Concentrated Serum προστατεύει ακόμα περισσότερο την τρίχα από τη φθορά που προκαλείται κατά τη διάρκεια του ισιώματος.

Babyliss Σίδερο Ισιώματος Ασύρματο 9000U

Το Babyliss 9000U είναι ένα καινοτόμο και ασύρματο σίδερο ισιώματος μαλλιών προσφέροντας έτσι λείανση και λάμψη στα μαλλιά όπου κι αν βρίσκεστε. Χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία Micro Heating Matrix Technology, την υψηλή του απόδοση και τον καμπυλωτό σχεδιασμό του επιτρέπει το γρήγορο ίσιωμα των μαλλιών, όπως και τη δημιουργία χτενισμάτων με όμορφες και ανάλαφρες μπούκλες.

Moroccanoil Ισιωτική Μαλλιών Perfectly Polished Titanium Flat Iron

Η ισιωτική μαλλιών της Moroccanoil είναι ένα εργαλείο styling, ιδανικό για το ίσιωμα και τη δημιουργία curly και wavy looks στα μαλλιά. Διαθέτει πλάκες τιτανίου, οι οποίες θερμαίνονται ομοιόμορφα και σε λιγότερο από 1΄, ενώ χάρη στο μεγάλο του καλώδιο μήκους 2,7 μέτρων προσφέρει άνεση και ευελιξία κατά τη χρήση του κάνοντας έτσι ακόμα πιο εύκολη, γρήγορη και απλή τη διαδικασία styling των μαλλιών σου.

Τέλος, για να έχεις υγιή και λαμπερά μαλλιά, μην ξεχνάς να ακολουθείς τα απαραίτητα βήματα για να αποφύγεις τα λάθη πριν την πρέσα μαλλιών. Τα μαλλιά σου πρέπει να είναι τελείως στεγνά, χωρίς ίχνος υγρασίας, γιατί η θερμότητα τα κάνει πολύ επιρρεπή στο σπάσιμο και την αφυδάτωση. Επίσης, θα πρέπει να επιλέξεις την κατάλληλη θερμοκρασία για τον τύπο των μαλλιών σου. Τα λεπτά μαλλιά είναι πιο ευαίσθητα και χρειάζονται χαμηλότερες θερμοκρασίες στα ηλεκτρικά εργαλεία.

Αφήστε μια απάντηση