Glam by Kikeris

4 top ανοιξιάτικα κουρέματα

4 top ανοιξιάτικα κουρέματα

Αποχαιρετώντας τον χειμώνα και καλωσορίζοντας την Άνοιξη, είναι καιρός να εμπνευστούμε με νέα κουρέματα και να πάρουμε ιδέες από το Instagram τις οποίες σου παρουσιάζουμε για να διαλέξεις ποιό από αυτά σου ταιριάζει. Μην φοβηθείς τις αλλαγές! Είναι καιρός να τολμήσεις να κάνεις κάτι διαφορετικό στα μαλλιά σου, που θα αλλάξει ταυτόχρονα και την ψυχολογία σου.

Ιδέες για ανοιξιάτικα κουρέματα

Bob εκδοχή

bob hair

Το καρέ κούρεμα παραμένει και φέτος μία από τις hot τάσεις στα μαλλιά. Το bob αποτελεί ένα κομψό και διαχρονικό κούρεμα, που έχουν αγαπήσει πολλές γυναίκες, όλων των ηλικιών, και δεν αποχωρίζονται με τίποτα! Φέτος την άνοιξη, θα το δούμε σε πολλές παραλλαγές, όπως το ανδρόγυνο bob, που ταιριάζει πολύ σε γυναίκες με μικρό πρόσωπο, το γαλλικό, που έχει αγαπηθεί από πολλές celebrities, αλλά και το φυλαριστό, που θα χαρίζει όγκο στα μαλλιά σου. Με το bob κούρεμα, δε θα χρειαστεί να σπαταλήσεις πολύ χρόνο στο καθημερινό σου χτένισμα και styling, μιας και λόγω του μήκους του, είναι εύκολο στη διαχείρισή του.

Αφέλειες και φράντζες

sgoura-mallia-asymmetra

Οι αφέλειες θα αποτελέσουν μία μοντέρνα και girly επιλογή για τα μαλλιά σου, με αποτέλεσμα να φαίνεσαι νεότερη και συνάμα εντυπωσιακή. Η φράντζα, καθώς και οι αφέλειες, θα χαρίσουν στο κούρεμά σου μοναδική κίνηση και ανάλαφρη αίσθηση στο συνολικό σου look. Μάλιστα, ταιριάζουν σε όλους τους τύπους μαλλιών και σχήματος προσώπου. Δεν είναι λίγες οι celebrities και μοντέλα στις πασαρέλες, που έχουν υιοθετήσει στο κούρεμά τους αφέλειες και φυλαριστά μαλλιά, για ακόμα μεγαλύτερη κίνηση και όγκο στο χτένισμά τους.

Φιλαριστά μαλλιά

ksantho-ombre-sta-mallia-20

Το φιλάρισμα στα μαλλιά είναι ευρέως καθιερωμένο για τη δημιουργία της ψευδαίσθησης όγκου και μήκους στα μαλλιά. Τι εννοούμε όταν λέμε φυλάρισμα; Ο κομμωτής σου θα δημιουργήσει στα μαλλιά σου στρώματα διαφορετικού μήκους είτε εσωτερικά, αναλόγως του αποτελέσματος που επιθυμείς να έχεις. Εάν τα μαλλιά σου χρειάζονται περισσότερο όγκο, το φιλάρισμα θα τους χαρίσει περισσότερη κίνηση και όγκο. Από την άλλη, εάν τα μαλλιά σου είναι πολύ πυκνά και «βαριά», το κούρεμα αυτό θα τους χαρίσει περισσότερη κίνηση και ανάλαφρη αίσθηση. Για την επιλογή της διαβάθμισης που πρέπει να λάβει το κούρεμά σου, ο κομμωτής θα λάβει υπόψιν του το πάχος και την υφή της τρίχας σου. Τέλος, το σχήμα του προσώπου σου θα συντελέσει στην επιλογή του ιδανικού φιλαρίσματος που θα απογειώσει την εμφάνισή σου.

Butterfly cut

balayage-

Το Butterfly cut αποτελεί μία άκρως μοντέρνα επιλογή κουρέματος, που έχει γίνει τάση.  Είναι ιδανικό για όσες γυναίκες θέλουν να ανανεώσουν τα μακριά μαλλιά τους και να πραγματοποιήσουν μία μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή τους. Στην ουσία αποτελείται από δύο μέρη, τα μακριά μαλλιά και τις μακριές curtain bangs που θα πλαισιώσουν αρμονικά το πρόσωπό σου. Το κούρεμα αυτό θα χαρίσει layers και κίνηση στα μαλλιά σου. Το βλέπουμε συχνά στις πασαρέλες των μεγάλων οίκων μόδας. Εάν δε θέλεις να χάσεις μήκος από τα μαλλιά σου, το κούρεμα αυτό είναι κατάλληλο για εσένα, μιας και χαρίζει ανάλαφρα μαλλιά, ανανεωμένη εμφάνιση και μοντέρνο χαρακτήρα.

Κλείσε σήμερα το ραντεβού σου σε ένα κομμωτήριο Telis Kikeris για να ανανεώσεις μοναδικά την εμφάνισή σου.

Αφήστε μια απάντηση