Glam by Kikeris

Τα καλύτερα σετ προϊόντων για τη Black Friday

Κάθε χρόνο ανυπομονούμε για την περίοδο των εκπτώσεων και συγκεκριμένα για τις προσφορές της Black Friday, όπου πολλά προϊόντα όπως ρούχα, παπούτσια, αλλά και προϊόντα περιποίησης μαλλιών για γυναίκες και άντρες είναι διαθέσιμα σε πολύ καλές και προνομιακές τιμές. Ευκαιρία, λοιπόν, να κάνεις και εσύ τα ψώνια σου και να επωφεληθείς από τις προσφορές που υπάρχουν στα παρακάτω σε για την περιποίηση των μαλλιών για τις γυναίκες και τους άντρες.

Schwarzkopf Professional BC Bonacure Fibre Force Set


Το BC Bonacure Fibre Force Set της Schwarzkopf Professional είναι ιδανικό για την περιποίηση και τη φροντίδα των πολύ ταλαιπωρημένων μαλλιών. Αυτό το σετ περιλαμβάνει Schwarzkopf Professional BC Bonacure Fibre Force Σαμπουάν, το οποίο καθαρίζει απαλά και περιποιείται σε βάθος τα μαλλιά χωρίς να τα βαραίνει, προσφέροντάς τους 10% περισσότερη αντοχή, ενώ παράλληλα χάρη στην τεχνολογία Bond Connector αναδομεί τους δεσμούς στο εσωτερικό της τρίχας. Το Schwarzkopf Professional BC Bonacure Fibre Force Conditioner που ξεμπερδεύει με ευκολία τα μαλλιά χαρίζοντάς ζωντάνια και λάμψη ακόμα και στα πιο λεπτά, αδύναμα και φθαρμένα μαλλιά, την Schwarzkopf Professional BC Bonacure Fibre Force Μάσκα που αναδομεί σε βάθος το εσωτερικό της τρίχας προσφέροντας τη δύναμη και την ελαστικότητα που χρειάζονται τα μαλλιά και το Schwarzkopf Professional BC Bonacure Fibre Force Sealer που είναι ένα γαλάκτωμα εντατικής ενδυνάμωσης των αδύναμων και ταλαιπωρημένων μαλλιών που δημιουργεί δεσμούς στο εσωτερικό φλοιό της τρίχας ενδυναμώνοντας έτσι σε βάθος τα λεπτά με τάσεις να σπάνε μαλλιά.

Moroccanoil set


Τα προϊόντα Moroccanoil αποτελούν μία θεραπεία βαθιάς θρέψης και ενυδάτωσης για όλους τους τύπους μαλλιών και κυρίως για τα κατεστραμμένα και βαμμένα μαλλιά. Το σετ περιλαμβάνει την Moroccanoil Repair Hair Mask εμπλουτισμένη με έλαιο Argan που αναδομεί σε βάθος τα κατεστραμμένα μαλλιά προσφέροντάς τους λάμψη, απαλότητα και ελαστικότητα, το Moroccanoil Mending Infusion ένας ορός επιδιόρθωσης που καταπολεμά τη ψαλίδα ενώνοντας τις σπασμένες άκρες και ενυδατώνοντας την τρίχα και το Moroccanoil Treatment που είναι ένα λάδι μαλλιών που τα θρέφει σε βάθος χαρίζοντας τους λάμψη και μεταξένια απαλότητα, ενώ ταυτόχρονα αντιμετωπίζει το σπάσιμο και τη ψαλίδα.

Aveda Be Curly Σετ για Σγουρά Μαλλιά

Το Be Curly σετ της Aveda είναι σχεδιασμένο για τα σγουρά και τα κυματιστά μαλλιά. Περιλαμβάνει το Be Curly Σαμπουάν που καθαρίζει σε βάθος τα μαλλιά κάνοντάς τα λεία και απαλά, ενώ συγχρόνως ελέγχει το φριζάρισμα, το Be Curly Conditioner που βοηθά στο ξεμπέρδεμα των μαλλιών και στη μείωση του φριζαρίσματος βελτιώνοντας έτσι και τον φυσικό σχηματισμό της μπούκλας έως και 57% και το Be Curly Enhancer που είναι μία κρέμα μαλλιών που προσφέρει εκθαμβωτική λάμψη, ζωντάνια και ελαστικότητα στις μπούκλες και τα κυματιστά μαλλιά αντιμετωπίζοντας αποτελεσματικά το φριζάρισμα.

Redken Brews Σet Μαλλιών


Το Brews Σετ Μαλλιών της Redken περιλαμβάνει δύο θαυματουργά προϊόντα που περιποιούνται αποτελεσματικά τα αντρικά μαλλιά και το σώμα. Συγκεκριμένα, το σετ περιλαμβάνει το Redken Brews 3 σε 1 Σαμπουάν που καθαρίζει και ενυδατώνει σε βάθος τα μαλλιά και το σώμα προσφέροντας έτσι την απόλυτη φρεσκάδα και αναζωογόνηση και την Redken Brews Clay Pomade Gritty Finish που είναι ένας πηλός μαλλιών ιδανικός για το styling των λεπτών μαλλιών προσφέροντας τον απόλυτο έλεγχο στο styling των μαλλιών και ματ φινίρισμα.

Schwarzkopf Professional [3D]MEN Set


To 3D MEN σετ της Schwarzkopf Professional προσφέρει βαθύ καθαρισμό και styling στα αντρικά μαλλιά. Το σετ αποτελείται από το Schwarzkopf Professional [3D]MEN Deep Cleansing Shampoo που είναι ένα σαμπουάν που καθαρίζει γρήγορα και σε βάθος τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής αφαιρώντας τα υπολείμματα προϊόντων που μπορεί να υπάρχουν, ελέγχοντας έτσι και τη λιπαρότητα των μαλλιών και αφήνοντας τα καθαρά, λεία και ενυδατωμένα. Επίσης, το σετ περιλαμβάνει και το Schwarzkopf Professional [3D]MEN Strong Hold Gel που είναι ένα gel styling των μαλλιών που προσφέρει δυνατό κράτημα και λάμψη στα μαλλιά για χτενίσματα με ακρίβεια στο σχήμα και τη δομή.

Αφήστε μια απάντηση