Glam by Kikeris, Μη κατηγοριοποιημένο

Νυφικά χτενίσματα 2019

Τα τελευταία δύο χρόνια σίγουρα μας έχουν ταλαιπωρήσει με την καραντίνα και έχουν πάει πίσω σημαντικά γεγονότα που θα θέλαμε να έχουν πραγματοποιηθεί. Ένα από αυτά είναι ο γάμος με τον άνθρωπο της ζωής σου. Τη σημαντικότερη ημέρα της ζωής σου θέλεις να είσαι εντυπωσιακή και να ξεχωρίζεις.
Αρχικά, θα χρειαστεί να ορίσεις την εποχή και την ημερομηνία του γάμου, καθώς αποτελεί πολύ σημαντική λεπτομέρεια για να επιλέξεις το μέρος που θα πραγματοποιηθεί ο γάμος σου, αλλά και τα ρούχα που θα φορέσεις. Στη συνέχεια, θα χρειαστεί να αναζητήσεις το στυλ που θέλεις να ακολουθήσεις, και να επιλέξεις αναλόγως το νυφικό, τα παπούτσια, αλλά και το χτένισμα και το μακιγιάζ που θα δημιουργήσεις.

Τα μαλλιά σου αποτελούν ιδιαίτερα σημαντικό κομμάτι της εμφάνισής σου, μιας και πλαισιώνουν το πρόσωπό σου και ολοκληρώνουν τη συνολική σου εμφάνιση. Φέτος, ξεχωρίσαμε τα boho νυφικά χτενίσματα που έχουν την τιμητική τους και τα βλέπουμε στα social media, στα περιοδικά, αλλά και το Pinterest.

Ιδέες για Boho Νυφικά χτενίσματα

Boho νυφικοί κότσοι

sinion-mavra-mallia

Οι updo κότσοι είτε χαμηλοί είτε πιο ψηλοί είναι αποτελούν ένα από τα αγαπημένα νυφικά χτενίσματα, που θα προσθέσουν ένα διαχρονικό και κομψό χαρακτήρα στην όλη σου εμφάνιση. Το χτένισμά αυτό αποτελεί ιδανική επιλογή κατά τους θερινούς μήνες, που κυριαρχούν υψηλές θερμοκρασίες. Για να προσθέσεις μία ρομαντική πινελιά και έξτρα λάμψη μπορείς να προσθέσεις αξεσουάρ μαλλιών με στρας και πέρλες, καθώς και στεφάνια με λουλούδια.

Boho χαλαρές μπούκλες

Ένα απλό και λιτό νυφικό χτένισμα αποτελούν οι χαλαρές μπούκλες με τα μαλλιά κάτω. Το χτένισμα αυτό μπορεί να γίνει με τη δημιουργία ανάλαφρων κυματισμών και σπαστά μαλλιά, ή απλά με ένα γύρισμα στο τελείωμα των μαλλιών σου. Το χτένισμα αυτό θα σου χαρίσει φυσικό και ανάλαφρο αποτέλεσμα, ενώ αν θέλεις να το κάνεις πιο εντυπωσιακό και να προσθέσεις έξτρα λάμψη, μπορείς να προσθέσεις ένα στεφάνι με λουλούδια ή ένα αξεσουάρ μαλλιών που θα προσφέρει έξτρα πόντους στην εμφάνισή σου.

Half up boho χτένισμα

ανάλαφρες μπούκλες νυφικό χτένισμα

Το half up boho χτένισμα αποτελεί μία πολύ κομψή επιλογή, μιας και μπορείς να πιάσεις τα μαλλιά σου μισά πάνω και μισά κάτω, σε συνδυασμό με τη δημιουργία μία πλεξούδας. Το χτένισμα αυτό ταιριάζει σε όλα τα μήκη μαλλιών, σε κοντά, μεσαίου μήκους μαλλιά, αλλά και σε πολύ μακριά. Οι ανάλαφρες μπούκλες και οι κυματισμοί σε συνδυασμό με τα αξεσουάρ και τα κοσμήματα μαλλιών θα προσθέσουν ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα, καθώς και έναν ρομαντικό χαρακτήρα.

Vang χτένισμα

Ένα λαμπερό και σικάτο χτένισμα αποτελεί το vang. Σίγουρα το έχεις δει στις εντυπωσιακές εμφανίσεις των stars του Hollywood, και η μέρα του γάμου σου αποτελεί την κατάλληλη ευκαιρία για να το τολμήσεις. Οι μπούκλες που δημιουργούνται στο vang νυφικό χτένισμα θα χαρίσουν vintage και ρετρό αέρα στην εμφάνισή σου, μιας και έχουν σαν επιρροή τη δεκαετία του 20΄. Το χτένισμα αυτό ταιριάζει σε όλα τα μήκη μαλλιών, δηλαδή, σε αρκετά κοντά, σε μεσαίου μήκους είτε σε μακριά μαλλιά. Τέλος, μπορείς να προσθέσεις ένα αξεσουάρ, το οποίο θα προσφέρει στο hair look σου επιπλέον λάμψη. Το χτένισμα αυτό είναι ιδανικό για να αναδείξει εντυπωσιακά τα μαλλιά και το πρόσωπό σου, καθώς θα προσφέρει πλούσιο όγκο και θα πλαισιώσει το πρόσωπό σου με κομψούς κυματισμούς.

Boho πλεξούδες

Κατά τους θερινούς μήνες, οι θερμοκρασίες είναι υψηλές, με αποτέλεσμα να αγχώνεσαι ακόμα παραπάνω για την εμφάνισή σου. Εάν θέλεις να παραμείνεις δροσερή και να μη σε ενοχλούν τα μαλλιά σου, τότε σου προτείνουμε να προτιμήσεις τις εντυπωσιακές κοτσίδες με πλεξούδες. Η κοτσίδα αυτή, δείχνει καλύτερα σε μακριά μαλλιά και μπορεί να ξεκινάει σαν αλογοουρά, ή στο πλάι ή στο πίσω μέρος των μαλλιών σου. Πολύ κομψές και μοντέρνες επιλογές αποτελούν η γαλλική πλεξούδα, η πλεξούδα σε ψαροκόκαλο, αλλά και η ολλανδική. Για να είσαι ακόμα πιο εντυπωσιακή, μπορείς να προσθέσεις στα μαλλιά σου αξεσουάρ με πέρλες και στρας, αλλά και μερικά άνθη.

Εάν δεν έχεις αποφασίσει ποιο χτένισμα θέλεις να σε συνοδέψει στην πιο σημαντική ημέρα της ζωής σου, τότε μπορείς να επισκεφτείς ένα κομμωτήριο Telis Kikeris, όπου μπορείς να περιγράψεις στους hair experts πώς έχεις φανταστεί το νυφικό σου χτένισμα και μακιγιάζ. Οι ειδικοί θα ακούσουν την ανάγκη σου, και αναλόγως του στυλ που θέλεις να ακολουθήσεις, του σχήματος του προσώπου σου, αλλά και των χαρακτηριστικών σου, θα σου προτείνουν το κατάλληλο μακιγιάζ και χτένισμα που θα σε συνοδέψει στην ξεχωριστή αυτή μέρα.

Αφήστε μια απάντηση